Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
svox + mariska + ecid
Ezzel a trióval nekem csörgés alatt ezt mondja olyankor: "Ismeretlen hívó"
(szöveg tetszés szerint beállítható/felolvastatható)Nemrég találtam egy másik variánst is, bár kicsit bénább a kiejtése, azaz bugosabb. Vocalizer + nuance eszter (ez nem playes - máshonnan kell beszerezni).
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
doc
nagyúr
olyan appot tud valaki, amivel meg tudnam oldani hogy a rejtett szamrol jovo hivasokra automatikusan bemondjon egy elore felvett szoveget?
a marketen talaltam egy rakas olyat, ami SMS-t tud kuldeni, de nekem nem ez kell... -
xenom0rph
őstag
válasz -=Vacsek=- #31045 üzenetére
Nincs többé eltűnt a szájber útvesztőben.
Amúgy beépült a gugli térképbe, és egy frissítés után vették ki a nav-ot
halahala
-
Z0C!
őstag
menü-beállítások-alkalmazások-összes - térkép (itt katt a frissítések törlésére) ki-be kapcs és ott lesz.
Sajnos a Google egyesítette a térképet és a navigációt..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Polllen
nagyúr
Google maps telepítéssel kerül fel.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-=Vacsek=-
senior tag
szisztok. nem rég (f1 hungaroring ideje alatt) használtam a telom (motorola razr i) gyári navigácioját (Google Maps Navigáció) de most a napokba megint szerettem volna használni és látom h már nicns fent a telefonomon. tudja vki h tudnám ezt felrakni ujbol? egyáltalán h törlödött le azt se értem. sehol nem találom se a google playbe se a play áruházba.. honnan lehetne ezt vissza rakni??
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
3-4 hónapja csinált ilyet, és a FB programon belül próbált magának lehúzni egy apk-t, amit nem engedtem...Playstore szerint meg a legfrisebb volt, de megszűnt a probléma, mondjuk egy ideje feliratkoztam a beta tester programba, elvileg én más frissítéseket kapok, mint a stable verziót kapók.
-
BDave
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Nektek nem ír ki olyat a Facebook egy általatok létrehozott listánál (vagy máshol), hogy "A Facebook alkalmazás elavult verzióját használod. Kérjük, hogy a folytatáshoz telepítsd a legfrissebb verziót. You're using a version of Facebook that's out of date. To continue please install the latest update." A legfrissebb van fent és még sohasem csinált ilyet, pedig volt hogy nem mindig a legfrissebb volt. Már újra hozzáadtam a fiókot, de nem használt.
-
fuze
őstag
A DLNA készülékfüggő, vagy inkább Android verziótól függ? Ha készülékfüggő, akkor az újabb készülékek nagy része tudja nem?
adms.hu | UI Designer
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a Light Flow Lite alkalmazást, telepítettem és beállítottam a különböző fényjelzéseket a legjobb tudásom szerint. Amit észrevettem és nem értem mi okozhatja, hogy amikor töltőre teszem a mobilt és lekapcsol a telcsi, alvó módba merül, a LED is kialszik. Ami addig vígan fénylett! Vagyis ahogy elsötétedik a kijelző, a folyamatos töltésjelzés is kialszik. Szerintetek mi lehet a gond? Talán valahol nem állítottam át egy kapcsolót, opciót? Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
zebede
őstag
GB-re nincs Greenify?
Ugyancsak szeretnék Trebuchet Launchert is GB-re. Jól gondolom hogy az sincs csak ICS-től? -
megint én
őstag
Na erről írok egy Logout cikket... Milyen panoráma fotós progit ajánlok... Nagyon rossz a felhozatal, eddig 2 aminek egyáltalán a szkriptje meg van írva.... Pano az egyik, a másik a ProPanorama.
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Azt melyik progival tudom megváltoztatni,hogy a hívásnál nagyobb betűvel írja ki az infókat?és melyik lock screen apk jelzi hasonlóan nagy betűkkel a nem fogadott hívásokat és üziket.
Találtam párat de a betű méretet nem lehet állítani...
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Azt a Pano-t még nem próbáltam, de már lassan fel is adom, tudom nincs helye wareznak, de lefogom tölteni, mert nem jó egyik sem, és max akkor veszem meg ha 10ből egy jó képet össze tud hozni. Mert a szart nem támogatom.
Ami a Photaf-ot illeti, az meg szintúgy használhatatlan. Amikor feltelepítem van ott, hogy feltöltők képei, vagy hasonló... Már ott olyanokat találni, hogy félbevágott ház, meg amikor bezárul a kör, ami elvileg 360° lehet látni, hogy jóindulattal olyan ~270. Eddig a legjobb az a ProCam volt, de az meg kifagyogat... És ott is vannak súlyos illesztési problémák.
-
raziel01
veterán
Tapatalk használható magyar fórumokhoz? SG, PH?
-
fatal`
titán
Tapatalk4 a héten 225ft, ha érdekel valakit.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
dokee78
félisten
válasz razorka777 #31007 üzenetére
Nekem JB-n se volt baj vele.
-
chab7
addikt
Ezzel teljesen egyet is értek, és én is megvásárolom ami tetszik. (kivéve azt amit nem lehet vagy többezer ft) Nincs is a telefonomon csak 5-6 ilyen zárójeles. az összesen 200+ appból.
De ettől még tartom hogy az a mondat úgy nem volt helyes ahogy elhangzott.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
razorka777
veterán
Hali.
Van valakinek tapasztalata az asphalt 7-ről?
ICS-en még futott,de JB-n már meg sem nyikkan.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
chab7
addikt
Na persze...
bullshit(állíthatod, de én aki abban az évtizedben nőttem fel ahol ez alap volt - mert nem tudtunk megfizetni, vagy volt amit be sem lehetett szerezni - nem veszem be ezt a maszlagot. Akkor is csak tiltott volt de nem ilyen tűzzel -vassal ellenzett mint manapság egyes helyeken.)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest