Aktív témák
-
Nagszi
csendes tag
Szia!
Az én telómon olyan van, hogy adatforgalom engedélyezése ill. letiltása. Ha letiltom, értelemszerűen nem tudok Netezni sem. MobilNetem van, engedélyezve van az adatforgalom és mégis lepauzálja a fájl menedzser letöltését marketről... Van esetleg még valami ami miatt nem enged letölteni? Tárhelyem is bőven van...passz -
Nagszi
csendes tag
Sziasztok!
Naggyon kezdő vagyok androidos telókkal kapcsolatban, kérlek segítsetek! SonyE X10 mini Pro telóm van, az internet és mms beállításokon vagyok túl. Le akartam tölteni marketről az ASTRO file manager-t, de alighogy elkezdte tölteni kiírja, hogy Download paused... Kell előtte valamilyen beállítást csinálni? Előre is köszi
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest