Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák ezt a polyfuse-t, ám azt azért kicsit cikornyának érzem, hogy tutorial (!) alapján épített cucc legyilkolja a PC USB-jét. Ha és amennyiben ilyen könnyen előfordulhat (nem csak occó kínai klónnal)...

Szerk: rákerestem, nagyjából értem, és úgy néz ki pár találatból, hogy a Nano-n nincs, ellentétben mondjuk az UNO-val. Tiszta szerencse, hogy nekem UNO van.
Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Akciókamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
ekkold