- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Pénteken megjött a PCF8574-es kijelzőm amivel kapcsolatban volt itt kérdés ill. válaszoltam.
Mint azt sejtettem is simán megy 3.3V-ról.Nem tudom kinek volt az az idióta ötlete, hogy ezeket teljesen letekert kontraszttal szállítják, jó ideig azt kerestem miért nem megy...
Nem vagyok lenyűgözve se a láthatóságával (szemből még OK, de oldalról nézve gyorsan invertálódik), se a frissítés sebességével (ami vsz. még gyengébb is mint ami az I2C-ből követezik).
Ár értékben nem rossz, de még mindig keresek valami jobbat (legfőképpen olyat ami nem ennyire feleslegesen nagy).A képen a 10 digit/s-es frekimérőm kimenete látható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED monitor topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest