- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Az oké, de ha épp az erdőben sétálgatsz, és pont akkor vki a közös (megosztott) mappátokba bedobott neked pl. egy 1,5gigás divx filmet hogy feltétlen nézd meg, a telefon meg leszinkronizálja a zsebedben, akkor mi van?
(Ha csak wifi-n, akkor meg megintcsak elvesuik a lényeg amit szeretnél, a folyamatos szinkron).
Sztem így jó, bármikor-bárhol elérem azt ami épp kell (ha van bármilyen net)(#26426) dokee78 :
És ezt te tuti a DropBox-tól kaptad?
Mert ha igen, miért nem kaptam én is, és miért nem elérhető Marketen? (Inkább nem kockáztatok vele)
Aktív témák
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Ha csak wifi-n, akkor meg megintcsak elvesuik a lényeg amit szeretnél, a folyamatos szinkron).
Mert ha igen, miért nem kaptam én is, és miért nem elérhető Marketen? (Inkább nem kockáztatok vele)