- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
freemanone #45150 üzenetére
Végülis csak annyi a baja, hogy elkészült és még ki is adták...
Pl egy "hiba", hogy nincs annyi RAM, amit ne zabálna fel. Az egy dolog, hogy volt barátnőm Galaxy Mini-jét és az én régi Ace-emet megfektette, kollégám S Advance-ét ma zsinórban egymás után 2x fagyasztotta le. A TW után az FB volt a második legnagyobb RAM zabáló.
A másik, hogy kikapcsolhatatlan. Nem mindenki akarja a legkissebb fingását is kiposztolni.
Ha kliens, akkor nálam az Atrium a nyerő. vagy böngésző. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz
barnabasss #45071 üzenetére
Pedig a KK Launcher olyannak tűnik.
Milyen telefonról van szó?
-
vadkörte
addikt
válasz
barnabasss #45063 üzenetére
Szóval KitKat szerű megjelenést szeretnél.
A Play-en ~5s-be került...
-
vadkörte
addikt
válasz
dokee78 #44591 üzenetére
Miért a telefonon akarjátok feljebb tornászni a volumét? Nem egyszerűbb a PC előtt?
Bármilyen normális hangszerkesztő programban - pl. Audacity - feljebb tudod vinni a track hangerejét. 150-170%-nak már elégnek kell lennie.
És még a fölösleges részeket is le tudod csapni. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43559 üzenetére
Igen, de a térkép enélkül is ingyenes. (OSM -> Open Street Map) A proga plusz funkcióiért kell fizetni. Az OSMAnd+-ban nincs korlátozva a használható térképek száma, meg még néhány apróság. Egyébként az OSMAnd+ a Play-en jelenleg 1.799 Ft. Én mg 1.200-ért vettem meg.
-
vadkörte
addikt
válasz
kovisoft #43508 üzenetére
A turistautak.hu adatbázisa nem nyilvános. Az OSM GPU/GNU licensz-szel dolgozik és csak publikus, nyilvános adatatokkal dolgozhat. valószínűleg azért hiányoznak azok az utak, mert nem térképezte még fel OSM fejlesztő.
Bővebb információt ITT és ITT kaphatsz.
Térképekkel, térkép hibákkal/~hiányokkal az első linkre menj.(#43509) vadászcsiga:
Szívesen! -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43505 üzenetére
Ne csodálkozz, ha lassan jön. Az osztrák térkép majdnem 300MB, a magyar csak ~120MB. Ez mellé még szedd le az alapréteget (World basemap), a korrekciós réteget, ha szeretnél hangos navit a magyar file-okat, esetleg a wiki-ket.
Elég részletesen be lehet állítani a progrmot is. A térkép pontossága néha hagy némi kívánnivalót, de alapjában véve nem roszabb, mint bármelyik fizetős. Nem rosszbb, hanem más! Mint írtam, ha valahol valami hiányzik jelezd a közösségnek, biztos akad egy fejlesztő, aki felviszi. De akár Te magad is megteheted. -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43499 üzenetére
Használom. Jó. Ha valami nem smakkol benne, akkor az a térkép hibája/hiánya. Ha jelzed, csak akad egy fejlesztő aki kijavítja.
Tőlünk kicsit nyugatabra a térkép lefedettsége némileg jobb. ITT meg tudod nézni a térképét is. Az offline verzió 2 hetente frissül.(#43502) (#43504) zsoltzsolt:
Ha 10-nél kevesebb térképet használsz az ingyenes is jó.
Igen bele lehet. INNEN szedd le a TuraReteg.sqlitedb-t, illeszd be ahová írja a lap. Végezd el, amit ír, ha mindent jól csinálsz, működnie kell. -
vadkörte
addikt
válasz
felixo #43479 üzenetére
Bocs. Asszem rosszul emlékeztem. Magyarul nem 100%, hogy tud, de ha annyit értesz angolul, hogy yes, no, fu...k an...l, akkor elboldogulsz. A rejtett számos hívásokat temészetesen blokkolja.
Ha nem jönne be, esetleg ez. Igaz ebben sincs magyar nyelv és még bonyolultabb is, de cserébe részletesebben paraméterezhető. -
vadkörte
addikt
válasz
szlovibuki #43459 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
picstike #43397 üzenetére
App-ról még nem hallottam és az összegszerű szabályozást szerintem(!!!) nem, vagy nagyon nehezen lehet megoldani. Esetleg ezek közül valamelyik. Az időalapút már esetleg. De egy dualSIM telefonnal megoldható.
SIM1:
Flotta SIM, PIN2-vel védve, beállítva milyen számokat hívhat róla, mást nem.SIM2:
Valami PrePaid SIM. Ha lecsacsogta, így járt. Majd megtanulja beosztani. -
vadkörte
addikt
válasz
madkiller #42964 üzenetére
"Vissza térve a kérdésedre nem lehetséges infrán, mivel radio frekvenciásak."
Az ugrókóddal még csak-csak megbírkózna."1 hete pont erről volt szó vmelyik tvs műsorban, hogy 5 év múlva kihal a kocsikulcs mobil veszi át a szerepét."
Maradjunk elvi síkon. Sanszos, hogy 5 év múlva még mindig azt az öreg jószágot fogom hajtani ami már most is 16 éves - akkor már 21-22 lesz - kiváncsi lennék mire menne egy mobil egy távirányító nélküli központi zárral és egy full mechanikus kocsival. -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #42958 üzenetére
"Azt vártam hogy egy gyerek eszén azért járjon túl"
Gyerek eszén túljárni? Naív...(#42957) zolka95:
Air Droid? -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #42944 üzenetére
"Valamelyik nap itt olvastam az AppLock-ról, fel is tettem, ma tesztelvén a biztonságát gondoltam letörlöm a telefonról meglátjuk mit szól. Semmit. A lezárt appok újra megnyithatók."
Miután megszűnt a védelem mégis mit vártál?
Ha saját magát is beveszed a listájába csak nem engedi eltávolítani magát.
Amúgy próbáltam és ekem tetszett. Elég jól testre szabható, de már/most nem használom. MIUI-t tettem a telefonra, az meg ezt alapból tudja és semmivel sem rosszabb, mint a külső app-ok. (egyel kevesebb akkuzabáló)(#42951) madkiller:
A Nova egy éhenkórász. Ace.en sokáig Holo-t használtam de amikor CM10.1-re váltottam, cseréltem a beépített Trebuche-t (sz sem volt rossz, de megevett minden RAM-ot és még fagyott is) Nova-ra. Megérte. -
vadkörte
addikt
válasz
takacsbotond #42910 üzenetére
Gyári nem tudom mit és Chrome-ot.
De jó lehet még az Opera, a Dolphin, stb... -
vadkörte
addikt
válasz
gyuszmó #42779 üzenetére
"Letöltöttem az Osmand navi progit, leszedett vagy 171 MB térképet, de amiért főként kellene nekem,turista nincs benne.
használjátok ezt a progit ? Honnan szedjem le hozzá és melyiket ?"Használom és meg vagyok vele elégedve. (ha ráérek, a térképét fejlesztem is)
Túristaútvonalakat a térkép alapból nem tartalmaz. Ami így jó, mert szerkeszthetetlenné tenné, az egy külön letölthető és aktiválható réteg.
A programon belül a Beállítások/Offline adatok//Letöltések/Csak út térképek/Európa/ pontban töltsd le a Magyarországra vonatkozót. Vagy INNEN letöltöd és a megfelelő helyre bemásolod. Ez utóbbi csak túristaútvonalakat tartalmaz. Nem véltelenül akkora, amekkora. -
vadkörte
addikt
válasz
headhunter86 #42716 üzenetére
És elég jól dolgozik. Egy ~3/4 órás netezés alatt - MA fórumok, MA/PH/Logout hírek, FB, Opel fórum - ~50-70MB adatot spórolt. Gyors, nem fagy, igaz elég sok RAM-ot - 100-300MB - megcsócsál és a cache-sel is elég bőkezűen bánik.
-
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #42616 üzenetére
ROM-ot cseréltem a G700-on és nem ahogy kell a Robot-ban mentettem a parancasimat. Majd amikor importálni szerettem volna feltűnt, hogy egyik sincs meg.
Szerencsére az SD/data/com.bartat.android.robot/app_commands-ban megvoltak így csak az XML-eket kellett "importálni". -
vadkörte
addikt
válasz
headhunter86 #42476 üzenetére
Ha szereted a simodatós írást Swype. De ezt tudja más is, akár olcsóbban is...
A Karácsonyi akcióban megvettem a Swiftkey-t, de ma már nem tenném. Smart, Kii, vagy AnySoft Keyboard. De inkább Smart, vagy Kii. -
vadkörte
addikt
válasz
dokee78 #42429 üzenetére
Ha vigasztal nem Sony bug.
Direkt megvettem a támogatói verziót. Ott is csinálja. És nem Sony-m van.
Ha kihasználom a rendszeralkalmazások hibernálhatóságát, akkor igaz a MIUI RAM fogyasztása 35-40%-kal csökken, de cserébe pl. az E-Robot nem tudja ütemezetten repülőbe tenni a telefont...Fotószerkesztő:
Pixlr Express -
vadkörte
addikt
válasz
rootkiller #42345 üzenetére
Ha csak a simogatós gépelés kell azt tudja a Kii Keyboard is kb. 900 Ft-ért.
-
vadkörte
addikt
Tűzfalprogramokról hallottál? Ugyanúgy működnek mint PC-n. Pl. netelérés szabályozásához ez
Indulást szbályozni ezzel nem tudsz, ha nem akarod használni jegeld, ha használnád, akor hibernáld. Pl. ezzel.ui.:
Root kell hozzájuk!(#42346) Somatom:
A lehetőség megvan rá, csak nem sokan szeretnének tökölni vele. Vagy nem értenek hozzá és nem mernek nekiállni. ondjuk agyatlanbarom módon használva a Link2SD is tud érdekes dolgokat produkálni."Viszont azt fontosnak tartottam, hogy értse is, hogy mi történik ilyenkor a háttérben."
Ha hajlandó megérteni."De ha nincs elég felhasználói tárhelye, akkor úgysincs más választása."
Így van! -
vadkörte
addikt
válasz
LonGleY #42340 üzenetére
Nem trollkodásnak szántam a kérdést.
Amiket írtál, azok tipikus térképhibák.
Ilyenbe futottam bele én is. Pl. 2x2 sávos főút városi szakasza, mindkét irányba lekanyarodósávokkal, keresztezve alsóbb rendű mellékutcával. Balra akartam menni és azt mondta menjek jobbra és forduljak meg, majd menjek egyenesen. A hiba oka az volt, hogy hiányzott a balrakanyarodó sáv. Felvezettem a térképre, a következő alkalommal már jó irányba vitt.Navigáltam mobilon már a NokiaMaps-szel, tudjumivel, Navigon-nal, MapFactor-ral (ez volt a legszarabb9 Sygic-kel, OSMAnd+-szal. Mind közül A legjobb eddig a NokiaMaps volt. A droid-osok közül meg az OSMAnd+. Ha egyszer végre elkészül a teljes Magyarország térkép - álom, álom, édes álom... - nem lesz az olyan rossz. Hasonlítsd össze Magyarország OSM-es térképét Németországéval, vagy Angliáéval. Elég kontrasztos a kép.
(#42343) Somatom:
A helyében én inkább maradnék a Link2SD-nél. Elég egyszerű a használata, amíg linkeltem még rendszerapp-okat is képes volt elmozgatni az ext-re. (Ennek a hátránya, hogy ha kivettem a mSD-t, elég látványosan zuhant meg a rendszer)
Bár már nem linkelek vele de használom most is, kiválóan tudja jegelni a használni nem kvánt app-okat. -
vadkörte
addikt
válasz
Arween #42320 üzenetére
Mekkora app-ot szerettél volna telepíteni? Van/volt megfelelő méretű tárhely a telefonon?
Segíthet ha törlöd a PlayStore adatait és a gyorsítótárát az alkalmazáskezelőben.(#42292) LonGleY:
Használtad és személyes a negatív tapasztalat, vagy olvastál róla, hogy valaki már így járt Mucsaröcsöge puszta felsőn??
Igaz nem navigáltam még át vele egész Magyarországon, de amennyit eddig használtam - és használtam - az alatt az idő alatt nem zuhant össze (még a hihetetlenül acélos hardverű galaxy Ane-en sem), nem vezetett félre, nem vitt be a málnásba. Ellenben a tudjukki igen.Ha valami hibába futsz, annak lehet, hogy a nem megfelelelően szerkesztett térkép az oka. (Hibát találtál? Javítsd ki! A lehetőség adott...)
Ha megnézed mennyibe kerül a program plusz a térkép - a sima OSMAnd pl. free - és milyen térképet használ, milyen licensz-szel - OpenStreetMap/GPU - rájöhetsz, hogy ezt egy közösség fejleszti. Sajnos nincs mögöttük egy multi súlyos $ kötegekkel, a fejlesztést a szabadidejük feláldozásával végzik.
A térkép rugalmasságáról meg csak annyit, hogy az offline verzió 2 hetente frissül. Egyszer egy OSM-es cikkben olvastam, hogy Ausztráliából panaszkodott egy madár, hogy arról a környékről ahol él nincs megfelelő térkép és ha menteni kell valakit, sokszor több órás késéssel érnek oda a mentők. Néhány napon belül kész volt a vidék térképe. Nem ausztrálok csinálták meg... A másik aranyos történet pedig egy magyar lányról szól, aki épp Nigert térképezi fel helyi egyetemistákkal.(#42334) Viktor0610:
Kipróbáltam a v5-ös MIUI-t. Alapból van benne víruskergető, permission manager, meg még sok nyalánkság.
Érdekesség, hogy az AdAway-t vírusfenyegetésként kezeli. -
vadkörte
addikt
válasz
szlovibuki #42112 üzenetére
Parancsolj. Aztán, hogy melyik működik...
Az biztos, hogy ütemezőkkel meg lehet oldani. -
vadkörte
addikt
Egész korrekt a YEAB. A lépésközök elég aprók, ha a szenzor jó, akkor a fényerőszabályozás is normálisan fog működni. Csak óvatosan kell beállítani. Én marha a minimum fényerőt lehúztam minimumra. Hát, izé. Annyira levette, hogy semmit sem lehetett látni.
Mérete és a memóriafogyasztása minimális. -
vadkörte
addikt
Dodol Launcher. Kicsit gyerekes, kicsit mangás kinézetű, de bájos launcher. Nem használtam/próbáltam, egy topikban akadtam rá.
-
vadkörte
addikt
válasz
zsoltzsolt #40727 üzenetére
AdAware és nem fognak idegesíteni.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40633 üzenetére
Szívesen. Igaz, csak találd meg amire szükséged van.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40595 üzenetére
A ConvertBee is egy lehetséges alternatíva. És nem csak valutát képes váltani.
(#40603) -B-:
A MoonEwader ferr verziója is kellemes. Sok formátumot támogat, nálam nem lépkedett ki. -
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #40457 üzenetére
Halkan kérdezem és kéretik nem felkapni a vizet.
Bármelyik naptárkliens miért nem felel meg? -
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40249 üzenetére
Igen erre...
Próbáld meg az adtok törlését. Ha nem jön be, esetleg Köpönyeg?
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40246 üzenetére
Az AndroidWeather-nek az akkufogyasztása elég minimális, de attól függ, milyen gyakorisággal frissül szeret belecsippantani a havi adatforgalmi keretbe. Nálam óránkénti frissüléssel, havi ~10-20MB-ot csócsál el.
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40237 üzenetére
A Fancy Widget-et lassan 2 éve nem frissítik. Én az Android Weather-t használom.
-
vadkörte
addikt
válasz
tomy86 #40218 üzenetére
Ennyiért jó vétel. Megéri. A promó videója óriási!
Majdnem lefordultam a fotelból
(#40220) LonGleY:
IHB* buli. Jó is az. Azok a boldog békeidők... Hmmm... Szép is volt. Elkortyolgatni a "papaborát", a "ne kérdezd miből van" pálinkát, majd megöntözni a kerti rózsabokrokat. (szegények nem bírták a kiképzést...)*: IHB = Iszunk Hányunk Belefekszünk
(#40222) locaLpatrioT:
Pedig nem rossz az a SwiftKey. Az év végi ákcijában megvettem én is, kényelmes, gyors, tanulékony.
Jelenleg jegelve pihen, mert az AOSP billt. használom. -
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #40199 üzenetére
Egyik munkatársam egy ilyen kis mütyűrrel lepte meg a barátnőjét karácsonyra. Nem BT, de állítólag a méretéhez képest nagyon kellemes a hangja.
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40124 üzenetére
+1
Jogos és igaz.
Csak ha már kliemsekről volt szó, a FB féle RAM- és tárhelyzabáló bughalom helyett ajánlottam egy használható alternatívát. Nem mindenki szeret mobilon böngészőből arckönyvezni. -
vadkörte
addikt
válasz
LordRajZoL #40122 üzenetére
Ha nem lényeges a FB szinkronizáció ajánlom az Atrium for Facebook-ot alternatív FB kliensnek.
RAM foglalása a gyári (FB féle) kliensnek a töredéke és se a Galaxy Ace-en, se a Huawei G700-on nem volt hajlamos fagyni. -
vadkörte
addikt
"Még keresnem kell valamit ami hasonlít a Titanium Backuohoz, de root nélküli gépre, és tudjon fagyasztani, letiltani progikat."
Root nélkül ilyet nem nagyon fogsz találni. Én Link2SD-t használok erre. Tudom, ágyúval verébre, meg a Link2SD nem is erre való, de nekem bejött.
"Arra nincs ötlet hogy a zenelejátszót hogyan lehet alapértelmezetté tenni?"
Indíts el egy zenét és amikor feldobja a panelt, hogy mivel nyissa meg, tapicskolj a kívánt zenelejátszóra 1x, majd alul tapicskolj a "Mindig"-re.
-
vadkörte
addikt
válasz
flash- #39668 üzenetére
Bocs. Próbáld a topikjában. Én feladtam...
Többet ért a telefonom, mint, hogy mérgemben a falhozvágjam. -
vadkörte
addikt
válasz
flash- #39661 üzenetére
Csatlakozok Somatom-hoz. A Tasker egy ku@&#>a jó app, csak minimum atomfizikusnak kell lenned hozzá. Ppróbáld ki az E-Robot-ot. Amit szeretnél, annak az összeütése elég egyszerű. Ha jól tudom 4 parancsig ingyenes, ha többet szeretnél vele végeztetni, meg kell venni. De szerintem azt a rettenetes összeget röhögve megéri.
(#39665) Viktor0610:
99,9%-ban a Play-ről telepítek, az a maradék 0,1% is megbízható forrás.
Lopásgátlásra kb. egy 2,5 tonnás betontuskó többet ér. Ha valaki el akarja lopni a telefont, el fogja lopni. Csinálhatsz akármit. Ha egyszer megpróbálják de sikerül megakadályoznod, Inkább add el. Lopják el mástól... -
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #39515 üzenetére
Lehet. Huawei G700 - MT6589 SoC + PowerVR SGX544 GPU - Erre nem is gondoltam.
Az Ace-nél még kellett az ARM v6 kodekcsomag, bár a végén már azzal sem volt hajlandó lejátszani majdnem semmit... -
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #39494 üzenetére
Erről vajon a lejátszó is tud? Mivel eddig nem tudtam olyan formátummal eteni, amivel ne boldogult volna. OK. Biztos van, valami egzotikus belső kuvarisztánban elterjedt formátum, amit nem szeret, de eddig még nem futottam bele.
(#39498) jonnyjoker01:
Biztos nálam van a hiba, de nekem kodek nélkül is jó.(#39513) dokee78:
Gyári Huawei és Chrome tölt mint a szél. Nálam inkább az a bibi, hogy nem tudok belépni mobilról. (sanszos a konfigurálási hiba) -
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #39441 üzenetére
Ez:
"Két ujjal széthúzod amilyen nagyra szeretnéd és kettőt rákoppintasz."Használd a fantáziád!
-
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #39432 üzenetére
Win alattinkább a MiniTool Partition Wizard-ot ajánlom.
Az áldozatnak:
Azért, azon a médián nem ártana lefuttatni valami normális adatmentőt - pl. Recuva - és ha lehet mélykereséssel. Talán, ISMÉTLEM TALÁN van esély az adatok megmentésére. Utána törölni a partíciót, akármi is az, majd újrapartícionálni és formázni. Normál és nem gyorsformázással! -
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #39321 üzenetére
Nem jobb. Más. Nagyon más. Próbáltam a Tasker-t is, de maradtam a robotnál. Annál is inkább, mert hazai termék.
(#39319) -HajTömeg-:
Nem rossz az a FB. Csak tudni kell használni. Pl. egész jól lehet különböző rendezvényeket "reklámozni". A kulcs, hogy nem kell minden szart megosztani... -
vadkörte
addikt
válasz
koxaman #39289 üzenetére
Ez inkább ütemezős dolg és nem tűzfalas. Még egy voks az E-Robotnak. Nagyon jó program, nem olyan űberállesz, mint a Tasker, de nem is kell hozá agysebészdiploma.
(#39293) -HajTömeg-:
Jegelni, törölni a búsba a gyári FB appot. NEM lehet belőle kilépni, ha van BÁRMILYEN adatkapcsolat online vagy, ha nincs, hisztizik.
Ajánlom helyette az Atrium for Facebook-ot. Lényegében ugyanazt tudja, ha akarod online vagy, ha nem akarod, akkor Logout. -
vadkörte
addikt
"Ha az abszolút pontosság és frisseség nem fontos, akkor van pár szoftver, ami az OSM (Open Street Maps, nyilvános térképekre és közösségi szerkesztésre alapuló) térképeket használja."
Az OSMAnd szintén ingyenes, intuitív, részletesen testreszabható program. Bár ez sem hibátlan. Az OSMAnd+ a fizetős. Kőkemény 1700 Ft-ba fáj.
Az Open Street Map térképeit egy közösség "fejleszti". Olyan intenzitással, ahogy tudnak dolgozni, külföldön jóval részletesebbek, de itthon se fogsz vele eltévedni. Az online frissítések a webes felületen néhány perc alatt átvezetődnek, az offline frissítések meg két hetente jönnek. Ha a FB csoportjukban jelzel valami hibát, hiányosságot csak akad egy mapper aki kijavítja."Nálam a Mapfactor Navigator van,..."
Az ingyenes térképeik szintén OSM-ek. -
vadkörte
addikt
válasz
zsepeti #38747 üzenetére
"értem már: ha az elsődleges beállításod a gmail fiók, akkor a továbbiakban mögötte már felsorakoztathatsz akárhányat, csak a dobogó tetején nem állhat más, ugye ?!"
A kettőt ne keverd! A GMail fiók azért ajánlott, mert az nélkül nem tudsz hozzáférni a PlayStore-hoz. APK-ból még tudsz telepíteni alkalmazásokat, (de ezt a részét most hagyjuk)
GMail fiókból is annyit adhatsz hozzá, amennyit akarsz. DE! Kell lennie egy elsődlegesnek. Illetve nem feltétlenül muszály, csak célszerű, mert mindegyikkel tudsz vásárolni (az ingyenes appok letöltése is vásárlás...) az áruházban. De célszerű lennie egy elsődlegesnek, amihez majd a telefonkönyvet is lehet társítani.
Az Email alkalmazáshoz meg annyi és olyan címet társítasz amennyit csak akarsz/tudsz."De ettől még bármely mélcímre érkező üzenetről jön értesítés a JB-n, nem?"
Miért ne jönne?
(most már ígérem, hanyagoloma további boncolgatást -
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #38687 üzenetére
Pedig nem rossz droidon a nemmondjukkianevét.
Még Ace-en használtam egy időben, de a térképek frissítésével kicsit problémáim voltak.
Most OSMAnd+-t használok. Alapvetően nekem megfelel. A térképfrissítési 2 hetente jönnek ki, OpenSource és ez az előnye is meg a hátránya is.
Előny, mert gyorsan frissülhet, hátrány, mert egy felhasználói tábor "fejleszti" és nem $ milliókból, hanem a szabadideje feláldozásával.(#38690) Kunsztler:
Héé, én nem harapdáltam a fejed! -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz
siofok #38480 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
-
vadkörte
addikt
válasz
#41133696 #38433 üzenetére
A Y300-on a kijelző alatt vannak a gombok és kapacitívak, ez meg szoftveres. A típust nem merném megtippelni.
Az időjárás app-ra egy tipp. Talán a Weather Animated ami a hasonlít rá. Sokáig az Android Weather-t használtam. Van hasonló nézete annak is, csak nem animált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged