Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #19977 üzenetére
Nagyon tuti a cikk
(már csak azért is mert igaz ugyan, hogy egy olyat ajánlasz amit te használsz, de alternatívákban benne vannak a hasonló és valóban jó - némelyik nekem és másoknak az ajánlottól is jobb - appok, így minden egy helyen van. Mégegy
)
Javasolnám amúgy a "Hasonló alkalmazás csak netfigyelésre:" részhez a My Data Manager Free appot is.
Igaz, hogy ez nem csak mobilnetet hanem wifit is figyel, de különválasztva, és programokra bontva. Tehát nem csak a mobilnet "fogyását" láthatja vele a user, hanem azt is melyik app fogyasztja azt.Calculatorhoz alternatívaként be lehetne tenni a RealCalc Scientific Calculator-t. Ez ugyan nem rajzol, meg egyenletezik (tudtommal) de aki kinézetre is egy számológéppé akarja tenni a telóját annak tetszhet. Minden olyat tud amúgy mint ahogy kinéz és amire hasonlít
Akinek jobban kézre áll, az eredeti tudományos számológép kinézete miatt az szeretni fogja. (pl suliba kellene de otthon felejtette, bezzeg a teló ott a zsebben)
Én most az írásod alapján a handy-t is feltettem, megfér mind2, handy ha kellene valami nagyon extra számolás, realcalc ha csak simán elég egy hagyományos és gyorsan számolni kell valamit.Elemlámpának meg a Tiny Flashlight + LED is elférne, tud egy csomó más fényjátékot is, pl rendőrvillogó
Ja, közben látom, hogy a fő ajánlás azcsak a neve fentebb van csúszva az előzőbe.
Végére érve a cikknek, mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy nagyon klasszra sikerült. Majdnem a legjobb amit eddig olvastam (pl az alternatívák, és az általam is preferált ajánlott appok miatt
), még pár dolog hiányzik a teljeskörűséghez, és a legeslegjobb app ajánló címhez, de szerintem még ez csak az 1.0 (vagy 1.x) verzió és még bővül majd.
Gondolom zene, film, stb szekciók is lesznek benne.
Emiatt nem is ajánlottam most olyan appot amilyen szekció nincs. Majd ha lesz és nem találom az oda való kedvencem akkor szólokElmenteni én is elmentettem
és biblia is lesz belőle ha tovább bővül
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest