Hirdetés
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Van olyan fülhallgató + zenelejátszó program kombináció, ami tudja az iphonenál lévő fícsört, hogy egy nyomás pause, 2 nyomás ugrik a szám a következőre, 3 nyomás ugrik a szám vissza?
Sennheiser mm50ip-m van-> konkrétan ehhez kéne ha lehet -
Zoty4
őstag
Sziasztok
Új vagyok a droidok világában és kérdeznék pár dolgot. Vettem a héten egy HTC Desiret Android 2.2-vel (gyári független). Így iphone után picit furcsa ez, de lelkes vagyok
Elolvastam az utolsó durván 1500 bejegyzést a fórumon, igyekszek nem hülye, és ezerszer leírt kérdéseket feltenni.1, Miylen SD-kártyát ajánlotok a telefonhoz? 4 gigás van most benne, elég a 16GB-os? Milyen márkát (kingston,sandisk vagy egyéb) és milyen osztályút érdemes (Class2,4,6 stb?)
2, FEltettem a handcent sms-t, meg fent van a gmail is, hogy tudom kikapcsolni a gyári sms és a gyári e-mail klienst, hogy ne jelezzen mind a 2 program?
3, Menűben lévő programokat, amiket például letöltök marketból, vagy gyáriak, be lehet tenni valami könyvtárba? Vagy csak az asztalon van ilyen lehetőség?
4, Letöltöttem a battery status progit, hogy lássam az akksi töltöttségét mindig, nem lehet valahogyan a gyári kis jelzőn bekapcsolni valamit, hogy mutassa a töltöttséget?
5, Rootolást is olvastam párszor itt, sőt keresgéltem is gugliban, de annyi leírás van, és annyi különböző, hogy nem tudom melyiknek álljak neki. Desire-ös tulajtól kérnék ez ügyben segítségét (Froyohoz)
6, Ez többször is elhangzott, miylen navigációt ajánlotok, illetve hogyan tudom beszerezni? Nem csak magyarország térkép kellene, hanem nyugat- és dél-európa is.
7, Van itt printscreen lehetőség mint a iphoneban (home+lock)?
8, Gyári programokat, amire nincs szükségem, le lehet törölni a telefonról?
9, Appbrainben láttam pár jó dolgot amiket linkeltetek, de pl 2$. Azt hogy tudom leszedni, hogy lehet érte fizetni, vagy ha installra rámegyek és a barcodescannerrel beolvasom, letölti ingyen?Bocsi, hogy kicsit sok kérdést tettem fel, 3-4 napig írtam össze, és ez már egy szűkített verzió, mert fórumolvasás közben jópárra választ kaptam
Köszi a segítséget előre is.
Zoli
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux Mint
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- E-roller topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest