Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
gyapo11 #1008 üzenetére
Értem, mindegy, a 75mA szerintem amúgy is ár elég durva fényerő lenne. Amúgy ugye írtam, hogy kipróbálom úgy, ahogy eredetileg lett volna, 330 ohm-mal, és majd kiderül milyen, de akkor marha sok ellenállást kéne ki-, majd a megfelelőeket beforrasztanom.
Úgyhogy szerintem kipróbálom csak 1 sorral a mátrixból (persze azzal, amelyik a legenergiaigényesebb, vagyis a 4. sorral: NEGYVENKÉT). Így is ugyanazt az eredményt kapom áramfelvételre, igaz? Mivel a mátrix-ban is egyszerre csak 1 sor világít. Természetesen a tranzisztorokat is bekötöm, meg mindent, csak nem 6x5-ös mátrixom lesz, hanem 1x5-ös. Remélem, hogy már megjöttek a led-ek, meg minden, mert ennyi egyformám nincs otthon, akkor viszont csak jövő hétvége maradna.
(#1011) gyapo11: igen, láttam is több helyen, hogy külön ic-kkel csinálják az ilyet, de annyira időm sem volt belemenni mostanában az ilyen dolgokba (mert eléggé kezdő vagyok még, lássuk be
), viszont amit eddig tudok az Arduino-val csinálni, azt szerettem volna valami látványosba beletenni.
A következő projektem már biztosan valami hasonló megoldással lesz, mint amit Te javasoltál.
(#1012) bacus: egyik jó barátom is tanulta még középsuliban, hogy hogy kell NYÁK-ot csinálni, csak hiába tudom, ismerőseim közül senkiről nem tudom, hogy le tudná gyártani, ezért nem nagyon foglalkoztam vele, de előbb-utóbb nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Okos Otthon / Smart Home
- hcl: Máté tíz pró
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT 16GB RTX 5060Ti 16GB RTX 5070Ti 16GB RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest