Aktív témák
- 

sssz őstag válasz  doddencs

üzenetére doddencs

üzenetéretényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg  pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem. pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
 Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog. 
 Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
 pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.