- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Nekem szerencsére volt alkalmam 2 napig tesztelgetni az omnia2-t mielőtt megvettem a desirét. Sokkal rosszabb felhasználói élményt nyújt mint ez. Lassabb, szaggat, nem az igazi. Viszont viszi a divx filmeket. Nekem ez az első érintős készülékem. Eddig azért nem vettem, mert zavaróan akadozott mind, nem felelt meg az igényeimnek. Az iphone3gs volt az első ami tetszett sebességre, felhasználói élményre, de a zártsága és az ára miatt kilőttem. Ahogy ezt kipróbáltam, azonnal tudtam, hogy megvan amit eddig mindig kerestem.
Nem hiszem, hogy bármi kompromisszum kellene ehhez a készülékhez. Ahogy megveszed már használható mindenre, ráadásul a marketből számtalan programot letölthetsz az egyedi igényeid szerint.
Szerk.: Ja, bocs, most látom, hogy te a Hero-t nézted ki.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest