- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nekem eddig az összes gyáriban be lehetett állítani hogy rezegjen is, de a Handcent is tudja, sőt szerintem mindegyik. Biztos átnézted a beállításokat rendesen?
(#6867) .:LoMAX:.
Nem, átnéztem a beállításokat többször is, végülis nincs sok meg nem is bonyolult, gondolom szimplán nem volt kompatibilis az app az LG-mel.
De végülis már megoldódni látszik a probléma, tegnap felraktam kolléga által javasolt Smart Screen-t, és tudja amire nekem szükségem van, csak sajnos az ingyenes verziót abszolút nem lehet konfigolni, a fizetős meg mintha egy totál másik app lenne, nem úgy működik mint az ingyenes.Más.
Jól gondolom, hogy Market/Play-re nincs alternatíva? Az AppBrain-hez is fent kell lennie az eredeti Market-nek ugye? Már annyira idegesít az erőszakosságával, hogy lassan ott tartok letörlöm a picsába a GPlay-el együtt aztán innentől beszerzem az ingyenes alkalmazásokat is virágboltból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest