Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28612 üzenetére
Nekem a go keyboard nem jött be, smart keyboard prot használok, smsből meg a gyárit.
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
De neked fizikai billed nincs, szóval az a része mindegy.
Nekem is se van, álló módban a gyári bill elég tré, én például a helyett rendszeresen q-t írtam, l helyett meg p-t, mert a billentyűzetnek azt a részét elég hülyén kezeli.
-
TRob1
veterán
válasz
Én használom a GoSMS-t és a GoKeyboardot is (de én Go fan vagyok
)
Nem muszáj ezeket használni, mindenre van ezer más alternatíva is, ill. vkinek a gyári is jó.ui: Jah, és ne csak feltedd a Launchert, hanem egy kicsit a Menüjében is nézelődj körbe, lődd be úgy, ahogy neked megfelelő (van hozzá fenn magyarítás is)
-
Mr X
veterán
válasz
Sony sync a felhőbe szinkronizált pár dolgot a telóról, de megszűnt a szolgáltatás.
Root nem nagy cucc, és pont az ilyen dolgok miatt szoktam én is megcsinálni. Kigyomlálom, ami nekem nem kell.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest