Hirdetés
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Kipróbálhatod. Baj nem lesz belőle
Én is kérdezek:
Tudtok olyan ingyenes app-ot, amivel tudom módosítani a rendszer fájlokat? TotalCommander csak olvasni tudja, írni nem. Terminálból Vi-vel meg elég körülményes szerkeszteniMindazonáltal az is csak olvasni tudja a system-et...
Unom már hogy át akarok írni egy sort, és ezért rá kell dugnom a gépre a telefont hogy qtadb-vel rámásoljam a módosított fájlt. -
gyuszmó
őstag
Ez a jó kérdés
Te is addig jutsz mint én?
Egy tipp akit érdekel : mivel már ezerrel süt a nap más háttér és világítás kell kint és bent, amikor kimegyek a lakásból világosra vált a háttér és 100% ra kapcsol a világítás,amikor épületben vagyok pl munkahely sötétebb háttér és auto. világítás és mindez automatikusan.
Untam,hogy az utcán nem látok semmit viszont bent nem kell akkora fényerő és ezt minden alkalommal állítgatni. A Llámával megoldható -
xSide
őstag
Mint egy honlapon az átírt, áthelyezett fájlok sem érhetőek el megfelelő átirányítás nélkül valszeg a play-market is ilyen problémát okozhat..
Egy próbát azért tehetsz a Beállítások/Alkalmazások/Összes/Market vagy Vending és itt töröld az adatokat, előzményeket és lépj fel pc-n marketre indíts egy letőltést, majd a telódról is próbálj letölteni valamit...
-
jobbacsabba
aktív tag
(jan), molnarpeter: köszi a tippeket.
Mindhárom böngészőt próbáltam, de a foxinál, és talán az operánál is, balról kell előhúzni a füleket, a delfinnél pedig ha jól emlékszem csak akkor tűnt elő, ha a lap tetejére görgettem.
Vagy esetleg be lehet állítani, hogy mindig látszódjon? -
Teasüti
nagyúr
Nem a telefonnal akarom lőni.
Vázolom a szitut, hátha úgy érthetőbb.
Adott egy fényképezőgép, viszem mellé az usb otg képes tabletet, majd az elkészült képet szeretném csekkolni, h az eredeti 4:3-as képből kivágva az FB boritóhoz szükséges méretarányt, belefér-e a jelenet. Szóval egy keretet kéne ráhúznia a képre, h na te bunkó, ha levágod, akkor ennyi fog látszani a képedből, ami a kereten belül van.
Úgy képzelem, mint a videó szerkesztésnél a PAL tv védett területét jelző keretet.szerk:
(#34785) St3ven
Köszi, megnézem majd! Image Shrink-et próbáltam eddig, getjar gold-ról ingyen volt most, de gagyi szar... Előny amúgy, ha ezt a feladatot freeware progival meg tudnám oldani, de legalábbis ne legyen nagy befektetés. -
atillaahun
veterán
Szerintem a második az értelmetlen, az első annyi, hogy tud autorun-t tiltani, annak van minimális haszna. Aki kicsit komolyabb megoldást keres RAM menedzselésre, annak javasolhatom az XDA-s Supercharger v6 script-et. Annyi, hogy kicsit bonyolult a kezelése, így inkább haladóknak ajánlott, viszont szerintem észrevehetően javít az ostoba Android memóriakezelésén.
(#34623) pethYeti
Régen abszolút semmit nem szinkronizált, úgyhogy pár hónap, max. fél év kérdése, és mennek majd a gyorshívók is szerintem.(#34566) gyuszmó
Fájlkezelők általában tudnak keresni, okosabbak még a rendszerben is... ES, Root Explorer. -
porse
őstag
qq launcher elég keveset, a képen is látható. Én feltettem ténylég ennyit írt, de nekem nem tetszik.
-
doddencs
senior tag
Droid Notify elég sok mindent tud, köztük ezt is be tudod állítani.
-
sssz
őstag
akkor javaslom a k9 mail klienst. ebbe be tudod állítani az összes e-mail fiókodat és lehet hozzárendelni led, rezgést, ismétlődő rezgést, hangértesítést. akár fiókonként különböző módon.
igaz ez nem értesítő app, de szerintem ez neked megfelelő lehet.
-
Koga777
tag
A Titanium Backup tud ilyet. (Lehet, hogy csak a fizetős verzió)
-
PaFec
aktív tag
Vnc viewer marketből letölthető. Ingyenes!!! itt megtalálod. Ez nagyon jó
-
petipetya
nagyúr
Nálam erre a célra remekül bevált a
3G Watchdog
Magyar nyelvű telón magyar nyelvű.
-
r4z
nagyúr
-
TRob1
veterán
Az órás progival a makeyourclock_widget-el, stefi68 jóvoltából magyarul is.
-
TRob1
veterán
+1
(Kb. ugyanezt írtam - talán épp ebben a topicban -, plusz még annyit hogy mindenki netezik, és ha nagyon érdekli, ott is meg tudja nézni előre. Nembeszélve arról, hogy nem szívja az akksit egy ilyen hülyeség, és nincs felesleges netforgalom se.)
(#7502) dokee78: Nekem 4 képernyő van, és 1ik se üres, enélkül a ... nélkül se. (És 1ébként meg inkább legyen üres, mint zabálja egy ilyen felesleges dolog az akksit)
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm, nekem is ez a lényeg. mp3 max annyi van a telefonon, amennyi a csengőhang, és néha még 1-2 "szállításra", de nem hallgatok zenét teleofnról egyáltalán. Az app-ok a lénygek, a navi, illetve 1-2 játék, ha valahol várni kell, és uncsi van.
Mindenesetre köszi mégegyszer, szerintem akkor elég lesz.
-
Bavid
senior tag
8gb?
Semmire se elég (szerintem). Nekem SGSem van (8giga beépített+8gigás kártya) és kb van fenn 35 db játék meg 20 program és ezzel kb a beépített memória nagy része el is fogyott (najó, maradt kb 1,5-2 giga a zenéknek) De mivel nekem sokkal több zene kell mint 8 giga, ezért rendeltem is a 32 gigás kártyát ebayről, talán így pár film is ráfér majd.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Aszongya nincs olyan. Biztos jól írtad?
-
djkrisz1
csendes tag
Tessék leszedtem neked [skyfire 3.2.2]
-
l33tus
csendes tag
Elnézést az iménti kirohanásért, csak fáradt vagyok és ilyenkor nehezen viselem a hülyeséget. Az hogy nem kell minden androidos telefonra külön hívás és sms kezelő természetes, mint ahogy az is természetes, hogy bizonyos programok "butábbak", legalábbis nem a mi elvárásunknak megfelelő a tudásuk. De természetesen ezért veszünk androidos telefont, mert ha valami nem tetszik, akkor azt egy vállrándítással le lehet cserélni.
Igényeid kielégítése végett ajánlani tudom a Handcent SMS -t, ez képes bizonyos időközönként újra jelezni, ha nem olvasod el a berkező üzenetet.
Kérdésedet megelőzve:
Program megnyit -> menü -> settings -> notification settings -> notification settings (legördülőnek tűnő menü) -> enable reminder -> innentől menni fog
Ugyanerre hívásemlékeztetőnek pl, Dialer One nem jó, azt használom, szerintem ez nem tud ilyet, legalábbis én nem találom. Ettől függetlenül ezt csak ajánlani tudom.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest