- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Medocsabi #46 üzenetére
Ezek a cikkek direkt ezért születnek már évek óta, mert különben kutyát nem érdekli a 120. alkalommal is leírt és Trump vagy Musk grimaszos pofájával kidíszített cikk. A havonta 30 alkalommal ugyanúgy leírt AI-ra, kriptóra elpazarolt energiás 3 soros cikkek sem dísznek jelennek meg.
Mondtam már párszor, külföldi mintára be kell vezetni a dühöngőt ahol minimál moderálás van és mindenki egymás anyjának eshet. Azon kívül meg mindenki aranygyerek és szigorított moderálás van. Nagyon el van maradva a magyar fórumozás az amerikaiakhoz képest.
-
Medocsabi
addikt
Óriaási, ahogy egy Tiktok hírnél is egymásnak esnek emberek, és a végén már megy a libernyákolás.
Régen politikai cikkek alatt is tök értelmesen lehetett vitatkozni pro- kontra. Ma már itt is Facebook komment stílusú a vita.
Dedó a köbön. -
Alusky
senior tag
válasz
Trailblazer #42 üzenetére
Jajj, imádom mikor megsértődtök. ❤️
-
ddekany
veterán
"nem találtam ilyesmit"
De van, sok éve hírhedt arról, hogy hivatalos csatornák helyett szocmédián gyártja a postokat! Tessék, az első Fox-os hírben, amire tippre rányomtam: [link]. És akkor ez még Fox. Mert a MAGA-tól távolodva pláne teli van ezekkel minden (USA-centrikus csatornákon), annyira elborult postok születnek.
"Bármit mond, akkor is ő USA elnöke."
De hát pont ezért érdekes ez egyáltalán. Ha maradt volna valami reality show host, kit érdekel. A világ legerősebb országa élén azért már rendesen tud ártani. Plusz, a demokráciára nézve lesúlytó, hogy ennyire óvodás a nép, hogy még ezen az emberen sem lát át, és megválasztják.
"hanem tényleg ekkora fenyegetés a tiktok, miközben a pentagon melletti pizzériák forgalmából megbecsülhetők az USA katonai beavatkozások"
De hát már az abszurd, hogy egy téged belső kommunikációjában ellenségnek kezelő, állandó befolyásoló kampányairól, sőt kémkedéseiről hírhedt, diktatórikus ország által birtokolt cég formálhatja az ottani emberek gondolkodását. Csak már azzal, hogy mi alapján válogatja be a videókat (ami "AI", szóval hááát ki tudja miért azt preferálta). (Próbálnád meg fordítva...) Azon felül van még, hogy ki tudja mi mindenre lehet használni, hogy kb. mindenkinek a telefonján ott van. Pl. valami kritikus pillanatban kiadni rá valami "érdekes" frissítést. Na de persze nem ezért borult ki a bili annó... hanem mert a Tik Tok nagy pro p***sztin/anti-cionisra hely lett, és hát az túl fontos emberek szemét csípte.
-
Trailblazer
veterán
Ahogy a libernyákozók is megjelentek, parancsolójuk szóhasználatát követve. Önálló gondolat nulla.
-
Alusky
senior tag
Már megint megy a libernyákolás. Nem férnek ezek a bőrükbe, mondjuk mindig is ilyenek voltak.
-
Sanya
nagyúr
Tegnap este végigpörgettem az indexet, telexet, 24.hu, 444, origo, mandinert, nytimes, fox oldalakat, nem találtam ilyesmit. Nem te veszed komolyan ezt a gyűlölni kell a másik oldal dolgot, hogy elterelődjön a figyelmed a fontosabb dolgokról? Mert amíg azon forogsz, hogy mit csinált a demens, mint csinált a narancshajú, mit csinált a köpcös, vagy a hazaáruló, addig sem a sokkal komolyabb problémákra figyelsz, amire kellene. Ez a terelés.
1. Bármit mond, akkor is ő USA elnöke.
2. Hogy ki legyen az USA elnöke, arról te nem tehetsz, hacsak nem vagy valamelyik USA állam állampolgára.
Szóval, nem teljesen tökmindegy, mit mikor mond valami olyat, amit meg tud cáfolni egy PhD végzett atomtudós?Ami most engem foglalkoztat nem az, hogy hogyan mondta a narancssárga, hanem tényleg ekkora fenyegetés a tiktok, miközben a pentagon melletti pizzériák forgalmából megbecsülhetők az USA katonai beavatkozások, szóval azzal is lehetne vmit kezdeni. De a tiktokot gondolom meg akarták venni, kína hirtelen leválasztotta magának a belső tiktokját valami miatt. Vagy eleve kémkedés miatt készült a viccesvideósadatbázis, amit nem lehet böngészőből futtatni.
-
Sanya
nagyúr
Mutass egy Trump irományt, ami szembe jött veled úgy 1 héten belül. Random szörfözöl és belemászik a képedbe a Trump irámáyn, amit ő maga írt/nyilatkozott.
A thruth socialon, vagy hogy hívják, ott szokott irogatni, ha nem jársz arra, akkor nem is igazán olvashatod. Főleg, hogy vagy 3 éve néztem, még USÁn kívül nem lehetett oda regisztrálni (nem akartam, csak megnéztem mi az)Szóval a tiktokkal kapcsolatban van valami? Mert ha megfigyeled az irományt, a fő hír nem az, hogy Donald Trump beszélt, hanem amit mondott: Megvan a vevő a TikTokra.
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A téma maga nem Trump, hanem a Tiktok. Mégis sikerült szétpolitizálnod az egészet. De nyugi, nem egyedül sikerült ezt megtenni, segítettek páran. -
ddekany
veterán
Elég nem vele foglalkozó helyre kikerülnek az elképesztő posztjai, nem kell feliratkoznom... És azokat ő írta, nem a csúnya New York Times, stb.
A logikád kb. olyan, mint hogy ha teszem azt szerintem Pol Pot egy ilyen-olyan ember volt, és egy vele kapcsolatos hírnél ezrét odaszúrok valamit, akkor én függő vagyok, a Pol Pot gyűlölet az életem... Pedig csak egyértelmű. Plusz, konkrétan fájhat is nekünk, amiket csinál (mert most van, és USA), szóval ennyivel is nehezebb ignorálni.
-
Sanya
nagyúr
Melyik posztommal is védtem be Trumpot? Tudod, foggal, körömmel.
Mit engedjek el, és milyen színjátékot?
Nekem mi állt feljebb?
Hol írtam, hogy szeretem és támogatom? Egyszerűen nem foglalkozom vele. Ti gyűlöltök mindent is, ami szemben jön és nem olyan színű-szagú, mint ahogy a fb politikacsoportban megmutatták--mert eredeti gondolatoknak se híre, se hamva.
Ezt a új, mindenhová szórt gyűlöleteteket próbáljátok már az eredeti mederben tartani, mert k. hosszú lesz az az 288 nap mindenkinek. -
doooo
veterán
Az egész világot befolyásolják a posztjai. Nem kell követned őket, akkor is szembejönnek mindenhol. Ne égesd már magad ennyire. Második napja próbálod védeni a védhetetlent és még neked áll feljebb, amikor ezt szóváteszik. Engedd el, vagy fejezd be a színjátékot. Szereted és támogatod Trumpot, oké, értettük. Nem kell tovább bizonygatni.
-
ddekany
veterán
Apropó személyes kultusz... Remélem Sanya meg a többiek követik a Truth-jait, mert most épp ezt hirdette: https://gettrumpfragrances.com/ Azt az aranyszobrot a kupakon tán a Gaza-s AI videóból vette, amit régebben ugyancsak önkéntesen megosztott. Ez a para, hogy nem is érzi, hogy ezzel tán lejáratja magát. Talán mert az ő világképe szerint evidens, hogy A TRUM (gyakran így 3. személyben beszél magáról) az kb. a legcsodásabb és legnagyobb ember valaha, tehát nyilván mindenkinek tetszik ez (kivéve a SCUM újságíróknak, stb).
-
ddekany
veterán
válasz
Major Lion #29 üzenetére
Sőt, a Fox olyan szempontból tökéletes Trump (és társai) lejárató, hogy annyira gátlástalan nyilvánvaló talpnyalás megy, hogy már szavakat se találok rá. És az ottani emberek kb. felénél ez működik! Mi a franc?
Amúgy Trump IQ-ját cikizni szerintem féle megy. Mondjuk, hogy nem hülyébb, mint egy átlag amerikai, viszont, ehhez akkora indokolatlan önbizalom társul, és annyira beteges psziché, hogy a végeredmény az...
-
válasz
WayneGace #25 üzenetére
Nem, nem kell. Felmész youtube-ra aztán megnézed a vele készült interjúkat. Ha az alapján nem tűnik egy baromnak akkor menthetetlen vagy. Nincs ezzel baj, a személyi kultusz mindig is egy sarokköve volt az emberiségnek csak sokan elhitték, hogy így a 21. századra már túlléptünk ezen.
-
WayneGace
őstag
válasz
Major Lion #23 üzenetére
Persze a CNN-t kell, meg a New York Times-t, mert azok annyira függetlenek és objektívek, mint a hazai függetlenek és objektívek.
-
válasz
Major Lion #23 üzenetére
Hiába magyarázod neki, a hit ellen próbálsz érvelni a józan észt használva, veszett ügy.
-
-
Sanya
nagyúr
Na, a TikTok senkit nem érdekel. Eddig sem használtam, ezután sem fogom
-
Cassi
őstag
Tegnap éppen fatvát hirdettek ki Trumpra, nyilván védik erősen, de azért a felhőtlen jókedvet be tudja árnyékolni kissé.
-
ddekany
veterán
Az alapján mondom, amit ő saját magáról mutat (és nem idén kezdte...), meg ahogy a saját emberi viselkednek a saját médiájukban (Fox, Truth social, stb). Eléggé első kézből van. Én már a 8 évvel ezelőtt választáson se értettem, hogy mások milyen "filmet" néznek... Mer a politikusak általában jók abban, hogy rejtegetik milyenek, de ez nem.
-
Raysen623
addikt
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Ez is olyan hamar meglett, mint a beigért egy hetes béke....oh wait
Bohóc ez a pali.
-
zsorroka
csendes tag
Már megint 2 hét... mint mindenben. Majd jön a nagy semmi. Kína pedig szerintem nem engedi az üzletet amíg ilyen vámok és bizonytalanság van trump miatt!
-
Sanya
nagyúr
Ha használom a józan eszemet, ilyesmi nem jön elő. Első kézből nem tudom megmondani, hogy milyen ember, csak azt, hogy a média milyennek festi le. Ez már régóta így van, hogy a média szereti túlzóan rossz oldalát bemutatni egyes embereknek, csak azért, hogy vezérelje a gondolataidat. Biden sem volt annyira feledékeny, mint amennyire balfék a csapata. Trump sem akkora barom, mint amennyire be van állítva (hogy volt, magát lövette fülön, vagy mit írtak? De persze jah, én nézzek utána és gondolkodjak (vagy inkább ne, csak higgyem el amit mások sugallnak).
BTW, szerinted jobb lesz a tiktok?
-
doooo
veterán
"Szerinte Kína jóváhagyására is szükség lesz az üzlethez, azonban Kína elnöke Trump szerint végül jóváhagyja majd a felvásárlást."
Kína elnökének semmit sem kell jóváhagynia. Már itt látszik, hogy megint kibúvót keres.
Egyébként ez az idézett rész kétszer is szerepel a cikkben, érdemes lenne egyre csökkenteni. -
Sanya
nagyúr
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Jaja, egy tehetségtelen senki, még te is többre vitted.
Majd a későbbi jó tiktokon kevesebb lesz az agyzsibbasztó dolog, vagy nem az a cél?
-
Cassi
őstag
Csak nem Barron T. lesz az a zseniális üzletember?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
neki a gazdasági zseni az ál-imidzse (ugye a géniusz aki kaszinót vitt csődbe), mint ahogy nálunk OV politikai 5D-sakkos zseninek ábrázolja magát.
-
Trailblazer
veterán
Na, tehát akkor a nagy példakép ott foglalkozik üzleti ügyekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest