Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz tomy86 #141922 üzenetére
Köszönöm!
Romániai profilal nem lehet letölteni az áruházból, igy már sikerült telepiteni.
Ui:
Egy egységes EU verzió nem ártana hogy pl. defibliátort találjak, mert 323 Km.-ről nem hiszem hogy használnám.
Más:
Saját vércsoportomat se lehet megadni, pedig ez fontos lenne! (Saját tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz nyisziati #140733 üzenetére
Én is használtam, jó kényelmes meg is érné az árát, de sajnos a bankkártyám (Maestro) nem felel meg neki.
Így számomra jó lesz a Snaptube Ultimate Huawei áruházból letöltve ingyen.
Ui:
Ha nem kell a pénzem...“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #136219 üzenetére
Viszont ezt találtam:
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bigdady #136218 üzenetére
Pl. az osztrákoknak lehet.
Magyaroknak marad a pdf formátum otthoni kinyomtatása...
A fizetés jóváhagyása után e-mail címedre küldünk egy e-mailt. Ebben a levélben találod a vásárlásodról a nyugtát, a számlát (ha kértél), és a jegyeket tartalmazó linkeket a PDF és a PKPASS tartalomhoz.
Két lehetőséged van a jegyed karszalagra váltásához:
A. Otthoni nyomtatás: (szükséged lesz egy nyomtatóra) ha nem muszáj, ne nyomtasd ki a vouchert.
A levélben található PDF linkre kattintva letölteni, megnyitni, valamint nyomtatni a jegyedet. Ha több jegyet vásároltál, azokat külön linkeken tudod letölteni. A megnyitáshoz Adobe Reader nevű segédprogramra lesz szükséged, amit innen tudsz letölteni.
A kinyomtatott jegyet magaddal kell hoznod a rendezvényre. A bejáratnál található jegy becserélő pontokon karszalagra váltjuk a kinyomtatott jegyedet.
B. Mobil jegy bemutatás (Szükséged lesz Androidos, vagy iOS –es okostelefonra és arra telepítve Google Wallet (Android) vagy Wallet / Pass Book (iOS) alkalmazásokra):
Az e-mail-ben található .pkpass formátumú jegyedet töltsd le a telefonod megfelelő applikációjába (Google Wallet – Android, vagy Wallet / Pass Book – iOS. Az okostelefonodat hoz magaddal a rendezvényre. Az applikációban található QR kód felmutatásával karszalagra váltjuk a jegyedet. (Mobil jegy bemutatás esetén nincs szükség jegyet kinyomtatni és magaddal hozni)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bigdady #136216 üzenetére
Már sehol.
A Google Wallet most már Google Pay néven ismert.
Magyarországon meg nem is használható ilyen célra sem pl. fesztivál jegy vásárlása.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
*NOTICE*
Snaptube is not on Google Play due to Google’s Policy which prohibits YouTube downloading apps for copyright concern.“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #126482 üzenetére
Elnézést a hibákért már nem tudom javitani
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Viktor0610 #126474 üzenetére
Igen, túl könnyen teszi lehetővé:
"A Fortumo megoldásával egyébként a vásárlás valóban egyetlen érintéssel lebonyolítható lesz telefonról, a vásárlás ellenértékét a szolgáltató rögzíti az ügyfelek mobilegyenlegére, és a fizetés a telefonhívások, SMS-ek, és más díjakkal együtt, a hó végén egyszerre fizetendő. Szóval tényleg nagyon kényelmes lehetőségről van szó."
UI:
Én a német Lidl mobillal jártam úgy hogy 1 hónapra feltöltöttem az egyenlegének prepay elöfizetés miatt, majd 9 hónap múlva elkezdek vonni valami havidíjas.
Mivel akkor már nem is voltam regisztrálva náluk nem tudták visszatéríteni.
Viszont mivel Paypal-lal fizetem, visszakapták tölük és megszüntették a megbízást.
Az hogy került rá?
Na ez jó kérdés, viszont az is hogy 9 hónapig miért nem vonták.
[ Szerkesztve ]
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #125233 üzenetére
Sajnos probléma merült fel mikor az új (német) fizetési modott szeretem volna használni a google play-on, kiderült hogy az országot csak évente egyszer lehet modositani!
De igy nem sok érteme van a több profilnak (szerintem)!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Somatom #125232 üzenetére
Elnézést kérek nem a címet kell modositani hanem az új címmel másik fizetési profilt kell létrehozni!
Nekem is két fizetési profilom van:
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Somatom #125230 üzenetére
Igen a webes felületen kell az új (német) cimet létrehozni.
Ui:
Mivel hasonló problémába ütköztem Romániában, átirtam a magyar cimemet románra, igy persze minden lei-be kerül, ahogy neked forint helyett eurot fog számolni. (Persze csak ha fizetös alkalmazást veszel)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Somatom #125227 üzenetére
Szia!
3 lehetőséged van:
1.
Nem használod.
2.
Alternativ oldalról telepited, pl.:
3.
Csinálsz egy német címet a Googlének.
A fizetési központban
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Ispán_Péter #124116 üzenetére
Szia!
Persze pl. OpenSignal“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz hattrickuser #116654 üzenetére
Szia!
Én is csak egyet találtam ami müködik a telefonomon sajnos csak a fizetős verzióval lehet a fake SD-t letesztelni!
Nekem megérte! (Hamis + hibás SD kártya miatt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest