Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:ide írtam róla egy rövid összefoglalót
-
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön
-
>-48-<
aktív tag
Helyes!
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!!
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest