Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Ez a 4. telefon amin ezt használom(nám). az előző 3 telefonon legalább 20-22 rendszerrel kiválóan működött. Nem hiszem hogy a program lenne hibás.
(#88710) beg: "Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon"
Nem tudom hogy ezt honnan vetted. Nagyon tetszik az a program. Ha működne (nálam), lehet átpártolnék.
"Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le." Pont erről beszéltem az előbb. Ti nem találkoztatok ezzel a hibával, sőt, meg merem kockáztatni azt az állítást is hogy elképzelni sem tudtátok hogy létezhet ilyen.(#88706) air: Távol áll tőlem az a stílus hogy aki(k)től segítséget kérek, akár butábbnak nézném őket nálam, nem hogy hülyének. Akkor miért én kérdeznék tőlük?
Ha valakit megbántottam, megsértettem volna, elnézését kérem, nem volt szándékos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amazon Fire TV stick/box
- EA Sports WRC '23
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- L15 Gen2 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe SSD magyar billentyűzet gar
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest