-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
aprokaroka87 #83498 üzenetére
Van, bár még nem próbáltam. Ellenben akár szirénával tud képernyőüzenetet küldeni, és használni a szelfikamerát...
-
VIBO
őstag
Üdv. ios-en játszók a Dungeon Hunter 5-el. De most szeretnék átmenni androidra. Van lehetőség átvinni az állásokat?
-
air
nagyúr
válasz
strcpy #83492 üzenetére
Esemény utáni megoldás nincs.
A jövőre nézve próbálkozhatsz különböző anti-theft alkalmazásokkal. De mindenképpen használj PIN-kód, jelszó vagy minta alapú lezárást! Lehetőség szerint ne legyen egyedi recovery a készüléken!
Használj FolderSync-et és kapcsold be a Google fiók összes szinkronját!De kérdeznék én is. Miért nem az volt az első teendőd, hogy lecseréled a Google fiók jelszavát?
-
strcpy
tag
Sziasztok!
Egy hónapja ellopták (pontosabban jogtalanul eltulajdonították) a telefonom. A kötelező köröket megtettem, egy hónapig életjelet nem adott magáról. Két napja a kontinens másik felén egy honfitársunk elkezdte használni az accountommal a lopott telefont. Azonban SIM kártya nélkül, így gyári védelem és a rendőrbácsik kiestek. Gyakorlatilag mindent látok a Google szinkronizálás miatt. Viszont a device manager nem működik.
Kérdés: Létezik-e bármilyen app, amivel már telepítés után azonnal, minden beállítás nélkül tudok adatot másolni a telefonról (pl. a Google tárhelyemre)? Az lenne a legjobb, ha valami sunyi anti-theft program is dolgozhatna a háttérben hasonló feltételekkel.
De bármilyen off ötletet örömmel fogadok, lassan már mindent megpróbáltam.
Köszi a válaszokat!
-
Sziasztok van olyan progi ami nem rotolt készüléken megy?
Olyan érdekel ami olyasmivá varázsolja a telefont mintha iphone lenne, itt az animálásra gondolok. -
törölt tag
Ahha. Nézted a legutóbbi mobilaréna adást? Az új Note volt a téma. Addig néztem, amíg megmutatták, hogy van tartalék benne, mert a 4GB RAM -ból, 1,5GB szabad.
Ott abbahagytam a nézést.
Nekem nincs ilyen flagshipem, csak egy noname, optimalizálatlan chinafonom 3GB RAM -mal. Ebből alapból 2,1GB szabad és eddig még nem sikerült úgy leterhelnem, hogy 600MB alá menjen. Ezek GB -os nagyságrendű eltérések. Ezt mi indokolja, ha nem a fölösleges sallang? -
válasz
iTomi81 #83476 üzenetére
Először a Nexusok igen, függetlenül a gyártótól (van LG, Asus, HTC, Motorola az utóbbi 2 évben). Aztán tök változó, hogy ki mikor adja ki a készülékeire. A Nexusokra mindig a google adja ki, a többi készülékre a gyártók. Az, hogy melyiké jobb, jó kérdés. Utóbbi időben mintha a Samsung is csökkentette volna a bloatware-ek mennyiségét.
-
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #83483 üzenetére
Nekem ez azért lenne, "vezeték nélküli", mert a saját készítésű dokkolómba egy kézzel bele tudnám helyezni, ahonnan (ha a dokkoló elég nehéz, vagy rögzítve van az alja) egy kézzel ki is tudnám venni. Nem igényelné a másik kezemet, és nem kopik/használodik az usb csatlakozó.
Az meg, hogy töltés közben nem használható a csatlakozó adatátvitelre, nem nagyon érdekel, ugyanis arra nem is nagyon használom. Erre tökéletesen jó nekem a wi-fi-s FTPDroid.
Szóval nekem nagyon bejön a cucc, és alig várom, hogy lehessen kapni. De talán azt még jobban várom, hogy a Kínaiak lekopizzák.
Ja, és találtam egy másik ilyen kezdeményezést, ami olcsóbb lesz, igaz kapcsolót (ami neked fontos) nem tartalmaz.ui. Az meg hab a tortán, hogy 180 fokkal elfordítva is csatlakoztatható.
-
jurzsolt
tag
Lucky AppManager kell neked. Nekem is volt már kétszer is. A magyarul is tudó programot a gidano.hu oldalról töltheted le. (A play áruházi csak angol) Van olyan funkciója, hogy ^javítások és biztonsági mentések eltávolítása (nincs elegendő tárhely)^ címmel. Futtatod, a telefon újraindul és kész.
-
törölt tag
Sztem ez nem így működik. Ebben az a kunszt, hogy nem kopik, sérül a csatlakozó, ami elég kényes pont. A vez. nélküli töltőnek meg az a lényege, hogy szabad marad a port. Itt viszont ugyanúgy foglalt a port, mint az USB -s töltőnél és a rendszer sem vez. nélküliként érzékeli.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan óra widgetet,mint a Lollipopos Xperiákon?
Digital Clock Widget Xperia tudja,pedig régen használtam,igaz akkor még nem volt benne. -
-
air
nagyúr
válasz
denis.p #83470 üzenetére
Szerintem ez (is) OSM térképeket használ, ami egy nyílt, közösségi térképforrás, amit bárki szerkeszthet.
Ha megcsinálod a házszámozást, akkor lesz benne. -
iTomi81
tag
Kis segítséget kérnék. Ha jól tudom akkor ha az androidra frissítés jön ki, először az LG Nexus kapja meg mert az a "google" telefonja. Utána jönnek az LG-k és utána a többi pl samsung vagy htc.... Hogy van ez valójában? Számít e a sorrend vagy az android más friisítést ad ki az LG-re mint a samsungra? Úgy értve hogy az letisztultabb kevesebb a sallang benne mint mondjuk a samsungon vagy htc-n? Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
hatpersze
tag
válasz
aprokaroka87 #83473 üzenetére
Úgy tűnik más gebasz van, pl a play-t külső forrásból próbáltam telepíteni, ugyanezt a hibaüzenetet dobja... Hm... Kezd frusztrálni a dolog...
természetesen több giga szabad helyem van, ram is rendben, cach takarítva, stb...
-
teo77
őstag
Az új youtube app lollipop alatt, tableten nem mutatja az összes, saját videómat, viszont telefonon igen. Kb 30-at mutat, aztán jön vagy 20 a listában vagy négyszeres méretű ablakban, aztán a többi nem. Tudjátok, mi lehet ez? Meg lehet jeleníteni az összeset?
-
hatpersze
tag
Üdv
Másnál is jelentkezett a play-en az a hiba hogy némely alkalmazás telepítését (frissítését) elutasítja "nem áll rendelkezésre elég tárhely" kiírással? Érdekes, mert ezt az üzenetet dobja 1-2mb méretű alkalmazásokra, mellette akár gigás játékokat gond nélkül telepít. Mi alapján válogathat? Google szolgáltatásokat sem enged frissíteni többek között.
-
denis.p
tag
Sziasztok,
Leöltöttem az Offline maps & Navigation -t. Nagyon jól használható az applikáció, de az a gondom, hogy a házszámokat nem kezeli, azaz csak egy-két házszám van a keresett utcában. Azt szeretném megkérdezni attól aki, használ ilyen navis progit, hogy hozzá lehet-e adni házszámokat, vagy a fizetős változatában szerepel az összes házszám, vagy csak a sávváltás, sebességkorlátozás a plusz benne? -
dokee78
félisten
Hol tudom beállítani,hogy ne működjön a kapacitív home gomb a Widgetlocker alatt?
Sehol nem találtam ilyen beállítást.
Android 4.4.4
EMUI 2.3
Ki mit használ a gyári zárképernyő helyett. -
törölt tag
válasz
darvinya #83460 üzenetére
Mert én elég intenzíven használom az aljzatot. Az SGS 2 -nek eleve gyenge pontja és ezen a chinafonon is érzem, hogy lazul. Az oldalirányú erőhatásokra is érzékenyek a csatlakozók. Az adat/töltés módot félreérted. Ha összekötöd a kábel adat és táp ereit, akkor a töltésvezérlő ezt hálózati módként érzékeli és engedi a nagyobb töltést. Viszont, ilyenkor nincs adatátvitel.
Bozek:
Köszönöm! Megnézem.
Köszönöm a Vocre tippet is! Sokkal gyorsabb, mint amit én találtam és pontosabbak a fordításai is (legalábbis németről/re). Azt viszont mindkettőnél észrevettem, hogy néha egy-egy angol szót is belecsempész a mondatba. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #83375 üzenetére
Ezt próbáltad már? Én Sony-n ezt használom, csak veszélyes, mert ha teljesen lehúzom a csúszkát, akkor ki is kapcsolja a világítást és csak érzésre lehet visszahozni. Ezért is inkább automatizálóval kezelem.
(#83387) 7Sony7: Mintha a kisegítő lehetőségeknél lehetne kikapcsolni, a halláskárosultakkal van kapcsolatban. Én most Z1 Compact-on nem találtam ilyent, de biztos, hogy van, mert régebbről emlékszek rá.
-
törölt tag
Ehhez mit szóltok?
Sztem zseniális. Az adat/töltésmód váltást is tudja. Én biztos veszek ilyet. -
törölt tag
Valamit elfelejtettem. Ha van rootod, akkor se konvertáld rendszeralkalmazássá! Nekem írt ilyen lehetőséget, de megbolondult tőle. Nem láttam, hogy enélkül vmi ne működne. A beállítások -> biztonságnál kér eszközkezelői jogosultságot, a kisegítő lehetőségeknél pedig hozzáférést az értesítésekhez. Meg kell neki adni, hogy melyik launcher -t indítsa feloldás után, a rendszerben pedig kikapcsolni minden lockot (különben dupla lock lesz).
-
air
nagyúr
válasz
Scooter86101 #83455 üzenetére
Elég nehéz érteni tied "fb" magyar, de nem ugyanazt szeretnéd, mint amire az előző kérdező most kapott választ?
Mondjuk hiába nem szeretnél másik lock screen alkalmazást, ha a gyári nem tudja azt amit elvársz, akkor bizony cserélned kell. -
válasz
Scooter86101 #83455 üzenetére
Ejj-ejj.
Gondolom, nem vagy még túl azon, amit Somatom linkelt kettővel előtted.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , bocsi én pedig olyat keresnék a 4.4.4 és rendszeren nincs olyan mint az 5 ös lollipopon , hogy prioritas , zárkepernyomon megjelenik minden faceb messenger , én mintaval levedem de ezek az ertesitesek ugyanúgy megjelennek .. ilyen lock screen programokat nem szeretnék max ha roottal lenne valami megoldás .. köszönöm előre is ..
-
törölt tag
Azt nem tudom, hogy Lollié milyen. A C Locker pro tud ilyesmit. Beállítható, hogy ha jön egy értesítés (Whatsappal teszteltem), akkor megjeleníti az ikont. Rátapicskolva belenézhetsz a tartalmába (a zárképernyőn). Ugyanakkor megjelenik egy kuka és egy nyitás ikon. Ha a kukára húzod, akkor dobja az értesítést, ha a nyitásra, akkor átdob a kliensbe. Természetesen beállítható, hogy milyen értesítéseket mutasson, mutassa -e a tartalmat is a zárképernyőn, illetve, hogy mi legyen nyitható feloldás nélkül. De, azt is megteheted, hogy otthoni wifihez, vagy bt. eszközhöz csatlakozva másképp viselkedjen. A root nem kritérium az alkalmazás használatához, de néhány funkcióhoz szükséges.
-
Sziasztok!
Olyan lockert keresnék, ami Lollipop-osan működik. Ezt most kicsit hülyén fogalmaztam meg, tudom
. Szóval 4.4 van a készülékemen, viszont hiányzik, hogy a zárképernyőn megjelenjenek téglalapként az események (üzenet, levél, stb.).
Bevált, kipróbált alkalmazások érdekelnének. Playen tudok keresni, csak nem szeretnék feleslegesen végig próbálni több lockscreent, ha esetleg valakinek már van bevált.Előre is köszönöm a segítséget.
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #83450 üzenetére
A 447-es hozzászólásod nem ötletelés volt, hanem okoskodás.
De ha konkrétan nem tudsz segíteni, akkor nem kötelező mindenhez hozzászólni.
Egyébként a fájlok biztosan a Drive-on vannak valahol, mert egy másik készülékre, ugyanazzal a fiókkal visszaállítottam egy mentést. -
törölt tag
Kevered a dolgokat. Nem rettegek attól, hogy a Google ellopja, hanem, számomra nem világosak a mentés/visszaállítás körülményei, ezért nem használom a Google mentéseit. Továbbá, bizonyítani tudom, hogy a Google hozzányúl a privát tartalmakhoz is, megváltoztatja a hozzájuk kapcsolódó jogosultságokat. Ettől függetlenül, használom a Drive -ot, kellő körültekintéssel. Nem értem, hogy miért kóstolgatsz, amikor próbálok segíteni, ötletelni.
-
Ha fájlokat keresel és tudod a konkrét nevét, akkor egy rootos fajlkezelő, vagy egy terminal emu root jogokkal, h biztos mindent át tudjon nézni:
find / -name <fájlnév>Ha a telón van ilyen fájl/-ok ez kiírja elérési úttal.
Ui.: nem olvastam vissza, lehet, h zöldséget írtam, akkor sorry!
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #83447 üzenetére
"Nem ismerem az alkalmazást, de talán nem feltétlenül fontos, hogy hol vannak."
De. Pont ez lenne a lényeg, hogy hol vannak, mert szeretném törölni a régi, felesleges fájlokat.
"Esetleg, csinálsz a mostaniról egy helyi mentést, majd visszaállsz egy régebbi állapotra és arról is csinálsz helyi mentést. Aztán átállsz Foldersync -re és meglesznek a régi mentéseid."
Ezt a logikát nem tudom követni. Ez miért adná meg, hogy hol vannak a régi fájlok.
"Gondolom, hogy azt vágod, hogy olyan nincs, hogy Te, mint fióktulaj ne férj hozzá vmihez a Drive -odon. Szvsz sanszosabb, hogy az a vmi nincs a Drive -odon (feltéve, hogy alaposan körülnéztél)."
Persze, vágom.
De ha esetleg te is kipróbálnád, akkor láthatnád, hogy miről beszélek, vagy esetleg te megtalálnád azt, amit én nem. De ugye te rettegsz attól, hogy a Google ellopja az adataidat, úgyhogy esélytelen, hogy olyanról beszélj, amit ki is próbáltál. -
törölt tag
Nem ismerem az alkalmazást, de talán nem feltétlenül fontos, hogy hol vannak. Esetleg, csinálsz a mostaniról egy helyi mentést, majd visszaállsz egy régebbi állapotra és arról is csinálsz helyi mentést. Aztán átállsz Foldersync -re és meglesznek a régi mentéseid. Gondolom, hogy azt vágod, hogy olyan nincs, hogy Te, mint fióktulaj ne férj hozzá vmihez a Drive -odon. Szvsz sanszosabb, hogy az a vmi nincs a Drive -odon (feltéve, hogy alaposan körülnéztél).
-
air
nagyúr
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy tud valaki olyan hívás rögzítőt amelyik a messenger skyp viber tudja rögzíteni mert én csak olyat találok ami a gsm hívásokat tudja. Köszönöm
-
törölt tag
Ez nagyon érdekes. Ugye, sejted, hogy mi lenne a következő kérdésem! Arra viszont már csak a fejlesztő tudna válaszolni. De, előtte csinálnék egy tesztet, megnézve a Drive szabad hely méretét mentés (szinkron) előtt/után. Én úgy vagyok ezzel, hogy helyi mentést mindegyik tud, a Foldersync pedig már bizonyított (és ismeri a Drive -ot).
-
darvinya
titán
Sziasztok
FB böngészőn keresztül használom.
A gondom, hogy Lenovo játéknál a hozzászólások össze-vissza van.
Most értesítőt kaptam, hogy szólt hozzá Lenovo, de nem tudom elolvasni emiatt.Miként lehet valahogy időrendbe rendezni, mert ilyen lehetőséget nem találtam?
(#83429) Duliee
Töröld a Mindig-re kiválasztott app-nál az alapértelmezést.
TC-nél külön tudod ezt beállítani, a beállításaiban. -
air
nagyúr
Használja valaki a Super Backupot időzített mentésre úgy, hogy a mentéseket a Google Drive-ra tölteti fel vele? Nem Gmail fiókba küldve, hanem Drive-ra feltöltve?
Ha a programban rányomok a Drive ikonjára, akkor látom a feltöltött állományokat, amiket kijelölve le lehet tölteni, de törölni nem lehet a korábbi mentéseket. Illetve a Drive-on sem látszanak ezek a fájlok.
A készítőknek már kétszer írtam, de nem válaszolt.
Tudja valaki, hogy hogyan lehetne a korábbi mentéseket törölni? -
dlaj
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #83426 üzenetére
Én használom, de még nem láttam.
Honnan lehet elérni? -
Halló, lehet félig meddig idevágó téma
Adott az Android, és mondjuk egy fájlt több app is megnyithat.
Ugye rányomok, hogy egyszer ,vagy mindig,
Ha mindigre nyomok, hogyan lehet elérni azt, hogy ismét felkínálja a választás lehetőségét?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #83426 üzenetére
mennyire hosszan?
1 perc kevés neki,szóval nálam nincs ilyen.
(pro) -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Aki a poweramp zenelejátszót használja az rátalált már erre?
A Stereo X csavarkát hosszan nyomva jött elő több újabb csavarka.
Ez mégis mi lenne? -
mouzrr
őstag
Sziasztok. Olyan appra van szükségem, ami WIFI segítségével átjuttat fájlokat a laptopomról telefonra, illetve fordítva. Ehhez a legegyszerűbb megoldás az Es file explorer "Távoli gyors elérés" funkciója?
Olyat szeretnék ami nem böngészéből megy, hanem csak egy mappába bepötyögöm a címet és kész. Előnyös lenne ha jelszóval tudnám használni. -
ignisz
senior tag
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget. Valószínüleg visszateszem a német romot, s utána próbálkozok tovább.
Content error
global_config not foundKülső forrásból feltéve és telepítve. Indításkor ez az üzenet és kilép.
Még egyszer mindenkinek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest