Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy egyszerű, mert nem erre találták ki, hanem eredetileg az infra távirányítók jelének adására/vételére. Egyébként, ha valaki megcsinálja hozzá a könyvtárakat (mint pl. példádban a ledcSetup, stb.), akkor ebben is pár sor. Persze nem valószínű, hogy valaki megcsinálja, mert valószínűleg nem így akar PWM-et gyártani. Egyébként, ha valaki használja azokat a struktúrákat, amiket korábban Te is használtál a led szalag meghajtására (illetve használja az általad használt könyvtár), akkor némileg szintén egyszerűbb, de akkor meg nem tudja az emberfia, hogy mit csinál. Én szeretem tudni, hogy mit csinálok, ezért szeretem a Tech. Ref-eket.
Pár éve, mikor valahova PWM kellett, akkor azt STM32-vel csináltam, azok is jó procik. Ott is Tech. Ref. alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 32gb ddr4 ramok
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold