- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Dantes74 #4619 üzenetére
Kipróbáltam az outlook sync dolgot.
Felvettem a névjegyzékbe egy felhasználót, a megjegyzésbe betettem egy 3 oldalas word dokumentumot egy az egyben (beillesztéssel persze...)
Szinkronizálás után minden info megjelent a Legenden! A sortörés néhol kicsit ugyan más lett, mert volt árlista rész is a dokumentumban, de nem törölt semmit.
exchange active sync-en keresztül van beállítva a fiók, a szerver exchange 2003sp1, a telefon pedig HTC Legend, Android 2.2-vel.Nem lehet, hogy valami beállítási probléma lehetett nálad?
-
james008bond
őstag
válasz
Dantes74 #4577 üzenetére
Sima Desiren megy a HDRom, kamerával együtt!!! ( magyar srác oldotta meg!!! ) Full magyar, nem mellékesen és használható a HTCSense felület is, extra szolgáltatásokkal.
Mindenképp Outlookkal akarod szinkronizálni? Mert google email fiókoddal nagyszerűen szinkronizálja a naptárad, a kontaktjaidat.
Hívás és sms szűrés, ingyen: SPC. A fizetős az mms-t is szűri, beállíthatsz egyes számokat, ismeretlenekre stb is tud szűrni.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest