Hirdetés
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Van olyan program amivel ha bekapcsolom a wifit akkor automatikusan csatlakozik a már elmentett/használt wifi hálózatokra? Mert pl felmegyek valahol wifi-re és amikor haza jövök bekapcsolom akkor mindig manuálisan fel kell lépnem az itthonira.
Kerestem már itt a fórumon, de nem találtam ilyet. -
aggleány
addikt
Köszönöm a dícséretet.

Azt is köszi, hogy írtad, hogy elcsúszott. Az a vicces benne, hogy tegnap este másfél órán át formázgattam, mivel ez a nyavalyás WordPress (abban kell írni) folyton elcsúsztatja. Van olyan, hogy kell hagyni alatta 4-5 sort, hogy ha kiteszem, akkor egy sor legyen, és olyan is előfordul, hogy a kép mellé kell tenni a következő app nevét ahhoz, hogy rendes helyen látszódjon. A fene se érti!
Tegnap este már készen volt, minden a helyén, de ezek szerint majd rendszeresen át kell nézni, hogy minden jó helyen van-e.Mindjárt nézem az ajálott appokat.

A zene, film és hasonlók egy másik cikkben lesznek, szórakoztató appok (vagy hasonló) néven, ez már így is elég hosszúra sikerült.
petipetya
Köszönöm.

Aktív témák
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap este már készen volt, minden a helyén, de ezek szerint majd rendszeresen át kell nézni, hogy minden jó helyen van-e.