Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Akárhogy is van,nekem ma állt csak össze a kép a rövid akkuidő,a zabálós wifi,a kuka bluetooth...
De mivel az én véleményem csak egy (a! szerviz meg 2 hét..), hát adok neki egy tök gyárit.
Aztán referálok. Ha nem is az akkuidőről, legalább a wifi, meg a kékfog is. -
Imdre
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Ok,de automatikusancsatlakozzon le ha a jelenlegi 1csíkon van míg a másik 3 csíkon.Ezt akarom.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest