- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
croli
aktív tag
igen de nem minden telefonom fizikai gombok vannak (jó lehet az övé olyan, de az enyém nem úgyhogy nekem tök fölösleges lenne)
jójó de akkor is fölösleges minden telefonom ha már van vissza gomb na mind1
(amúgy meg csak azért írtam mert anno én is gondolkodtam ilyenen de aztán erre a döntésre jutottam) -
dokee78
félisten
Van egy ismerősömnek szűz Galaxy Spica
CSIPÁSKANDÚR Használd a szerkesztés gombot!
-
-
atillaahun
veterán
Hát csak annyi, hogy azóta már megfeledkeztem róla, de ezúttal nem teszem, már rakom is fel.
Most olvasom egyébként a funkciókat, ha ez tényleg mind működik, akkor az lenyűgöző.
Főleg ez: * make your phone speak with text to speech, csak elképzelem, ahogy a tag széles vigyorral a képén számolgatja mennyit fog ezért kapni a sufni GSM-be, mire beszól a telefon mondjuk egy olyat, hogy látlak cigány ne bújj el! -
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
szerintem akkor meg is maradok a Photo Contacts Widget-nél, az tetszik benne, hogy átlátszóra le lehet venni a hátterét, így jól illeszkedik a többi widget közé
Hát igen, én is gondoltam már rá, hogy nem a GO contact widgetjével van a gond, hanem valami más app ette az akksit, vagy én használtam jobban a telefont,
de a Photo Contacts Widget jobban is tetszik, mert most feketés a hátterem és az ikonok is, így GO widgetje elütne kissé a többitől, + elvileg a Zeam-mel is tudom használni..
edward2:
Nekem sem frissült még az új Market ... -
Speed limit
tag
Jó lenne de csak egyszer használatos és a 27 képkocka az kutyafüle
.
Van egy alkalmazás Defy photo. Csak a lite-nél ott maradt a képeken egy webcím és idegesít.
Megvenni pedig azért nem akarom mert 1200 Ft-ba kerül amit soknak tartok azért hogy párszor használjam.
Ezért érdeklődök talán van másik ami esetleg ingyenes vagy legalább kicsit olcsóbb -
canniball
nagyúr
Nyomtam én is egy gyors tesztet.
Amit felismert (némelyik azért meglepett):
- Metallica - For Whom The Bell Tolls (csoda lett volna ha nem)
- Amon Amarth - Cry Of The Black Birds
- Zagar - Wings of Love (feat. Underground Divas)
- Colorstar - Angyal
- Bolt Thrower - Return From Chaos
- Ektomorf - I Break You
- Lamb of God - PatheticAmi viszont kifogott rajta:
- Quimby - Sehol se talállak
- Másfél - Angyaltojás
- Kispál és a borz - Emese
- Altar - I Take
- Tankcsapda - Füst és lábdobSzóval pöpec kis app., de azért még van hová fejleszteni az adatbázist.
-
Fireman67
aktív tag
Köszi a másik programot! "Shazam"
Mindjárt leszedem és kipróbálom, hogy felismeri e az R-go-tól az "Egy alacsony ember dilámmája" című eposzt..
Ha ez sem, akkor legalább tudni fogom, hogy milyen földrajzi szélességen és hosszúságon, esetleg melyik bolygón keresek zenét..Vagy a zenei irányzatomon kellene változtatni?
És nem csak a wifit szoktam bekapcsolni zene kereséshez, hanem a Bluetooth a GPS-t is.
Lehet, hogy az erősítőt nem..? -
canniball
nagyúr
Ha már K-9: az vajon miért van hogy veszett lassan jelentkezik be? Ha már elkezdi leszedni a leveleket akkor pörög, és a későbbi frissítések is elég pattogósan mennek, de az első alkalommal mire leszedi az első levelet addig böngészőn keresztül háromszor be tudok lépni a fiókba...
-
supercharley
tag
Nekem is volt problémám a Lookouttal, a magyarított App Protector Pro programra mondta hogy malware. Az általad írt programok közül a Go Launcher Ex-et használom marketről vásároltan, arra nem jelez. Nekem úgy tűnik hogy a maszekban magyarított dolgokkal van baja, de azzal sem minddel.
-
Debilon
addikt
teljesen mindegy hogy csinálom... tegnap mikor volt a vihar voda behalt, már át is állt
után kézzel kiválasztottam voda 2g-t, és ma megiont kaptam az üdvözli a horvát turisztikai akármi, és a kis roamin jelet, hálózat meg a hr vipnet lettnincs jelentősége hogy választom ki a hálózatot, ígyis-úgyis átáll magától
-
Debilon
addikt
igen, van olyan.. Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése (ugyanaz mint mikor belépek ide) és az automatikus választás (ha ezt nyomom akkor auton rááll a voda 2g-re, de legközelebb ha nincs térerő vagy olyan helyen vagyok már áll is át a HR VIPNET-re, és kapom az üdvözlő sms-eket..gyári rom, semmi okosítás nincs a telón
-
canniball
nagyúr
No de ezek spéci esetek amikor természetes hogy viszed a külön céleszközöket; kivéve a buszozáshoz vitt mp3 lejátszó, arra inkább nem mondok semmit...
Komolyra fordítva: térjünk vissza az eredeti, Mixzing update problémámhoz, erre valaki?
-
-
TRob1
veterán
Aztán van a
Contacts GOWidget - Mint a neve is mutatja, Kontakt widget (persze nagyon jó ez is
), és ne maradjon ki a kedvencem se akkor már:
GO Launcher EX
És ezek természetesen mind különálló alkalmazások
-
dokee78
félisten
Erről beszél,én próbáltam és elég jó.
-
-
szki
őstag
Én már nagyon vártam Androidra, mert állítólag nagyon jó. Bár az Endomondot megszoktam (sőt a Pro-t meg is vettem), de váltok ha ez jobb. Persze lehetnek bugok, mert ez az első verziója Androidra. Nekem az jön be, hogy a térkép is látszik egyszerre a képernyőn. Viszont tudtommal a szintet nem adja össze a web-es felületen se.
-
sssz
őstag
ó, köszönöm, nem láttam
de örülök, hogy mindig, minden topicban van valaki aki figyelmezteti az embert ha egy apró dolgot nem vesz észre
az már egy más kérdés, hogy pl az én esetemben, aki legálisan kapta a spica mellé az igo-t, és tudtommal sehol semmilyen papíron nem kötötték ki hogy csak a spica-val használhatom, feltehetem-e egy másik telómra, miután megváltam a spica-tól?
-
Rosep
senior tag
Viszont nekem ritkán kell a tárcsázó, és sokszor az, hogy minél többet lássak a híváslistából.
Nem egyformák az igényeink, ezért van ennyiféle program.
Egyébként a hívásnál a rákérdezés is kicsit "telefonosabb" a piros/zöld gombbal, mint egy standard Androidos ablakkal. Nem beszélve arról, hogy sokszor véletlen benyomtam a pipát, és így kikapcsolódott a rákérdezés, bóklászhattam újra a menüben hogy visszakapcsoljam. Ezek másnak szőrszálhasogatásnak tűnnek, de mindenkinek más a fontos. Így hát az én igényeimhez jobban illik a RocketDialer. 675 Ft-ot kifizetek érte ha magyar lesz és olyan amilyen nekem kell. -
TRob1
veterán
Jah, és próbáld ki, - ha be van kapcsolva -, hogy kikapcsolod a Haladó beállításokban a Magas minőségű megjelenítést (nálam nagyon megdobta a sebességet, minőségre viszont nem vettem észre különbséget)
szerk: Próbáltátok már a
Total Commander-t??? Még csak beta de már királyság (asszem máris ez lesz az alap fájlkezelőm) És ez is tud magyarul
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?
Nem zavar, de a Tattoo kijelzőmérete nem a legnagyobb, ezért a felső három fül, plusz a házikó ikon kissé elvesz helyet az appoktól, emiatt van hogy egy app ikonja belelóg a felette lévő app nevébe, szóval kissé sűrűn vannak emiatt, ezért gondoltam, hogy ki lehet-e kapcsolni esetleg...
A launcherekkel kapcsolatban szeretném még azt megkérdezni, hogy az ingyenes adw, és az adw EX között mi a különbség, csak widgetek, vagy működési is?
Ezt a launchert néztem még, többen dicsérik ezt is, állítólag a memória és az akku kezelése is jó,
de sajna fizetős, és nem tudom, hogy a Go után érdemes-e megpróbálni, mert igazából az effektek nem nagyon érdekesek számomra, mert nem biztos, hogy lassulás nélkül elbírná a telefon, ezért ha más lényeges különbség nincs köztük, akkor nekem nem igazán érné meg az árát...
Bármilyen infót előre is köszi!
-
-
-
Hát, de már mindegy, valami elromlott, véletlenszerűen döglenek le az alkalmazások, net nélkül sem hagyja, hogy importáljam. SIM-ről meg nem akarok törölni semmit, mert ott legalább tényleg biztonságban van. Tartok tőle, húzhatom újra a telefont... oda az Angry Birds Rio haladásom... már megint!
Ja, és ha szinkronizálni akarok, akkor is: A(z) com.google.process.gapps folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
-
-
-
A GO nyílik meg, csak szerkesztéskor kapcsol át az alap kapcsolatokra. A legújabbat használom, V1.32 magyar. Hogy lehet beállítani, hogy szerkeszteni is a GO szerkessze? Igazából az érdekel, van-e benne születésnap mező. Ha nincs, akkor teljesen mindegy, melyik használom, bár ez legalább kiírja a telefonálás időtartamát, az alap még erre se képes (vagy nagyon el van dugva ebben az SE verzióban).
Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni
-
elfelejtette
veterán
Mondjuk egy ZTE Blade , vagy magasabb kategóriás telónál már nincs értelme, csak nálam a Voda845-ön alapból csak 179MB RAM van a telóban, és néha ész nélkül elindítgatja a programokat, pl. a Navitel-t, és ilyenkor jellemzően az Üzenetkezelőt zárja be, pedig a párommal pont SMS-ben üzengetünk a legtöbbet, és volt, hogy nem jött meg az SMS-e, csak 3 órával később, mert nem vettem észre, hogy a f@sza kis Android megint elindította a navit...
Meg persze játék miatt is szívtam, mivel nincs a menüjében olyan, hogy kilépés, csak a vissza gombbal "zártam" be, és az éjszaka alatt 65%-ról 15%-ra szívta le az aksit. -
-
Luissimo
veterán
semmi humorérzék nincs benned?
azt ismered, mikor BillGeci és a felesége beszélgetnek?
-Milyenvolt Drágám ?
-Hát pici és nagyon puha, mondhatnám, lágy.
Nos, innenlett később a szoftveres cég neve...egyébiránt igazad vagyon, egy tabletről pötyögöm soraimat, amin nem vindoz fut.( vajon mértnem ) :-)
ugyebár a skype használhatatlan , a Microsoft Messenger nemtud beszélni és csak egytagot kezel egyszerre a fring esetleg jolehetne, de azzal meg nem hivhato a skype tag.
minden csak önmagával kompatibilis. -
stefi68
addikt
"+szinkronizálva" mit takar?
Először is a pengét kellene gatyába ráznom a kiruccanás előtt.
Ux1 MaximumAfterburner_RLS5-r2b-facelift ROM-ja (lite-osítva) lett feltéve kb.1 hete és akad mint a fene. Nem tudom miért...., most gondolkodom mi kellene helyette....
hehe... ez lehet, hogy kitérő válasz volt? -
stefi68
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Küszöbön a Mecha Break indulása
- iPhone topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Subaru topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest