Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
aggleány
üzenetére
Nagyon tuti a cikk
(már csak azért is mert igaz ugyan, hogy egy olyat ajánlasz amit te használsz, de alternatívákban benne vannak a hasonló és valóban jó - némelyik nekem és másoknak az ajánlottól is jobb - appok, így minden egy helyen van. Mégegy
)Javasolnám amúgy a "Hasonló alkalmazás csak netfigyelésre:" részhez a My Data Manager Free appot is.
Igaz, hogy ez nem csak mobilnetet hanem wifit is figyel, de különválasztva, és programokra bontva. Tehát nem csak a mobilnet "fogyását" láthatja vele a user, hanem azt is melyik app fogyasztja azt.Calculatorhoz alternatívaként be lehetne tenni a RealCalc Scientific Calculator-t. Ez ugyan nem rajzol, meg egyenletezik (tudtommal) de aki kinézetre is egy számológéppé akarja tenni a telóját annak tetszhet. Minden olyat tud amúgy mint ahogy kinéz és amire hasonlít
Akinek jobban kézre áll, az eredeti tudományos számológép kinézete miatt az szeretni fogja. (pl suliba kellene de otthon felejtette, bezzeg a teló ott a zsebben)
Én most az írásod alapján a handy-t is feltettem, megfér mind2, handy ha kellene valami nagyon extra számolás, realcalc ha csak simán elég egy hagyományos és gyorsan számolni kell valamit.Elemlámpának meg a Tiny Flashlight + LED is elférne, tud egy csomó más fényjátékot is, pl rendőrvillogó
Ja, közben látom, hogy a fő ajánlás az
csak a neve fentebb van csúszva az előzőbe.Végére érve a cikknek, mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy nagyon klasszra sikerült. Majdnem a legjobb amit eddig olvastam (pl az alternatívák, és az általam is preferált ajánlott appok miatt
), még pár dolog hiányzik a teljeskörűséghez, és a legeslegjobb app ajánló címhez, de szerintem még ez csak az 1.0 (vagy 1.x) verzió és még bővül majd.Gondolom zene, film, stb szekciók is lesznek benne.
Emiatt nem is ajánlottam most olyan appot amilyen szekció nincs. Majd ha lesz és nem találom az oda való kedvencem akkor szólok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elmenteni én is elmentettem
és biblia is lesz belőle ha tovább bővül 
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debian GNU/Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(már csak azért is mert igaz ugyan, hogy egy olyat ajánlasz amit te használsz, de alternatívákban benne vannak a hasonló és valóban jó - némelyik nekem és másoknak az ajánlottól is jobb - appok, így minden egy helyen van. Mégegy
Akinek jobban kézre áll, az eredeti tudományos számológép kinézete miatt az szeretni fogja. (pl suliba kellene de otthon felejtette, bezzeg a teló ott a zsebben)
csak a neve fentebb van csúszva az előzőbe.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)