- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- BIOS frissítés
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrég vettem egy PZEM004T modult, 230V-on lehet vele feszültséget, áramot, teljesítményt fogyasztást mérni.
Már napok óta szívtam vele, mert a modulhoz a neten egyetlen kódot találtam, ami az istennek se akart működni. Végül az oldotta meg a problémát, hogy a kódban jelzett IDE verziót, az 1.6.6-ot töltöttem le, és azzal szépen működik.
Az arduino.cc-n levő legújabb IDE-vel, az 1.8.8-al, és egy régebbivel, az 1.0.?? verzióval sem megy.Lehetséges, hogy valóban a verziók közötti különbség miatt nem akarja lefordítani, vagy én vagyok a béna, és valamit nem jól csinálok??
Azért még nem tökéletes a dolog, mert a fogyasztás adatot megjegyzi a kütyü, amit elvileg a rajta levő gombbal lehetne törölni, nullázni, de nem felejti el, akár mennyit nyomkodom.
Arra, hogy szoftveresen milyen parancsal lehet resetelni, még nem jöttem rá, pedig biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.Ha valaki használt már ilyet és megosztaná a tapasztalatait róla, azt szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest