Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Szeky91
üzenetére
Még a GoSMSPro leírásában is írják a készítői (én hiszek nekik, sztem elég jó programozók, úgy tűnik, otthon vannak android témában
), hogy nem jók a Killerek
Stefi fordításában:
"NE használj a folyamatok autom. bezárására semilyen programot. Ezeknek nincs értelme, továbbá a GOSMSPro használat közbeni bezárásához vezethetnek és üzik tűnhetnek el"
ill. egy másik idézet:
"Jobb lesz, ha nem használsz feladatkezelő (és hasonló jellegű) progikat az alkalmazások bezárásához, mert nincs értelme és nem vezet eredményre a telefon használatánál"De ezeket már ezerszer ezer helyen kitárgyalták....

(szerintem érdemes lehet fontolóra venni mindenkinek)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), hogy nem jók a Killerek
Stefi fordításában: