- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
petipetya #7687 üzenetére
A foto linkre azt hittem egy kép lesz rólad ahogy alszol...
(#7692) (jan):
Pl LaucherProban
- hosszan nyomsz a kijelzőn
- shortcut
- activities
- beállítások legördít
- wifi beállítások(#7693) RootRulez:
Szerintem pluszba terhel, nem von le. Mint az emelt díjas smsek általában. -
dokee78
félisten
válasz
petipetya #7647 üzenetére
Elég régi tag vagyok én is és más topikokban segítettek.
Itt is segít a többség,csak 2-3 ember nem bírja a kérdéseim.
Megérteném ha benne lenne az alapelvekben,hogy:
-amennyiben nem rendelkezel az adott termékkel,akkor nem kérdezhetsz,maximum 3-szor.De hát nem gond,ha meglesz a Droid,akkor legfeljebb átnézem előtte a topikot,hogy ki volt segítőkész és majd kérdezek személyesen tőle.
-
flash-
veterán
válasz
petipetya #7600 üzenetére
köszi a válaszokat közben találtam egy olyan nagyszerű progit aminek a neve App lock
bármilyen programot hozzá lehet adni-elvenni tehát az általam beállitott progiknál,dolgoknál kéri a jelszót.
így hozzá tudtam adni az üzeneteket és a jegyzeteket.
szerintem nagyszerűmost a billentyűzárra kersek progit mert nem találom a telón
-
válasz
petipetya #7601 üzenetére
Köszi!
De akkor mi lehet a baj? Nekem miért nem megy? Ezt írja:"Can't establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Cistomer Care."
Sem wifin, sem mobilnettel nem megy. Teljesen tanácstalan vagyok. -
domi007
őstag
válasz
petipetya #7536 üzenetére
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #7539 üzenetére
A Sense Clock fent volt, kipróbáltam, de 1 bajom volt vele: nem ismeri a helyet, ahol lakom (Érd). Ha autómatikusra rakom a helymeghatározást, akkor Tárnok-ot ír ki, ha meg rákeresek, akkor nem talál.
A Fancy újabb verziója nagyon patent. Magyar nyelvű, mindent be lehet rajta állítani, és ráadásul a frissítésnél (időjárás) be lehet állítani, hogy csak akkor frissítsen, ha wi-fi van.
Most letöltöttem az 1.3-at, az ez a Skin, amiről a képet bedobtam, de viszont butább. Nem magyar (ezzel együtt tudnék élni), viszont nincs benne ez a wi-fis frissítés opció.
MÁS: feldugtam a gépre a telót adatmentés miatt, erre leválasztja a memókártyát. Nincs ezzel gond, de a teljes menümet összekuszálta. Végre belőttem úgy, hogy jó legyen, erre összb@ssza. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
-
hesszan
aktív tag
válasz
petipetya #6782 üzenetére
Szia.
Köszi a választ. Sajnos en egy nagyon lusta ember vagyok... Ráteszem maóriakarira, és nézni akarom.
nah majd még a felajánlott ~50 karakterkódolás közül próbálkozok mással.
RockPlayert-ben ki milyen felirat kódolást használ?
720p 1080i mkv folyamatos lejátszása desire -z -n? program ajánlat?
-
hurrikan
addikt
válasz
petipetya #6305 üzenetére
Sziasztok!
Két alkalmazás felkutatásában kérném a segítségeteket!
1.Egy olyan FM Rádió program, ami nem internetes, de lehet vele rögzíteni a zenéket.
2. Egy olyan Bluetooth program, ami a zenét Bluetooth-on át átjátsza pl számítógépre vagy másik telefonra. JAVA-s telefonokban ez ugye alap, Androidra nem leltem még meg ezt az alkalmazást?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
butch3r
senior tag
válasz
petipetya #5740 üzenetére
bevan állítva, de rosszul fogalmaztam. szóval az kéne hoyg a telefon névjegyzékből felkerüljenek az adatok, képestül telszámostul, email címestül stb a gmail címjegyzékbe. elvielg leeht de vmiért mégsem sikerül hiába szinkronizálok gmaillel (névjegyzék szinkron be van pipálva)
-
DeFranco
nagyúr
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5743 üzenetére
!!petipetya!!
Kösz, azt hiszem meg oldottam, névjegyzék>>beállítások>>csoportok megjelenítése>>megjelenített névjegyek>> és itt kipipáltam az összeset, remélem erre gondoltál, egyébként lenne még egy kérdésem, ha úgy szinkronizálom Google fiókból akkor miért tűnik el időnként, wifit használok, ha nincs wifi ugyebár nem tud szinkronizálni, és néha ilyenkor eltűnik az összes kontakt??
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5561 üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg -
MartOOn
addikt
válasz
petipetya #5495 üzenetére
"Ismer valaki olyan alkalmazást, amellyel bárhol-bármiből létre tudok hozni egy naptárbejegyzést?
Például hosszan bökök egy sms-re és készítek belőle egy naptárbejegyzést, vagy hosszan bökök egy tévéműsorra a tv24 alkalmazásban és abból is létrehozok egy emlékeztetőt a naptárba."ez engem is érdekelne. valaki tud rá app-ot?
thx előre is!
-
ERPY
őstag
válasz
petipetya #4983 üzenetére
Nekem ilyen menüpontjaim nincsenek. 2.1-es Android van és LG GT540 a készülék.
De ha ez a beállítása amit írtál arra irányulna, hogy tartsa a wifit és ne kapcsolja le kikapcsolt képernyő esetén, azt megoldottam a wifi keep alive alkalmazással.
Szal a wifi-m aktiv kikapcsolt képernyő esetén is, csak ilyenkor a wefi nem dolgozik, csak ha aktív lesz a kijelző. -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #4959 üzenetére
Köszi. Kipróbáltam. Hááth, 2.1 alatt, bármilyen kiegészítőt rakok fel mellé amit csak kér, folyton azt írja, hogy a beszédfelismerés nem támogatott az androidomon. 2.2 alatt nem ír hibát, csak a mikrofonra kattintva, szimplán nem történik semmi. Bár tartok tőle ez az alpha4 hibája, sok egyéb program sem fut alatta, megpróbálkozok még egy másik rommal.
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #4955 üzenetére
Valóban. Köszönöm szépen
Pont ilyet képzeltem el.
De már akkor hagy ragadjam meg az alkalmat hogy kérdezzek egy dupla ilyen nehezet. Valami Speech to Text jellegű dologra lenne szükségem, Translaterbe pl. nem csak elmondani tudná a lefordított szöveget, hanem értelmezni is és úgy lefordítani. Létezik ilyesmi, vagy ilyet csak a sci-fi-be tudnak a számítógépek? -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4098 üzenetére
Kis guglizással megtaláltam a megoldást, melyet ki is próbáltam: a Dolphinban át kell állítani az user agent-et iphone-ra vagy androidra (nekem alapból desktop), és akkor simán bejön az m.cib.hu oldal.
Emellett a gyári böngésző is behozza. Így nem veszem igénybe külső alkalmazás segítségét.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged