Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Köszi, rootolni érdemes a pár folyamat miatt amit írtál hogy biztosan nem kell? még sohasem csináltam... ha nm nagy dolog akkor meg tudom csinálni azért értek a géphez meg ehhez hasonló dolgokhoz...
telepítővarázsló gondolom akkor ezt simán lehetne törölni sztem szükség sincs rá...
sony sync ez hogyhogy nem működő szolg.. ez mi volt? kábé
secureclockservice ez meg a felső jobb kis óra ?TRob1: értem köszi, már töltöm le
érdemes hozzá go sms meg keyboard is?van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek érted.. és ezt szeretném kiküszöbölni
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
érdemes hozzá go sms meg keyboard is?