-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem Milyen fiókot kell használni, hogy lássa a gépet? SMB-t adtam meg neki, de failed to connect üzenetet dom. IP cím után próbáltam a névtelen bejelentkezést is meg a PC felhasználóval is de semmi. A be van kapcsolva a gépet úgy oldanám meg, hogy automatizálnám a program indulását. A saját wifim-től és a töltöre csatlakozástól indulna a Foldersync. Addigra már futna a PC.
Hálózatot nem is lát csak az SD kártyát
-
tomy86
addikt
válasz
Somatom #115197 üzenetére
Én is így tárolom a zenéket. A BubleUpnp-ben az almappákat is hozzá tudod adni. A főmappa mellett levő menü gombra kattintva a "Play".t választva, elkezdi lejátszani az összes média fájlt, ami a mappában illetve az almappákban van. Ha belépsz a mappába és az első fájlra kattintva indítod a lejátszást, akkor csak az aktuális mappa fájljait játssza le.
(#115200) Harcosposta: pedig ezekkel a beállításokkal működnie kellene. Nálam is így van. Kiszolgálócím: smb://ip cím, bejelentkezésnél pedig a névtelen bejelentkezés van bekapcsolva. A PC-n a megfelelő mappa megosztása be van állítva?
-
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #115195 üzenetére
Nálam ott hasal el mindegyik, hogy nem egyetlen mappában vannak ömlesztve a zenéim, hanem könyvtárszerkezet szerint.
/music/előadó/album/szám.kiterjesztés
Hiába adom meg a music megosztást, az alkönyvtárakban már nem keresnek maguktól a hálózati lejátszók. Egy-egy számot be tudok tallózni, de nem ez lenne a cél. Az előbb próbáltam az SMB Network Music Player -t, de az is ugyanezen hasalt el.Harcosposta:
Lehet. Nekem a pro van. Egyedül a "ha be van kapcsolva a PC" feltételt látom neccesnek. Ahhoz időnként szkennelnie kéne a hálót. Megoldható, de egy stabil szerver jobb lenne. Ezért (is) használok NAS -t. De, esetleg egy WOL -lal ébreszthetné a PC -det. -
tomy86
addikt
válasz
melan #115186 üzenetére
Én a BubbleUpnp Pro verzióját használom (nem tudom, hogy az ingyenes verzióban milyen korlátozások vannak).
(#115192) Harcosposta: Somatomhoz hasonlóan a Foldersyncet ajánlom.
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném megoldani, hogy ha hazaérek és be van kapcsolva a PC-m, wifin küldjön a telefon egy mentést egy a számítógépen lévő mappába. Mentsen dokumentumokat a letöltéseket, videókat, képeket. Ha létezik már egy fájl azt hagyja ki. Semmilyen felhő szolgáltatás ne legyen közbe iktatva. Nem rootolt a telefonom. Erre nem találok megoldást. Van tippetek?
-
hati
addikt
válasz
melan #115186 üzenetére
Én a MediaPortal + MPExtended + MPTvScheduler triót használom. Ezzel stream-elhetem magamnak a TV-adást, felvételeket, videókat, zenéket, képeket. Akár külső hálón is.
-
melan
senior tag
válasz
Somatom #115189 üzenetére
Ismerem, próbáltam a Kodit videolejátszásra tableten, a tv alatt egy Pi2-n nagyon jól szolgál - és valóban amire nekem kell, ágyúval verébre
Gondoltam hátha van egy app, ami hasonlóan mint a winamp beolvassa a lejátszható tartalmat, és abból tallózgatva tudja kezelni a lejátszást. De várok, hátha tud valaki ilyet -
Somatom
veterán
válasz
melan #115188 üzenetére
A Kodi biztosan tudja, de várj még, hátha lesz jobb javaslat is! A Kodi ágyúval, verébre megoldás.
Egyébként ezért fáj a legjobban, hogy már nem megy a CIFS csatolás. Azzal mindegy lenne, hogy milyen lejátszót használsz, mert mindegyik helyi mappaként látná a hálózati megosztást. -
melan
senior tag
Tudnátok ajánlani zenelejátszásra olyan appot, ami hálózaton tárolt zenéket is le tud játszani, lehetőleg úgy, hogy a mappában lévő fájlokat egymás után lejátsza? Vagy pl beolvassa a távoli mappa tartalmát, és abból tudok kijelölni lejátszásra számokat... (Eddig az ES file explorerben tallóztam ki, és játszottam le, de kényelmetlen, bocs, de zenehallgatásra még nem használtam a telóm)
-
Armahun
addikt
Rootolatlan 7-es droidon meg lehet változtatni, vagy eltüntetni az állapotsávi ébresztő óra ikont?
-
Somatom
veterán
Android oldalról nincs akadálya. A kapcsolódási eseményre bármilyen, szabványos csatornán tud üzenetet küldeni. SMS, e-mail, FTP. Lehet még Pushbullet, vagy BitTorrentsync. Azt nem tudom, hogy az IOS mit tud fogadni, illetve küldeni. SMS -t, vagy e-mail -t biztosan. A többi passz.
-
beg
veterán
Olyan alkalmazást használ valaki, hogy amikor "A" készülék egy meghatározott wifire csatlakozik, akkor jön egy értesítés "B" telefonra és ugyanez fordítva.
Mielőtt tasker vagy erobot felé fordítanánk tekintetünket, cross platformos kellene csutkás rendszerhez is
IFTTT-ben ha jól láttam nincs ilyen applet almára, pedig az megy mind a két rendszeren. -
Teodor52
senior tag
Még egy aprócska kérdés:
AVL Pro-val külön lehet analizálni appokat.
Na most pl Applock nevő progit analizáltam és az eredmény 4 adwares.Ha megnézzük itt lévő képeknél pirosnak kellene lennie a veszélye sproginak, de nem az,hanem kék plusz sem malicious sem risky nincs a full scan-él.
Mi az a fent említett 4 adwares?
-
Teodor52
senior tag
válasz
enginev3.0 #115178 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
www.onlinevideoconverter.com/mp3 oldalon a letöltendő you tube-os szám linkjét bemásolom és download gombra kattintok akkor a letöltés indításával együtt egy másik oldalt is megnyit ami arra figyelmeztet hogy vírust talált a telefonon.
Na most lefuttattam egy avl scan-t semmi,de akkor az mi megint, milyen riasztás az?
-
kory24
őstag
válasz
MikeWazowski #115172 üzenetére
Vagy alkalmazások és Google letiltása
-
kaciokos
őstag
válasz
MikeWazowski #115172 üzenetére
A saját beállításaiban. Kicsit mélyen van ugyan, de megtalálható, a Beállítások -> Értesítések útvonalon teljesen testre szabható, mivel zaklasson, és mivel ne.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mostanában „zaklat” a google térkép. Állandóan figyeli hol állok meg, és kérdezgeti, hogy mettől meddig van nyitva stb. Hogy lehet kikapcsolni az összes ilyen hülyeségét?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Android 7 alatt, hogy lehet a Nova Launcherben az alkalmazások alá háttérképet berakni? A 6-os alatt bejelőltem a képen, hogy Nova háttérkép és akkor mindenhova az a kép került. Most a 7-nél csak zárképernyő és kezdőlap a választék. A válaszokat előre is köszönöm.
-
kutga
félisten
válasz
csipuka #115164 üzenetére
Pont az a baj, hogy nem tartja. Megy a videóbeszélgetés és egyszer csak elsötétül a kijelző.
Persze a rendszerbeállításokban 1 percre van állítva a kijelző időkorlátja, de pl. a Youtube sem kapcsol ki miközben videót nézek és eddig a Skype-pal sem volt probléma. Az alkalmazáson belül nem találok erre vonatkozó beállítást.
MOD
Most látom hogy rosszul írtam.Az lenne a lényeg hogy ne kapcsoljon ki a kijelző.
-
Songo
senior tag
Sziasztok. Nem tudom tudnátok-e segíteni nekem.
S7edge-en ha valaki hív nem írja ki hogy mikor és mennyit beszéltünk korábban. az S5ösöm annó kiírta és nagyon hazsnosnak találtam. de nem találom ezt a funkciót. merre keressem?
köszönöm szépen
-
Somatom
veterán
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Skype video hívás alatt hogy tudom beállítani hogy kikapcsoljon a kijelző? Egy percre van állítva egyébként, eddig valamiért nem sötétült el.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
Megnéztem, de az F-Stop se nyitja meg. Ehhez konkrét TIFF megjelenítő alkalmazás kell.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Átolvastam az összefoglalót, de erre nem találtam benne progit:
Felállás: a céges kocsikba betennék egy olcsó androidos telefont elrejtve, ebben csak netes kártya lenne. Nyomkövetéshez használnám, tehát olyan program kéne ami folyamatosan és biztosan fut a háttérben és én egy pc-ről látom melyik hol van. A legjobb az lenne, ha a google maps-on látnám mindezd, illetve ha menteni is tudnám visszamenőleg ki merre mikor járt.
Olyanra gondoltam mint a google idővonala, de ennél nem láttam olyan lehetőséget hogy élőben nézhessem ki hol van.
Előre is köszönet -
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
A TIFF az képfájl, úgyhogy valamelyik képnézegetőt. Hogy melyik tudja megnyitni, azt most nem tudom, de mintha az F-Stop-pal én már nézegettem volna TIFF-et. Kipróbálom és 2 után megírom.
-
MikeWazowski
veterán
Mit ajánlotok a .tiff kiterjesztésű fájlok megnyitására? Lehet fizetős is.
-
Peace
nagyúr
Segítsetek, legyetek kedvesek! Messenger-ben hogy állítok be saját mp3-at üzenethangnak? Megnéztem, a program hozzáfér a tárhelyhez. Bemásoltam már ringtones mappába, messenger media mappába, sehogy sem jelenik meg a listában. Mit csinálok rosszul?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Sztem ez nem fog menni. Amikor Juice -ban konfigolsz egy elérést, akkor egyértelmű, hogy milyen parancsikon jön létre. Robotban viszont nem biztos, hogy annak a parancsnak az ikonját szeretnéd kirakni. Csinálhatsz parancs csoportot is, aminek nincs külön kezelőfelülete, csak a launcher parancsikon listájában jelenik meg. Még az jutott eszembe, hogy az Elixír2 Widgets talán megjelenik MIUI -n, mint kirakható widget. Abban pedig lehet Robotparancs indítást megadni.
-
hati
addikt
válasz
zeon.hu #115137 üzenetére
Nekem is MIUI van és nem megy a robotból az ikon kirakás. Ellenben a juicessh app tud kirakni a kezdőképernyőre egy adott kapcsolatra mutató ikont. Igaz, ott maga az alkalmazás küldi ki az ikont, nem nekem kell kikeresnem vhonnan és kiraknom. Lehet, hogy ez kellene a robotba is.
-
zeon.hu
nagyúr
Kínomban már itt kérdezem, mivel sehol senki nem tudott eddig válaszolni:
MIUI alatt hogy a búbánatba lehet parancsikont kitenni?
E-robot parancsikon kellene (nem, nem az alkalmazás indító, ahogy azt eddig mindenki kérdezte! ), de semmilyen listában nincs benne, mint pl Nova alatt a moduloknál vagy EMUI-n a minialkalmazásoknál. -
Somatom
veterán
válasz
#77081088 #115126 üzenetére
Ha sokat vagy autóval úton, akkor javaslom a hangalapú nyelvleckéket! Léteznek kamionos angol, és német tananyagok is. Azokból tanulhatsz szakmai kifejezéseket is, amik egy vámossal, vagy rendőrrel folytatott beszélgetésben fordulnak elő. Hidd el, ők is máshogy állnak hozzá a dolgokhoz, ha látják rajtad az igyekezetet!
-
Somatom
veterán
válasz
#77081088 #115123 üzenetére
Régebben a Vocre -t használtam. Nem volt hibátlan, de nagyon jó volt a kezelőfelülete. Aztán egyszercsak lehalt. Gondolom, a szerverrel történt valami. Két hete egy parkolóban hétvégéztem, és egy török sofőr állt be mellém. Meghívott teázni, és mivel csak törökül beszélt, kipróbáltam a Google fordítót. Egész jól eldiskuráltunk. De, net ennek is kell, és felejtsd el, hogy spéci, kamionos szakkifejezéseket is lefordít. Magyarról/ra pedig mindegyik hibázik az eltérő nyelvtani alapok miatt. Múltkor kíváncsiságból bepötyögtem azt, hogy "Én leszek a kísérőtök." Gyanús lett, hogy a mondat német fordításában szerepel a "Kürbis" szó, ami tököt jelent.
Szóval, enyhén szólva nem 100% -osan megbízható ez a fordítósdi.
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #115116 üzenetére
De, azért az elvet lehet tudni. Az alkalmazás kliens oldalon titkosítja az adatbázist a jelszó által generált kulcs felhasználásával, és a titkosított adatokat küldi a felhőbe. A kulcs nélkül az adatok reális erőforrás ráfordítással nem visszafejthetőek. Ezek kis méretű állományok. Vannak nyílt, és zárt forráskódú jelszókezelők. Zárt esetén természetesen lehetséges a backdoor.
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is elnézést hogy nem olvasok vissza,nem is kerestem,mert mint sokan másoknak nem nagyon van időm netezni. Alig értem haza,már indulnom is kell vissza nem sokára.
Szóval fordító alkalmazást szeretnék telepíteni ha lehetséges,magyar-angol,és magyar-német nyelvek lennének nagyon fontosak. Nem írásban hanem szóban kellene fordítani. Van erre megfelelő program? Vagy ezt a google fordító megoldja? Nem profi fordítás kell,csak hogy meg tudjam értetni magam pl rendőrrel,vámossal vagy bárkivel külföldön.
Köszönöm szépen előre is! -
-
0ttó
tag
Egy olyan program esetében, mint például a SafeinCloud honnan tudhatjuk, hogy biztonságos?
Számít-e az hogy milyen erős titkosítással van biztosítva a jelszóadatbázis, vagy hogy akár 600 karakter hosszú is lehet a master jelszó?Egy jelszószéf esetében lehetséges-e az, hogy a program készítői építettek egy kiskaput, amivel bármilyen erős a programja által végzett titkosítást is, meg tudják kerülni?!
Amikor szinkronizálunk egy ilyen adatbázist a felhőbe, akkor mennyi adatot töltünk fel?!
Nem 10-20 gigáról van szó, hanem pár 10 vagy 100 kilóról.
Amikor a program szinkronizálja az adatbázist, ami lehet mondjuk 10-15 másodperc, tudható-e az, hogy a program azt a pár kilónyi adatot nem küldte-e el máshová is, mert mondjuk a felhőbe való feltöltéshez elég lett volna 8 sec is?Nyílt forráskódúak ezek a programok?! Ha igen, akkor le lettek ellenőrizve ilyen szempontok szerint is?!
Valóban biztonságosak ezek a programok?
-
Somatom
veterán
válasz
-igu- #115112 üzenetére
Én arra gondoltam, amit a másol/beilleszt megoldással kapcsolatban írtam:
"Na, ez a baj a jelszókezelőkkel Androidon. Ráadásul, túl azon, hogy ez kényelmetlen, még biztonsági kockázatot is rejt. Hova másol, honnan illeszt be? Androidon a vágólap tartalmához egy külsős alkalmazás is hozzáférhet. Még root jog sem kell hozzá."
Ezért (is) használok LastPass -t.
-
-igu-
veterán
válasz
Somatom #115111 üzenetére
Jaja, csak már szerkeszteni nem tudtam az előzőt.
SafeinCloud dolgában én az asztali verzió működéséről írtam fentebb, mert benéztem a topikot, és csak későn vettem észre.
Bocs mindenkitől.Android-on Brave böngészőt használok csak, annál nincs (vagy nem leltem) SafeinCloud integráció.
-
DxxD25
tag
Sziasztok.
Galaxy S8-on nincs messenger chat fej, az alkalmazásba sincs, hogy bekapcsolhassam.
Valakinek van ötlete hogy varázsoljam elő? -
Somatom
veterán
válasz
-igu- #115106 üzenetére
Köszi az infót! Az normál biztonsági kritérium. A LastPass -nál is először be kell lépni a fiókba a böngésző beépülőn keresztül. Ki lehet ugyan kapcsolni, és akkor állandóan belépve marad, de olyankor a LP figyelmeztet, hogy ezzel hatalmas rést ütünk a pajzsunkon. Épeszű ember nem tartja nyitva a jelszókezelőt egy mobileszközön.
-
embe
nagyúr
Lenne még egy kérdésem.
Jelenleg Samsung 5-t használok, a stock 6.0.1-es rommal. Gyakran autóban, bluetoothon kersztűl csatlakozva az autórádióhoz a kihangosítás miatt. Van valami ( talán smart lock ) nevű gyári app, ami ilyenkor leveszi a képernyő feloldásról az ujjnyomat azonosítást, helyette a hagyományos képernyő simítással.Ez benne van az újabb telókban, újabb romokban, más márkákban? Azért lenne ez érdekes, mert tervezem a teló cseréjét, és a kinézett modelleken az ujjnyomat olvasó a hátlapon van. Viszont ha a készülék a teló tartóban van, akkor bajos lenne a képernyőzár feloldása.
Vagy egy külső appal megoldható?
-
-igu-
veterán
válasz
Somatom #115102 üzenetére
Ahogyan én használom, úgy a SafeinCloud mesterjelszavát meg kell adni, és csak utána tölti ki az adott oldal belépési mezőit.
Leellenőriztem, van fast login is: ahogy te írod, úgy működik, de a böngésző indítása után egyszer mindenképpen meg kell adni a SafeinCloud jelszót, utána viszont a büngésző bezárásáig nem kéri többször. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A legújabb YT alkalmazásban az előzményeket hová rejtették el? Az istennek sem találom. -
Somatom
veterán
válasz
ollie #115101 üzenetére
Lassan lejár az éves LastPass prémiumom. SafeInCloud -dal hogy működik a belépés pl. ebbe a fórumba? LastPass -nál, ha a Dolphinos addon aktív (tehát be vagyok lépve a LP fiókomba), akkor beállítástól függően, akár teljesen automatikusan is működhet. Rábökök a belépésre, a LP érzékeli, hogy ismert beléptető felület jelent meg, kitölti a belépési adatokat, és beléptet. Tehát, a belépés gombra bökés után nincs más teendőm a beléptetéshez. Ezt tudja a SafeInCloud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest