Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?Nem zavar, de a Tattoo kijelzőmérete nem a legnagyobb, ezért a felső három fül, plusz a házikó ikon kissé elvesz helyet az appoktól, emiatt van hogy egy app ikonja belelóg a felette lévő app nevébe, szóval kissé sűrűn vannak emiatt, ezért gondoltam, hogy ki lehet-e kapcsolni esetleg...

A launcherekkel kapcsolatban szeretném még azt megkérdezni, hogy az ingyenes adw, és az adw EX között mi a különbség, csak widgetek, vagy működési is?
Ezt a launchert néztem még, többen dicsérik ezt is, állítólag a memória és az akku kezelése is jó,
de sajna fizetős, és nem tudom, hogy a Go után érdemes-e megpróbálni, mert igazából az effektek nem nagyon érdekesek számomra, mert nem biztos, hogy lassulás nélkül elbírná a telefon, ezért ha más lényeges különbség nincs köztük, akkor nekem nem igazán érné meg az árát...Bármilyen infót előre is köszi!

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?