Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Nem mindig mindent, az attól függ, hogy épp hová megyek/mit tervezek... Ha elmegyek nyaralni, tuti viszek fényképezőt és kamerát is, nem a telefonnal veszem fel a nyaralást. Ha a gyerekekről szeretnék maradandót alkotni pl. dvd formájában, azt se telefonnal teszem meg. Ha pl. geoládázunk, akk. kamerát nem viszem, csak fényképezőt (de abból 2-t is
, asszony tükröst, én kompaktot nyomkodom, és mind1ik jobb képet csinál a legjobb telefonnál is, az tuti), zenét hallgatok autóban (nem telefonról), vagy otthon (szintén nem telefonról), ill. mikor buszoztam annó, akkor volt külön mp3 lejátszóm (így sokkal tovább bírja a telefon akksija is, és egy kis kütyü bárhol elfér, hisz csak pár cm x pár cm) ... de még sorolhatnám.
Jah, és pl. egy telefon sosem fog olyan felvételeket készíteni, mint 1 fényképező vagy egy kamera, még ha 100MPixeles is lesz (már csak a méretéből adódóan se) .. mondjuk arra épp jó egy telefon, ha be vagyunk baxva, és épp egyik hülét kell megörökíteni
Na de off vége
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, asszony tükröst, én kompaktot nyomkodom, és mind1ik jobb képet csinál a legjobb telefonnál is, az tuti), zenét hallgatok autóban (nem telefonról), vagy otthon (szintén nem telefonról), ill. mikor buszoztam annó, akkor volt külön mp3 lejátszóm (így sokkal tovább bírja a telefon akksija is, és egy kis kütyü bárhol elfér, hisz csak pár cm x pár cm) ... de még sorolhatnám.
Jah, és pl. egy telefon sosem fog olyan felvételeket készíteni, mint 1 fényképező vagy egy kamera, még ha 100MPixeles is lesz (már csak a méretéből adódóan se) .. mondjuk arra épp jó egy telefon, ha be vagyunk baxva, és épp egyik hülét kell megörökíteni