Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:ide írtam róla egy rövid összefoglalót
-
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön
-
>-48-<
aktív tag
Helyes!
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő