- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12854 üzenetére
Biztos ugyan arról beszélünk? Én már többször hívtam vele amerikai számot ingyen. Beléptem a Gmail-be, bal oldali menüben alul ott van, hogy Call Phone, megjelenik egy tárcsázó, bepötyögöm a számot és már gurul is. Nem értem telefonon mi baja, na mindegy írtam egy reportot google-éknak is, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #12810 üzenetére
Megvan!
Life Reminders a neve, ez jobban tetszett így már teszem is fel újra.
Valakinek ajánlottam emailben kb. egy hónapja, ott csücsült a neve az elküldött levelek között.
-
okay
aktív tag
válasz
petipetya #12119 üzenetére
Csak hogy biztos jol értem, az átmeneti tár az nem törlödik csak ha én akarom? Ha kikapcsolom a telot és vissza, akkor is megmarad benne? Mert akivel beszéltem azt mondta hogy ha kilépek a böngészöböl, és még feladatkezelövel le is állitom, akkor ugyis veszik minden.
Szoval akkor ez a browser menti? -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12108 üzenetére
Az Opera minivel részben elégedett lennék, kivéve, hogy a link bekapcsolásakor nem szinkronizálja le a könyvjelzőimet. Speeddialokat viszont igen. Több telefonon és rendszeren is próbáltam már, mindenhol ugyanez a helyzet. Ezek szerint ez egy ekkora bug lenne a programban?
Más.
Lookout Mobile Security-ről én is csak jókat tudok mondani. Ha a telefon csatlakozott a mobilhálózathoz, akkor egy netes felületről bejelentkezve aktiválható a GPS, eszetlen erős szirénázó hang küldhető a készülékre, lockolni lehet vele a telefont, hogy csak egy 4 jegyű kóddal engedjen be. Ezt ki-be kapcsolással sem lehet kijátszani. Lehet vele formázni is minden adatot, bár ezt még nem próbáltam.
Ja és ha aktív a GPS természetesen megküldi a telefon koordinátáit, meg bejelöli maps-en is. Elég pontosan.
Elméletileg van benne valami általános backup-oló, meg vírus-, vagy valami szemét-kereső rész is, ezeket sem próbáltam még.
1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell. -
-
klepto
addikt
válasz
petipetya #11581 üzenetére
Leválasztottam, és ismét töröltem mindent a kártyáról a telefonnal.
Eredmény, nem látta a kártyát, nem lehetett csatlakoztatni.
Ötlet: újraindítottam a telefont, és láss csodát, működik
Most már ismét tudok kártyára menteni, és megoldódott a problémám.
Azonban vannak játékok, amik továbbra is kilépnek 99%-nál, ez miért lehet? -
-
klepto
addikt
válasz
petipetya #11571 üzenetére
Erre már gondoltam, de a telefon ennél az opciónál azt írja ki, hogy ez az opció törölni fog minden adatot, ami a belső memóriában tárolva van; google fiók, rendszer és alkalmazás adatok, letöltött alkalmazások.
Ezt eddig ezért nem mertem meglépni.
Akkor ez az egyetlen járható út? -
-B-
senior tag
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya #10095 üzenetére
Nekem az előző színvilág jobban bejött...
Más. Az mitől lehet, hogy be van állítva hogy a kezdőbetű nagy; ha elkezdem az sms-írást, bebökök a szövegdobozba akkor nagybetűs a kiosztás, de ha elforgatom a telefont (anélkül hogy még bármit írtam volna) akkor átvált kisbetűsre? -
Luissimo
veterán
válasz
petipetya #9718 üzenetére
gondolod ezt nemprobáltam már?
a ZTE BLADE-n kiválóan futó skype apk-ját felraktam rá, az elején még elindult, de beregelni nemtudtam vele aztán később már ha elinditottam , simán kilépett, azaz nem funkcionál.
csak hangh
vásra akarnám használni.
A Fring működik rajta, sőtazzal még a videohivások is mennek szépen, csak azzal meg nemtudok skypeos kontaktokat hivni.
Viszont szépen beimportálja az MSN-es kontaktokat is és lehet velük chatelni is, de a hanghivások ott sem mennek. -
n0_gAboR
őstag
válasz
petipetya #9594 üzenetére
thx
Volt itt jopar jopofa alkalmazas amit nem ismertem.
Mondjuk nekem a Zeam-nel a LauncherPro, a ADW es a Go Launcher is gyorsabbnak tunt.
MarketEnabler Pro-t nem hasznaltok? A fizetos verzioval allandositani lehet az USA sim emulaciot a Market szamara, igy folyamatosan latszanak a fizetos tartalmak.
Jopar fasza alkalmazast megvasaroltam mar (Titanium Backup, Launcher Pro, ADW Launcher, Prehistoric, MarketEnabler, Root Explorer, SQLite Editor, XDA Permium, XiiaLive)
-
kristof83
aktív tag
-
Istv@n
aktív tag
válasz
petipetya #9405 üzenetére
Hello!
1. Én a dropboxot használom erre is.... Ha nem 50Mb-os fájlokat szeretnél küldeni egyikről a másikra, akkor tökéletes (A nagy fájlokkal is működik, de nem tudom, hogy az androidos kliensek tudják e azt mint a pc, hogy ha észreveszi, hogy egy lanon van a küldő és a fogadó is, akkor nem az internetet használja, hanem lanon (wifin) küldi. Telefon - számítógép között ez működik elvileg, telefon - telefon felállásban még nem próbáltam.)
2. Az sms-re elvi ötletem van, nem próbáltam.. SMS Backup nevű app automatikusan felteszi a gmailra az sms-eket, cimkével ellátva. Ha ezt felteszed mindkét telefonra, akkor elvileg a kettőn lévő sms-ek összegét láthatod a gmail fiókodban. Híváslista passz....
szerk:
Híváslistára alternetív megoldás: [link]
Gondolom, ha magában a híváslistában jelennének meg az jobb lenne, de ez is valami... -
Canonfan
senior tag
válasz
petipetya #9388 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a flash playert hogy lehet felrakni a telefonra, (HTC Tattoo 2.3-as rommal) sajnos nekem nem ment, ma leszedtem a Marketről egy adobe flash showcase nevű appot, ami el is vitt volna a flash letöltési linkjére, de az sajnos nem működött...
Bármilyen segítséget előre is köszi!
-
qfm
őstag
válasz
petipetya #9369 üzenetére
Szia, köszi a reagálást, de a beállítgatások ilyen részen már túl voltam, semmi nem oldotta meg, így a webes calendar felületen, leiratkoztam a weather-ről, amit reméltem hogy megjelenik majd ott ahol fel lehet venni a névnapokat, sporteseményeket, stb. De nem jelent meg. Így weather szolgálatás nélkül maradtam. Kerestem rá megoldást, találtam hozzá adható időjárás file-t, sync is ment, de ez csak 7 napot berak, és nem frissíti magától. Kellene valami link amit hozzá adhatok, jó időjárást fog adni, és sync-elni is tudom.
-
Zefír
őstag
válasz
petipetya #9260 üzenetére
Igen, ezt a videot én is megtaláltam, van is benne leírás minden, de a multiloader nevü progi amivel csinálni kell nem tudom hogy kell használni, másrészről ez tényleg csak skin mint ahogy RazorGTR1 koléga is említette.
Razor El is felejtettem azt a topikot, mert amikro megvettem a telót, írtam valamikérdést, és tök kihalt volt a topik, de mint látom most feléledt valamennyire. Bepróbálkozok ott is. Köszi szépen.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #9222 üzenetére
na kipróbáltam, nekem erre azt írja ki, hogy installáljam az image editor app-ot.
gondolom ez az Image editor de ezt már nem próbáltam ki.
De ezt leszámítva az app teljesen jól működött nálam a Desire-en.
-
TRob1
veterán
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #8484 üzenetére
ha ahogy elindítod a power control plus appot, ráböksz az 'ad notification ba'-ra , ott megjelenik egy olyan hogy buttons. ott olyanokat válasz ki, ahol csak annyi van a leírásokhoz írva, hogy pl wifi: toggle: wifi on and off.
akkor nem kell nyomkodni a plusz lenyíló ablakon semmit.
de ezen az egy "hibán" kívül még mindig az egyetlen program szerintem, ami berakja az értesítési sávba ezeket az opciókat és kapcsolóként, nem pedig úgy, hogy az adott beállítási felületre visz rá a settingsben.
llaszlo: megnézem azt is. azt nem ismerem.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #8482 üzenetére
akkor valamit nem jól magyaráztam el.
igaz hogy előjön egy másik ablak, de ott már nem kell kattintanod. legalábbis akkor ha kétállású bállítást használsz. pl. a wifinél:lehúzom az értesítési sávot, ott rákattintok a wifi ikonra, előjön az újabb ablak, ott látom, hogy már zöld a wifi ikonja alatt, így nincs mit csinálnom, nyomok egy vissza vagy egy home gombot hogy eltűnjön ez a plusz ablak. ha ki akarom kapcsolni, akkor ugyanez, szintén csak az értesítési sávban lévő wifi ikonra kattintok, megint megjelenik a pusz ablak, látom eltűnt a zöld jelzés a wifi alól,,,,stb.ennyi. legalábbis nálam így működik.
én on/off-ra állítottam ezeket, így nem kell nyomogatnom a plusz egy ablakban megjelenő ikonokat. ha 3 vagy négyállásúakat csinálsz akkor nyomni kell. -
thesound
addikt
válasz
petipetya #8297 üzenetére
próbáltam ezt az sms backup+ -t ,de nem jött össze nekem, ott szállt el amikor kéri a felhasználónevet/jelszavat a gmail fiókhoz... beírom... és feldobja az engedélyezés gombot.... ne ezt az engedélyezés gombot hiába nyomogatom mindig ugyanide jut vissza (engedélyezés-tiltás)
ötlet?
-
SsPL711
őstag
-
llaszlo
veterán
válasz
petipetya #8002 üzenetére
De ebben nincs magyar T9. Ez nagyon negatív. Ez miatt nálam kiesett, pedig nagyon jó app .
dr_ace: Az X8 nem a legjobb telefon. Én is gondoltam ilyenre a barátnőmnek, de miután kipróbáltam le is mondtam róla. Máshogy nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt. De be lehet kapcsoltatni valami alap netcsomagot aminek nincs havidíjja. Viszont ha másik oldalt nyit meg akkor nagyon keményen számláznak.
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged