- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Mittu88 #40575 üzenetére
Pl. elkezdi böngészgetni az XDA-t, ott megtalálni pár program telepítőjét, de ha konkrétan a nevükre keresel úgy általánosságba ami érdekel, az első pár találat között valszeg lesz belőlük letölthető változat. Majd ezt USB-vel felrakod a tabletre, és fájlkezelőből feltelepíted az .apk-t.
Mellesleg nagyon nem egészséges szerintem ilyen kütyüket külföldről rendelni, hacsak nincs mondjuk 90%-os leárazás.(#40581) zho-lee
Az a gáz baromi nehéz az ilyet szervizben bizonyítani, hacsak nem egyértelműen szembeötlő a hiba, úgyis elhajtanak. Eleve nincs ugye garantált rendelkezésre állási ideje a készüléknek, nincs mihez viszonyítani vagy reklamálni. Mondhatják azt is, hogy az előző volt túl jó, ez a mostani meg átlagos. - Vagy ha kicsit szarabb az átlagosnál, akkor meg így jártál (persze ezt már csak gondolják).
Mindenesetre ugyanolyan rendszer/program-környezetben és használat mellett számomra elég elképzelhetetlen a kétszeres eltérés akkuidőben.
Tudom hogy összességében nagyjából semmit sem mondtam, ha velem történne ilyen, mindenképpen a rendszert meg programokat kezdeném el monitorozni mindenféle app-okkal.(#40584) Imdre
Ezt az áthelyezést most nem teljesen értem, mert ugye te kézzel fájlkezelőben semmit nem pakolgatsz sehova, hanem csak egy gombot nyomsz meg, a rendszernek viszont át kell írnia az elérési útvonalakat ilyen esetben, elég furcsa lenne ha nem tenné.
Vagy mire gondolsz?(#40597) hunkryo
Hát azon mondjuk valóban csúnya lenne, de én pont emiatt adtam el az SGS-emet, mert szörnyű volt a memóriakezelése. Nem lepődnék meg ha a Samsung megtartotta volna ezen "feature"-jét. Ha komolyabban utána akarsz nézni, akkor mondjuk tegyél fel egy TaskXP-t, én azzal figyelgetem a programok memórifelhasználását, meg a szabadon maradó részt. Ha nagyon érdekel a téma, akkor meg V6 Supercharger script.(#40598) grabber
Hát az egyik kapcsolatra rányomsz, és "elfelejtés", és akkor a másikra fog felmászni.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest