- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan média share alkalmazást amivel a telefonon lévő tartalmat tudom a hálózatba kötött Tv-re küldeni wifin keresztül. (egy LG Optimus G telefonról van szó a beépített "smart share" alkalmazáshoz hasonlót keresek, de egy olyat ami az .mkv fájlokat is kezelni tudja) .A Tv egy wifi routerre van vezetékkel kötve. A telefon pedig azt a wifit használja.(A hálózathoz annyira nem értek, szóval valami egyszerű vagy automata felismerő lenne a legjobb)
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Google Play Music esetében nem lehet valahogy megoldani, hogy ne a /data alá mentse az offline elérhetővé tett albumokat, hanem a belső SD-re? Így hiába ott a 32Gb-os tárhely, ha nem oda ment, hanem a data partíción foglalja a több száz mega helyet(és akkor még csak pár albumról beszélünk). Steam-elni meg nem akarok 500Mb-os csomaggal, plusz az akksit is jobban szívja..
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36680 üzenetére
Eddig hálózatra kötött webkameráról volt szó, nem simáról.
IP-kamera alapú megoldás kell neked. A lényeg, hogy max egy switch beiktatásával közvetlenül csatlakoznak a routerre UTP kábellel. Meg vannak wifis megoldások is. A sima USB-s webcamokat felejtsd el!
PC-re ajánlott pl. a webcamXP Pro, ami ezek monitorozó alkalmazása lehet. Annál találsz egy kompatibilitási listát is, így leszűkíthető az ajánlott készülékek listája. Cuccok meg pl. itt (nem tudom, mekkora az átfedés a két lista közt).
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
egyik ismerősnek vízbe esett a Blade-e. Kiszáradt, bekapcsolni be, de az érintője nem működik, igy gyakorlatilag használhatatlan a teló. Minden adat a telefonon van. Hogy tudja lementeni a telefonszámkkat meg a jegyzeteket gépre. Van esetleg valami ötlet? Köszönöm előre is. -
kezman
őstag
Szép napot, valaki használja a Sanity appot, csak az lenne a kérdésem hogy Magyar nyelv van benne? Köszönöm.
-
törölt tag
Android. Calendar.
Process váratlanul
leálltot ír mindig, és
nem tudom használni
a naptárt. Egy hülye
takarító progi után
valahogy csináltam egy rendszer
visszaallitast és most rakom össze a telot.
Mi lehet a baj, hogy rakható vissza a gyári
naptárat. Illetve ha nem sikerül akkor milyen appot ajánlotok ami szinkronizál a Google naptárral? -
TRob1
veterán
válasz
zsoltzsolt #36684 üzenetére
Szerintem mindig volt benne. (De egy 35-40 verzió óta tuti
)
-
RootRulez
félisten
válasz
zsoltzsolt #36684 üzenetére
Nem tom, ha lenne kikapcsolnám, épp az kell, hogy az értesítési területen se látszódjon semmi. Tehát csak akkor lássa akárki az SMS-t és annak feladóját, ha belép az alkalmazásba. Ha a gyáriban ezt meg lehetne oldani, azt használnám.
-
RootRulez
félisten
Feltettem ezt a Textra SMS-t, jelenleg Handcentet használok(használtam), próbálgatom pár napig, tetszik, lehet marad is
-
janosibaja
őstag
válasz
LonGleY #36654 üzenetére
Márklár és LonGleY: köszönöm!
Ha jól értem, ezek az appok képesek mozgásérzékelőssé tenni a sima webkamerát.
Az viszont nem megy a fejembe, hogy a webkamera képe hogyan kerül rá az otthoni wifi hálózatra... Nekem olyan webkamerám van, ami kábellel csatlakozik a számítógépemre. De hát nagy a lakás, több kamera kellene. Húzzak kábeleket a gépig? Az elég csúnya. Vagy félreértenék valamit, másként is meg lehet oldani? Köszi -
raziel01
veterán
válasz
Norberto666 #36671 üzenetére
Camera Zoom FX.
Amúgy már szóltak, hogy ELÉG 1 kérdőjel is. -
w.miki
veterán
válasz
Norberto666 #36671 üzenetére
szerintem semmiféle különbség nincs a különböző kameraprogramok között :x
-
Norberto666
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna segíteni?Egy kérdésem lenne,szerintetek melyik a jobb???
High-Speed Camera Plus vagy Fast Burst Camera???
Vagy esetleg tud valaki jobbat?Elöre köszönöm a választ!
üdv mindenkinek! -
w.miki
veterán
válasz
Bagira01 #36667 üzenetére
:0 olyan nem jó, ami az összes hívást rögzíti?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Androidra van olyan app ami az adott számokról érkező hívásokat automatikusan rögzíti? -
dokee78
félisten
Gömbpanoráma apk kellene,mert a Sonys 4.2.2-ben gyárilag nincs.
-
Márklár
tag
válasz
mcsm88 #36664 üzenetére
Ez engem inkább a [Juice Defenderre] emlékeztet.
Márklár
-
mcsm88
senior tag
válasz
Márklár #36656 üzenetére
Ugyanerre jó a Deepsleep Battery Saver is annyi plusszal, hogy képernyőzárkor mélyalvásba rakja a telefont, és ha kell akkor dual procis mobiloknál az egyik procit teljesen leállítja ilyenkor.
Camerazoom fx nél van olyan, hogy folyamatosan világít a làmpa, az nekem bevált sötétben. -
Márklár
tag
válasz
atosan #36659 üzenetére
Én meg ezt: [Multipictures live wallpaper]
Márklár
-
choco01
addikt
Hali.
A fényképezőre nincs valami program amivel szebb képeket csinál, pl. kevés fénynél?
Akár fizetős is lehet..
Bármi ami jobban kezeli a kamerát mint a gyári szoftver.
Köszi. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Olyan appot keresek, amelyikkel a galériában lévő képek a kezdőképernyőn váltakoznak, vagy widget formályában. Régebben volt ilyenem, de már nem emlékszem a nevére.
Segítségetek előre is köszi -
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Kedvenc fodrászomnak keresek tableten és/vagy telefonon futó előjegyzés naptárat. Sima naptár kicsit bonyolult ezért kéne valami erre kitalált cucc. -
Márklár
tag
Azok figyelmébe ajánlom a következő appokat akik azt szeretnék, hogy amikor a képernyő zárat felnyitják, automatikusan kapcsoljon be a wifi vagy az adatforgalom, lezáráskor automatikusan kapcsoljon ki. Beállítható a lezárt képernyő melletti szinkronizálás ideje is. [Wifi Wizard, Auto 3g battery saver]
Márklár
-
Márklár
tag
válasz
janosibaja #36653 üzenetére
Én használom a mobilomat az otthoni biztonsági kamerák képeinek figyelésére. Mobilról vissza is játszható a felvett anyag. Ezt az appot használom: [ivms 4500]
Márklár
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36653 üzenetére
Ezek között van egy pár. A Robert Chou félék jónak tűnnek. Kétféle ingyenes verziója is van, meg egy fizetős.
Ennek eddig én csak a másik felét használtam, miszerint a lehelyezett telefon képének mutatása böngészőben (csak melegíti a telefont, mint a fene):
IP Webcam
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, úgy rémlik, olvastam valahol olyan alkalmazásról, ami az otthoni hálózatra kötött webkamerák képét és mozgásérzékelők riasztásait küldi a mobilra. Álmodtam, vagy van ilyen?
-
randras
veterán
válasz
Norberto666 #36650 üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
Norberto666 #36650 üzenetére
Megint nem használtad a szerkesztést, pedig randras épp most hívta erre föl a figyelmed, és én is kifejtettem a miérteket. Ezen a formai korrekción újoncként nem árt túllépni. A lényeg a minőség, hogy ne egy tinichathez hasonlítson a topik. Ennek semmi köze a segítőkészséghez (vagy annak hiányához), nem kell személyesen venni a dolgot.
-
LonGleY
veterán
válasz
Norberto666 #36646 üzenetére
Nem is drága... akkor mengézem, köszi!
randras beelőzött a magyarázattal.. Ezt még annyiban is kiegészíteném, hogy a "nincsmikre" sincs szükség. :] Ezek azért lényeges dolgok, mert nem mindegy, hogy fél nap kihagyással - ha valaki folyamatosan követné a topikot, mint itt néhányan - hány hasznos posztot talál. Egyszerűbb végigrágni magát 50 informatívon, mint a sok mellédumáláson és kérdőjelhalmokon (amik figyelemfelkeltők ugyan, de mire föl, hisz mindenki más kérdése és épp oly fontos).
-
randras
veterán
válasz
Norberto666 #36645 üzenetére
A smiley-ból is elég lesz. Egyébként azért zavar, mert ez fórum, nem chat. Vannak alapvető szabályok, amiket nem baj, ha valaki aki új nem ismer, de éppen ezért kell megismerni őket.
Egyébként ugyanezen szabályrendszer része, hogy 5 percen belül nem postolunk kettőt ugyanabba a topikba, hanem használjuk a szerkesztés gombot.
-
LonGleY
veterán
válasz
Norberto666 #36643 üzenetére
-
Norberto666
tag
Még egy kérdésem lenne,szerintetek melyik a jobb???
High-Speed Camera Plus vagy Fast Burst Camera???
Vagy esetleg tud valaki jobbat?
Elöre köszönöm a választ!
üdv mindenkinek!
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Norberto666 #36640 üzenetére
Szia !Az én mobilomon az új ROM miatt, ilyen a "gyári" nekem teljesen megfelelt, és a végén még szerkeszteni is lehet a képet nem egy effekttel. Engem meggyőzött.
-
Norberto666
tag
Üdvözlök mindenkit!
Tudnátok nekem segíteni???
Snap Camera HDR erről az alkalmazásról mi a véleményetek???
Van ettől jobb esetleg??Köszönöm előre a segítséget!
-
LonGleY
veterán
Youtube. :]
Konkrét csatornát nem tudok javasolni, (esetleg keress rá azokra, amikre kíváncsi vagy, és meglátod, hogy kik review-oltak róluk), appot viszont igen:
Ha kiválasztasz benne pár kategóriát (pl. Top apps / Editor's pick, Most popular, vagy egyéb szimpatikus), akkor a "hírfolyamban" néha egész érdekeseket dob be. Mindegyikhez írnak 1-1 saját bekezdést is. A hírfolyamból az érdekesebbeket like-olhatod, a kevésbé jókat pedig törölheted - ez is kicsit hozzádigazítja a jövőben feed-ben megjelenő elemeket. Eddig ezt találtam az új appok kapcsán a legjobb forrásnak a sok értéktelen adatbázissal operáló apposdi közül.
-
randras
veterán
Ismertek olyan oldalt, ahol appokat mutatnak be, videón?
-
zlatan77
aktív tag
Light manager a külső alkalmazásokat csak root joggal kezeli.
Light Flow-al mi a helyzet? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A " Toast notification" szerintetek ez a pop-up-os kis értesítés, ami megjelenik?
vagy a felső értesítési sávon megjelenő értesítés tartalma?
-
-
Szmoki
senior tag
hát igazából valami egyszerűbbre gondoltam,de azért köszi akkor maradok a kezeimnél
-
Szmoki
senior tag
sziasztok!
olyan alkalmazást keresek,amely a wifit,és a hálózatot automatikusan váltogatja/kikapcsolja. Arra gondoltam,hogy ha van wifi és 3G akkor ha kikapcsolom a kijlezőt lekapcsolja a wifit és átvált 2G-re,ha nincs wifi csak 3G akkor meg értelemszerűen átvált 2G-re,bekapcsolt kijelzővel meg visszakapcsol mindent.
köszönöm -
sublett
tag
Sziasztok!
Hálózati HDD-re szeretnék közvetlenül letölteni, a hálózat teljesen rendben van, látják egymást az eszközök, médiát lehet nézni/hallgatni egymás tárhelyérős stb. Viszont nem találtam olyan torrent app-ot (és itt remélem, hogy nem warez a kérdés) amiben a letöltés helyének nem csak az androidos eszköz lokális tárhelyét lehet megadni, hanem ki lehet lépni a hálózatra is a cél mappa megadásakor.
Előre is köszi a segítségeket, ha offtopic voltam, akkor bocsi!
sublett
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Nálam a WhatsApp újabban nem írja ki az ismerőseim utolsó bejelentkezési idejét.
Nálatok kiírja továbbra is? Köszi a választ előre is. -
petipetya
nagyúr
válasz
LonGleY #36605 üzenetére
Kivéve, ha azt is tiltják: Így már nem láthatják ismerősei a Facebookon, hogy elolvasta-e üzeneteiket
-
LonGleY
veterán
Ez a TeamViewer egyre idegesítőbb. Hiába van net, nem akar csatlakozni a telón az accountomhoz, így pedig a gépemhez sem tudok, mert nincs külön feljegyezve az azonosítója.
Keresek helyette valami jófélét, ami esetleg belső hálón közvetlenül is tud működni. Lehet fizetős is. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest