Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Olyan működő(!) email appot keresek, ami kezeli az Exchange vállalati fiókot.
A gyárival nem vagyok kibékülve....
Végigpróbáltam a Playen lévő mail programokat de egyedül csak az Enhanced Email kezeli/tudja az exchange fiókomat, a többi nem.
Ez a progi jó is lenne, de a widgetje nem műxik, Note 4- en ha ki akarom tenni a főképernyőre akkor leáll a progi.
Szóval keresek ilyesféle mail appot....[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Salex1 #70044 üzenetére
Próbálj meg talán egy régebbi mx verziót. Az újjal jelly bean alatt nálam bugos a lejátszó és a player ui-ja beleég a videóba. Kit Kat-nél jó.
Tényleg. A külső kodeket szedted le vagy a playest?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Ez világos, tisztában vagyok vele. De maga az "input method" tudhat duplikálni. Sőt, akár még erőszakosabban is lehetne. Képzelj el billentyűzettel megegyező kiosztású, átlátszó, floating widgeteket, kettős érintési művelettel! Az egyik egy "input tap" parancs, a pontjának koordinátájával (vagyis érintésemulálás az alatta levő billentyű karakterre), a másik pedig az adott karakter fájlba, vagy vágólapra másolása.
Én már készítettem ilyen megoldást, bár nem billentyűzethez.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz #79335424 #70036 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy ezt a funkciót a billentyűzet kell tudja, mert azon kívül max a touch inputot tudod loggolni. A sandboxosítás miatt pedig egymás dolgaihoz nem férnek hozzá a appok, hacsak nem kap külön engedélyt az egyik a másiktól.
Még az elég borsos árú különböző spy SW-k se tudják épp végig nyálaztam az összeset, minden szöveget csak szimplán hozzáférhető helyekről olvasnak ki nagyrészt értesítésekből és smsDB-ből, valós text inputot egyik se tud.
-
LonGleY
veterán
PC-n én a saját clipboard alkalmazásunk használom ugyanerre a célra (meg jegyzetelésre, linkszűrésre, mentett dolgok visszaillesztésére). Minden poszt elküldése előtt nyomok egy CTRL+A / CTRL + C kombinációt, már csak megszokásból is. Utána elszállhat a gép akár, a vágólap tartalma mentve lesz. Androidra is tervezzük a megvalósítást.
A teljes keylogger azért problémás, mert nehéz lekezelni a javítgatást vagy a különböző helyekre írkálást. PC-n még caka-csak megállapítható, hogy mely ablak melyik boxába pötyögtél, hogy blokkokban tárolhassa az adott figyelő a szövegeket, de Androidon csak billentyűzetbe lehetne beépíteni a funkciót, és ott ömlesztve lehetne csak tárolni a szövegeket.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz #79335424 #70036 üzenetére
100-ból egy ember használná arra amire te. Nagy számok törvénye alapján megjátszottam a maradék 99-et. Főleg ha nyom nélkülit keres az illető.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
LonGleY
veterán
válasz zeon.hu #70013 üzenetére
A PH! motorja nem egy gombon múlik, egy hányadék az egész koncepció nélkül, és ami van, az is ótvar módon van kivitelezve benne, telistele hibával meg fölösleges ismétlésekkel. Láthatóan nem értenek hozzá azok, akiknek kellene. Én már rég lemondtam róla, hogy itt bármilyen pozitív változás történjen. Ellébecolnak itt a követhetetlen adattengerben az emberek még egy darabig, aztán ha ezt az opimalizálatlan szemetet az új szerver sem bírja, jön a pislogás.
2015 van, és még mindig mobil meg desktop nézet megy? Üzenet-kezeléskor minden mozzanatnál teljes oldal újratöltés? Romkocsma, csak itt sör helyett lepotyogó követ kapsz a képedbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Habell #70034 üzenetére
Ilyen engem is érdekelne, de sajnos, eddig nem találtam Androidra.
beg:
Szívesen beszélgetnék, ha ez megoldás arra, hogy egy folyamatban levő írásomról, realtime mentés készüljön. Tudnál esetleg ajánlani vkit, akivel ha elbeszélgetnék, akkor többet nem veszhet el, mondjuk egy ide írt, de még el nem küldött hsz. -em? A keylogger -t nem csak kémkedésre lehet használni! -
Habell
tag
Elnézést, ha nem olvastam vissza eléggé alaposan!
Kérdésem, hogy andorid telefonra keylogger létezik-e, olyan jellegű mint rendes windows alapú számítógépre.
Olyan keylogger, ami a szöveges karaktereket, rögzíti naplózza minden téren vissza nézhető naplózható.
PC-re windows alapúra mindenféle van ha jól tudom, azok között van olyan amelyik észrevétlenül működik, nincs ikon, nincs jel, app, meg semmi ilyen, és a txt-s mentés helye is jelszavas, vagy esetleg email címre küldi. Ilyet keresek androidra, ami megbízható, érthető a használata. Létezik ilyen? Hol tudom letölteni esetleg?( ugyan ez érdekelne iOS rendszerre iPadra is, hogy létezik-e és hol találom ha van ilyen amilyet keresek? )
-
törölt tag
válasz Salex1 #70026 üzenetére
Az a "valami médiacenter izé" a legkomolyabb cucc, amit médiacenterként fejlesztettek. Nekem inkább az a meglepő, hogy Te nem hallottál még róla. Az eredeti neve XBox Media Center, új neve Kodi. Létezik Windows alá és önálló, Linux disztróként is. Ha az nem jön be, akkor nagyjából kilőtted a médiacenter kategóriát. A stream valószínűleg nem az XBMC miatt nem megy, hanem vagy alapból kevés hozzá a miniPC modulja (egyik sem egy wifi bajnok), vagy a bluetooth is be van kapcsolva és interferálnak.
-
Salex1
őstag
Kellene egy kis segítség, van egy droid 4.4-es tv stick és wifin keresztül streamelek filmet, de! Egy lejátszón sincs hang (főképp az mx-es szeretem, ehhez külön a megfelelő kodeket is leszedtem) kivétel egy XBMC nevű gyári cuccot (ez valami média center izé,de nem igazán jön be) mi lehet a gond?
Tableten (4.3) minden gond nélkül megy.[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz mefistofeles #70007 üzenetére
-
puma72
tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom! Az Igo primo israelt használom ( Eredeti) A google play-ről lett letöltve.
Egy gondom van vele, hogy a Google kereső nem működik rajta.
Bármire próbálok keresni nem talál semmit.
Ötlet???
KösziSzámom +36205747193
-
Just_Reboot
addikt
válasz DeathAdder #70004 üzenetére
Bocsi annyira én sem vágom. A neten találtam ezt az irományt. De igen valahogy így.
-
-B-
senior tag
sziasztok
nemrég frissítettem a chrome böngészőt és azóta minden indításnál ez a hibaüzenet fogad:
mi lehet ez? másnál nincs ilyen probléma?
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz zeon.hu #70010 üzenetére
Én meg leírtam, hogy miért nincs ilyen szempontból megbízható verzió: nnem csak a te oldaladon működő apptól függ az állapotok helyes kijelzése. Ha te egy régebbi appot használsz, azzal a szolgáltatással való kompatibilitást áshatod alá, ha olyan szinten változik közben a szerver-oldal.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hí! Melyik kamera app tudja a zár idő módosítást?
-
LonGleY
veterán
válasz mefistofeles #70007 üzenetére
Android 4.3-on és afölött tudod kontrollálni a fiókokat (már ha a gyártó nem gyepálta ki a rendszerből), erről itt egy gyors áttekintő. Vagy keress kifejezetten parental control appot!
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
A srácaimnak vettem karácsonyra egy-egy tabletet de eléggé bedurvultak és olyan játékokat töltenek le amik marhára nem nekik valók. Lehet valahogy korlátozni/szűrni a google play letöltéseket? pl. korhatár meg efféle....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
nonee
aktív tag
sziasztok!
van a wifi mouse pro alkalmazás droidra..próbálta már vki egy smart tvén?
érdekelne működik-e vele!üdvA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #69982 üzenetére
próbálom értelmezni, remélem jól sikerült, de kérlek javíts ki mert még mindig homályos, tehát:
Egy androidos app .apk fájlja több mindent tartalmaz többek között egy .dex fájlt, ami arra hivatott hogy telepítés közben optimalizáljon az adott hardverre ami éppen a telefonban van.
Telepítés után egy másik könyvtárba létrehozza a .odex file-t ami lesz a telefonhoz optimalizált .dexA rendszerappok viszont előre optimalizálva vannak, ezért azokban a .dex fájl nincs az apk-ban, csak a külön könyvtárban az optimalizált .odex.
Deodexed pedig az amikor a .odex fájlokat visszafordítjuk .dex -re, és egy APK fájlba pakoljuk bele, ami által már nem speciálisan X hardverre optimalizált lesz, hanem bármely hardverre telepíthető!?
Nagyjából jól értem? erősítsd meg kérlek
-
LonGleY
veterán
válasz zeon.hu #69958 üzenetére
Mivel nem csak az apptól függ, hanem maga a szolgáltatás ilyen. Egy Google által teljesen felforgatott XMPP. Meg ugye a másik oldalon sem tudod garantálni, hogy milyen verziót vagy klienst használnak Nem jársz jobban a régi verziókkal, az újabbak különben is használhatóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest