Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem rajongok az üvegkalitkákért, de ettől függetlenül szerintem is jópofa.
-------------------------------------------------------------------
(#1) hapakj: No igen, hát ezekért biztos én sem bökdösném.

-------------------------------------------------------------------
(#3) ViZion: A knob szerintem sem annyira létkérdés. Mondjuk a jobb billeken programozható, és pl. zoomot (vagy akármit) is rá tudsz rakni.Két évig nyúztam Q8-akat, az első pár hónapban hozzá szinte hozzá sem nyúltam (ezek voltak az első knobos billencseim, és nem voltam hozzászokva, hogy adott a lehetőség). Aztán persze használtam, mert kényelmes, de a Corne 4.1 és a Dacytl Manuform ráébresztett, hogy a sima gombokra felprogramozott verzió is majdnem ugyanolyan komfortos. Szóval nem must have.
-
-
Szerintem meg nagyon ott van.
-
hapakj
őstag
Ez annyira marhaság. Majd pont a gép oldalát fogom bökdösni hogy elindítsak egy zenét vagy hangerőt állítsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro B650-P AM5 alaplap
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest