Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen processzort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrég vettem egy PZEM004T modult, 230V-on lehet vele feszültséget, áramot, teljesítményt fogyasztást mérni.
Már napok óta szívtam vele, mert a modulhoz a neten egyetlen kódot találtam, ami az istennek se akart működni. Végül az oldotta meg a problémát, hogy a kódban jelzett IDE verziót, az 1.6.6-ot töltöttem le, és azzal szépen működik.
Az arduino.cc-n levő legújabb IDE-vel, az 1.8.8-al, és egy régebbivel, az 1.0.?? verzióval sem megy.Lehetséges, hogy valóban a verziók közötti különbség miatt nem akarja lefordítani, vagy én vagyok a béna, és valamit nem jól csinálok??
Azért még nem tökéletes a dolog, mert a fogyasztás adatot megjegyzi a kütyü, amit elvileg a rajta levő gombbal lehetne törölni, nullázni, de nem felejti el, akár mennyit nyomkodom.
Arra, hogy szoftveresen milyen parancsal lehet resetelni, még nem jöttem rá, pedig biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.Ha valaki használt már ilyet és megosztaná a tapasztalatait róla, azt szívesen venném.

Új hozzászólás Aktív témák
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold