- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
drzsoo1 #6068 üzenetére
Szia !
Közben én meg leszedtem, újrainstalláltam, de továbbra is ugyanúgy letölti a nagy leveleket szó nélkül - ahogy írtad.
Én is azt gondolom, hogy nem freemail hiba lehet, mert az előző telefonom (SE) képes volt csak fejlécet leszedni. Szóval a K-9 háklis valamiért vagy az összes POP3-ra (bár ezt kétlem, mert végigtúrtam a külföldi fórumokat, és nem nagyon találtam erre való panaszkodást), vagy csak simán a freemail-t utálja. -
schmo07
tag
válasz
drzsoo1 #6011 üzenetére
drzsoo1,
Nem tudom, akkor én mit csinálok rosszul
Az az egy sor az érdekes csak, ahol a méretet be lehet állitani, ugye? Már hogy nincs valahol máshol még valami rejtett kis kapcsoló...?
Tegnap több mint egy órát kisérletezgettem, volt telefon kikapcs, bekapcs, program kikapcs, bekapcs, minden, és mégis mindig leszedte az egészet, csatolmányostól, több megásan.gombsadi,
Használnék én imapot. De a freemail pop3.
Abba ne menjünk bele, hogy miért ragaszkodom a freemail-hez...
Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest