Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrég vettem egy PZEM004T modult, 230V-on lehet vele feszültséget, áramot, teljesítményt fogyasztást mérni.
Már napok óta szívtam vele, mert a modulhoz a neten egyetlen kódot találtam, ami az istennek se akart működni. Végül az oldotta meg a problémát, hogy a kódban jelzett IDE verziót, az 1.6.6-ot töltöttem le, és azzal szépen működik.
Az arduino.cc-n levő legújabb IDE-vel, az 1.8.8-al, és egy régebbivel, az 1.0.?? verzióval sem megy.Lehetséges, hogy valóban a verziók közötti különbség miatt nem akarja lefordítani, vagy én vagyok a béna, és valamit nem jól csinálok??
Azért még nem tökéletes a dolog, mert a fogyasztás adatot megjegyzi a kütyü, amit elvileg a rajta levő gombbal lehetne törölni, nullázni, de nem felejti el, akár mennyit nyomkodom.
Arra, hogy szoftveresen milyen parancsal lehet resetelni, még nem jöttem rá, pedig biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.Ha valaki használt már ilyet és megosztaná a tapasztalatait róla, azt szívesen venném.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold