- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrég vettem egy PZEM004T modult, 230V-on lehet vele feszültséget, áramot, teljesítményt fogyasztást mérni.
Már napok óta szívtam vele, mert a modulhoz a neten egyetlen kódot találtam, ami az istennek se akart működni. Végül az oldotta meg a problémát, hogy a kódban jelzett IDE verziót, az 1.6.6-ot töltöttem le, és azzal szépen működik.
Az arduino.cc-n levő legújabb IDE-vel, az 1.8.8-al, és egy régebbivel, az 1.0.?? verzióval sem megy.Lehetséges, hogy valóban a verziók közötti különbség miatt nem akarja lefordítani, vagy én vagyok a béna, és valamit nem jól csinálok??
Azért még nem tökéletes a dolog, mert a fogyasztás adatot megjegyzi a kütyü, amit elvileg a rajta levő gombbal lehetne törölni, nullázni, de nem felejti el, akár mennyit nyomkodom.
Arra, hogy szoftveresen milyen parancsal lehet resetelni, még nem jöttem rá, pedig biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.Ha valaki használt már ilyet és megosztaná a tapasztalatait róla, azt szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest