Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy egyszerű, mert nem erre találták ki, hanem eredetileg az infra távirányítók jelének adására/vételére. Egyébként, ha valaki megcsinálja hozzá a könyvtárakat (mint pl. példádban a ledcSetup, stb.), akkor ebben is pár sor. Persze nem valószínű, hogy valaki megcsinálja, mert valószínűleg nem így akar PWM-et gyártani. Egyébként, ha valaki használja azokat a struktúrákat, amiket korábban Te is használtál a led szalag meghajtására (illetve használja az általad használt könyvtár), akkor némileg szintén egyszerűbb, de akkor meg nem tudja az emberfia, hogy mit csinál. Én szeretem tudni, hogy mit csinálok, ezért szeretem a Tech. Ref-eket.
Pár éve, mikor valahova PWM kellett, akkor azt STM32-vel csináltam, azok is jó procik. Ott is Tech. Ref. alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Disney+
- bambano: Bambanő háza tája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Kutya topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold