Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #10264 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy egyszerű, mert nem erre találták ki, hanem eredetileg az infra távirányítók jelének adására/vételére. Egyébként, ha valaki megcsinálja hozzá a könyvtárakat (mint pl. példádban a ledcSetup, stb.), akkor ebben is pár sor. Persze nem valószínű, hogy valaki megcsinálja, mert valószínűleg nem így akar PWM-et gyártani. Egyébként, ha valaki használja azokat a struktúrákat, amiket korábban Te is használtál a led szalag meghajtására (illetve használja az általad használt könyvtár), akkor némileg szintén egyszerűbb, de akkor meg nem tudja az emberfia, hogy mit csinál. Én szeretem tudni, hogy mit csinálok, ezért szeretem a Tech. Ref-eket.
Pár éve, mikor valahova PWM kellett, akkor azt STM32-vel csináltam, azok is jó procik. Ott is Tech. Ref. alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest