- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Automate programmal hogy tudom megcsinálni azt, hogy ha egy adott Bluetooth eszközre csatlakozik a telefon, akkor induljon el a YouTube, és azon belül egy bármilyen Egyveleg lista?
Automate megvan, BT block megvan, YouTube indítás megvan, de semmilyen média folytatást, indítást nem találtam.Ha az egyveleg nem is megoldható, az is elég lenne, ha egy megállított zenelejátszás folytatódna, ne kelljen újra rányomnom a play gombra (pl. ha boltba mentem, leállítom az autót, megáll a zene, de újracsatlakozáskor nem folytatódik). Bár az egyveleg indítása lenne a legjobb.
Ott akadtam el, hogy egy az, hogy nem találok media resume, vagy hasonló parancsot, illetve ott, hogy automatán tudja figyelni egyáltalán a BT-t, vagy nekem kell indítanom a flow-t egy kezdőképernyő parancsikonnal? Mert akkor nem sok értelme van, amúgy is 3 gombnyomás egy YT egyveleg indítása, szóval vagy figyelje folyamatosan, vagy hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest