Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák ezt a polyfuse-t, ám azt azért kicsit cikornyának érzem, hogy tutorial (!) alapján épített cucc legyilkolja a PC USB-jét. Ha és amennyiben ilyen könnyen előfordulhat (nem csak occó kínai klónnal)...

Szerk: rákerestem, nagyjából értem, és úgy néz ki pár találatból, hogy a Nano-n nincs, ellentétben mondjuk az UNO-val. Tiszta szerencse, hogy nekem UNO van.
Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32gb ddr4 ramok
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
ekkold