-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #10264 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy egyszerű, mert nem erre találták ki, hanem eredetileg az infra távirányítók jelének adására/vételére. Egyébként, ha valaki megcsinálja hozzá a könyvtárakat (mint pl. példádban a ledcSetup, stb.), akkor ebben is pár sor. Persze nem valószínű, hogy valaki megcsinálja, mert valószínűleg nem így akar PWM-et gyártani. Egyébként, ha valaki használja azokat a struktúrákat, amiket korábban Te is használtál a led szalag meghajtására (illetve használja az általad használt könyvtár), akkor némileg szintén egyszerűbb, de akkor meg nem tudja az emberfia, hogy mit csinál. Én szeretem tudni, hogy mit csinálok, ezért szeretem a Tech. Ref-eket.
Pár éve, mikor valahova PWM kellett, akkor azt STM32-vel csináltam, azok is jó procik. Ott is Tech. Ref. alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Fűnyíró topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest