-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Létezik az hogy ez a battery nem bir leadni 150-170mA-t sem?
Rendeltem egyet, a Lolin D1-hez. Hogy egyszerubb legyen az élet, ezzel az eszközzel vléptetem le 5V.ra:
Ha rádugom a Lolinra, 10 masodperc utan rebootol, a ledek és kijelzok amiket vezérel pedig vibrálnak... Ha a 2600 mAh poewrbanket dugom rá akkor semmi gond nincs.
Egy másik módszert is kipróbáltam, mégpedig hogy KA7805 linear voltage regulatorral léptettem le 5V-ra és közvetlenul hozzaforrasztottam a Lolin 5V/gnd pinekhez az outputot. Itt nem fagyott le a Lolin de a ledek vibráltak és a 7 segmenses kijelzők random segmensei felkapcsolódnak..
Próbáltam elektrolit kondenzátort beiktatni de nem javít a helyeten a kijelzők vibrálnak.
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest