Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz janakbacsi #114873 üzenetére
Igen, QuickPic
Újra aláírt korábbi verzió, nem akarja majd frissíteni a play.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Teodor52
senior tag
válasz Bferibörs #114890 üzenetére
Na én magam is kipróbáltam a telekomos számlázásra való beállítást a google play-en.
Ez bizony a telekom száma ugyanis, ha belépek a play-be és a fizetési módoknál beállítom a telekomos számlázási lehetőséget, akkor egy pár másodpercre a felugró ablakban a következő üzenet jelenik meg:-Mobilszolgáltatója részére fiók ellenőrzési sms küldése folyamatban!
Azonnal megnéztem az üzeneteimet és ott virított a tárgyként említett szám és DCB-és üzenet tartalom!
Innen is nagyon szépen köszönjük a barátomnak másik oldalról és a kedves fórumtársaknak a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nektek jelez a facebook app? Nálam csak ikon megy semmi más (s8) Lehet vhogy resetelni?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz ollie #114886 üzenetére
Felhívtam a telekomot küldözgettek ide oda senki semmit nem tud ezzel kapcsolatban.
A szám nem ismert nálukViszont egy jó barátom is segített egy másik oldalról és adott egy képet illetve egy linket ami fedi majdnem a valóságot vagy fedi is, de számomra még mindig nem érthető, hogy az sms ellett küldve nem bejövő volt mégegyszer:
Mert, ha rámegyek az sms részleteire, akkor az alábbiak láthatóak:-Típus: szöveges üzenet
-Címzett: +36308080015
-Elküldve: 22:30
-Kézbesítési jelentés: Nem kérték
-Állapot: Elküldve -
válasz Teodor52 #114885 üzenetére
Utánakerestem, és állítólag ez a szám a Telekomé, és olyan esetben küld a mobil valamit erre a számra, ha google playes vásárlás történt, és az van beállítva, hogy a telekomos számlára terhelődjön a költség.
Javaslom, hogy hívja fel a telekom tudakozóját ez ügyben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan mail alkalmazást ami kezeli a jelvényeket hány olvasatlan üzenetem van gyárin kívül? Az sem baj ha wear kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a fórumtársak segítségére!
Volna ez az AVL Pro antivírus ami az összefoglalóban fel van tüntetve.
Letöltöttem telepítettem és van 3 funkcó benne.Analyzer,Task Manager és System Detection.
Task managert vagy a system detectiont, ha elindítom enable it gombbal több percen keresztül nem csinál mást csak töltés visszajelző mutatkozik egy kör formájában(mit pc-én az egér kurzor) alatta egy cancel és download gombokkal.
Meddig kell várni, hogy történjen valami?
A másik kérdésem:
Vásároltam egy dalt google play-en és le is töltöttem majd bekerült a play zene listájába.
Van-e megoldás arra, hogy sd kártyára mentesem a dalt és csengőhangként tudjam használni?
Nagyon fontos lenne! -
Pancsermeste
őstag
válasz #49738752 #114874 üzenetére
Igen, pl. az audiot tartalmazó mappákból, vagy pl. mint a myMail-nél bedobja a teljes mappa struktúrát, és a tárhely tetszőleges mappájából válogathatok hangokat.
Nos, a tárhelyen ezek az általam is hozzáférhető alap droidos mappák vannak: Alarms, Notifications, Ringtones. Ezek mindegyike üres volt eredetileg. Mindegyikbe másoltam .mp3, .ogg audio file-okat, de egyik se jelenik meg a gyári hangok mellett, így ez a lehetőség kilőve.
Rootolni egyelőre nem szeretném a telefont, inkább nézek másik levelező progit.
Nagyon sajnálom a myMailt, hogy nem tud fiókonként különböző értesítési hangot, mert nagyon megszerettem, nagyon jól használható app.-= Pancsermeste® =-
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Chromecast 2-höz melyik apk-ot ajánlanátok ami mindent játszik nem akadozik ? Gondolok itt saját videók,képek,webes élő videók,youtube stb..szóval minden egy alkalmazásban. A play áruházban a bőség zavara van
-
janakbacsi
őstag
quickpic alkalmazás állandóan leáll. tudnátok ajánlani valamilyen gyors és korrekt képnézegetőt? gyári galéria nincs ezen az xosp rom-on.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Pancsermeste
őstag
válasz csipuka #114867 üzenetére
Gmail-ben a kiválasztott fióknál elvileg tudnék hangot választani, de nem egyedileg kezeli mappa választással, hanem az androidos root mappát ajánlja fel, hogy az ott lévő hangokból választhatok.
Itt van ni.
Nos, a teló frissítés előtt, itt a legfelső sorban volt olyan, hogy további csengőhangok... ami most eltűnt. Így csak az itt lévő gagyi hangok közül tudok választani. Ha nem a gmail-ből nézem ezt, hanem a droidos setupban a hangok menüjéből, akkor az itt lévő értesítések alapértelmezett csengőhangjai menü alatt szintén ugyan ez jelenik meg, itt is eltűnt a további hangok lehetőség. (Thor E; 7.0)zhata: Kipróbálom a BlueMail-t.
-= Pancsermeste® =-
-
air
nagyúr
válasz MikeWazowski #114865 üzenetére
Kérlek mutasd meg, hogy az Outlookban hol lehet egyedi értesítési hangot beállítani!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nálam nincs benne ilyen opció.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csipuka
senior tag
válasz Pancsermeste #114860 üzenetére
Hogyhogy eltunt? Nekem a label-eknel ahogy megadom hogy mit szinkronizaljon, mar evek ota ott van az egyedi ertesitesi hang. OP3T, android 7.1.1
-
zhata
senior tag
válasz Pancsermeste #114860 üzenetére
A Bluemailben megvan a lehetőség a fiókok egyedi hanggal történő jelzésére. (Fiók - különféle fiók beállítások -specifikus beállítások - fiók kiválasztás - értesítési hang - egyedi kimenő hangok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Pancsermeste #114864 üzenetére
+1 az Outlookra.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
S e t h
nagyúr
Reszeltek a samsung internet browser beta verzió éjszakai módján, végre lehet is látni vmit, eddig nagy homály volt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bozek
nagyúr
válasz SunMount3r #114673 üzenetére
Még annyit hozzátennék a Solid Explorer-hez (ha már ajánlottam), hogy simán lehet benne nézegetni a beépített képnézegetőjével fotókat akár egy tömörített állományban is, nem kell hozzá kicsomagolni.
-
bigdady
nagyúr
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Eddig Gmail appot használtam, mivel alapból ez volt a telefonon, és tökéletesen működött 3 Gmail IMAP és egy céges exchange kiszolgálóval szinkronizálva.
Most is rendben lenne, ám egy telefon OTA frissítéssel az értesítési csengőhangoknál eddig szereplő "további csengőhangok" elérése eltűnt, és mivel a Gmail app is ezt hívja meg, így most nem tudok egyéni értesítő hangot hozzárendelni a fiókokhoz.
Ezért keresek egy másik jó levelező klienst, ami tudja a Gmail és az office exchange push üzenet értesítéseket fiókonként különböző, egyénileg (tetszőleges mappából) hozzáadott hanggal is jelezni.
Az összefoglalóban is szereplő Aqua Mail-t próbáltam, de azt nem tudtam exch. kiszolgálóval szinkronizálni.
A myMail nagyon tetszene, minden fiókomat szinkronizálja, azonnal jönnek az értesítések, nagyon jól testre szabható szinte minden.... szinte... csak pont a fiókonkénti értesítő hang választás nem megy neki, de itt legalább tudok egyéni hangokat kiválasztani.
Mivel nem szeretnék feleslegesen telepítgetni appokat, így tudnátok ajánlani olyat, ami tudja azt, amire szükségem van?-= Pancsermeste® =-
-
Somatom
veterán
válasz MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben érinti a mobilt. Öt fiókkal, intenzíven használom Androidon a Gdrive -ot, de a kliensalkalmazást egyáltalán nem. Kipróbáltam, de csak szenvedtem vele. Solid Explorer -rel ugyanúgy elérem a fiókokat.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Melack
veterán
Sziasztok! Van olyan böngésző, ami ismeri a Google Syncet, és a Chrome-ból az összes adatom át tudom vinni? Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
BIZ0906
aktív tag
kaciokos; Probert75
Kösz a választ a mai hírt olvastam, csak fura, hogy manuális mentést nem tudok készíteni
-
cs1rk3
tag
Xiaomi mi4cm van bírja. 120 fpst is csak úgy akarom hogy megy normálba a videó utána lassítás mert nekem a gyariba az egész videó lasított
[ Szerkesztve ]
-
cs1rk3
tag
Sziasztok tudtok olyan videófelvevőt ami pl s6ba van hogy normálba vesz fel videót utána be lehet lassítani a videót ?
-
beg
veterán
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most váltok Windows Phone-ról Androidra (hát igen, nem kapkodtam el ).
Egyetlen kérdésem lenne: a WP-ben volt egy nagyon jó funkció, az sms és hívás szűrő. A beállításokban le tudtam tiltani a hívószám nélküli bejövő hívásokat, illetve konkrét számokat is tiltólistára tudtam tenni.
Androidnál ezt az alapbeállításoknál keressem, vagy van erre külön alkalmazás?
-
kuyarashi
őstag
válasz kuyarashi #114833 üzenetére
Nincs. Egyébként is mindig marad keret hó végére.
Szóval passz. Ezért jöttem fórumra. Mintha már láttam volna hasonló kommentet, kérdést itt. Azt hittem azonnal választ kapok.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
beg
veterán
válasz MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem. Azért van offban mert én raktam át.
Engedd el légyszi. A tárhellyel szinkronizál a mobil app. PC verzióhoz semmi köze, de ezt már kitárgyaltuk.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz MikeWazowski #114843 üzenetére
De csak bekérdezted mi lesz új PC-re mikor kértem, hogy ne itt.
Nehéz lehetett ezt is értelmezni.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz Probert75 #114831 üzenetére
Ne szítsd már itt hangulatot, a Google Drive nem szűnik meg! Csak az asztali alkalmazás helyett lesz egy másik nevű. Ennyi! Az égvilágon nem fogja ez érinteni magát a Google Drive-ot semmiben.
(#114841) MikeWazowski: mindent pontosan leír a cikk. A régi alkalmazás lesz használhatatlan, nem a Google Drive!
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
IG55
senior tag
Üdv!
Olyan appot keresek, ami egy autózás során tud rögzíteni olyan adatokat, mint gyorsulás, lassulás, vagy hasonló menetdinamikai adatokat.
-
beg
veterán
Pc-s alkalmazás híreknek továbbra sem itt a helye.
Sem a drive sem a photos nem szűnik meg sem most sem az év végén sem jövőre. Mobilos alkalmazásból elérhetők lesznek továbbra is. Pc-re meg van új.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kuyarashi
őstag
válasz enginev3.0 #114824 üzenetére
Ma, az újraindítás sem segített. 1 oldalt engedett megnézni, utána se kép, se hang. Pár napja meg pl. csak 3G ment itthon, ahol mindig van 4G (Telekom).
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
MikeWazowski
veterán
válasz Probert75 #114828 üzenetére
Bazz. Ez durva... még a fotók alkalmazás is megszűnik. Hát ez vicc...
A Drive-ban és fotókban lévő dolgok megmaradadnak örökre ott? Jól értem, hogy lesz egy új alkalmazás aminek lesz xyz a neve, és abból elérem majd a Driveban es a fotókben levő tételeket? Magyarul nem kell több gigányi adatot mozgatni?[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Probert75
addikt
válasz BIZ0906 #114811 üzenetére
és (#114826) kaciokos
Meg fog szűnni! Oda minek menteni! -
kuyarashi
őstag
válasz enginev3.0 #114824 üzenetére
Köszi, majd megpróbáljuk. Valószínűleg októberig várnunk kell vele.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A feltöltőkártyás Xiaomi RedMi 4X telefonomat (nem gyári Android) minden hó elején újra kell indítanom, ha adatforgalmat szeretnék. Csak így van internet hozzáférésem. A készülék is figyelmeztet, hogy ez előfordulhat. Na de minden egyes alkalommal, minden hónap 1. napján "restartolgassak"?
Valahogy meg lehet ettől szabadulni?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz SimonJanos #114820 üzenetére
meglehet oldani, van olyan amit beletolsz, kilóg a telobóll de beletudsz tenni simet is meg micro sdt is meg kívül van a másik sim. régi telomnál be is ragadt... aztán reszeltem le a sim tálcát... meg a micro sdt hátha attól szorul.
aztán van olyan is hogy a sim kártyáról kihalászod a csipet melegítéssel, és ráragasztod a micro sdre... de az elég mókolós...[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok! Face appban futtatott zárt csoport kozvetlen elerhetoseget nem lehet kizenni kezdokepernyore?
F.K.T.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz bb.bocs #114817 üzenetére
Nincsmit' - végül nekem is jól jött főleg hogy a Huawei-en hívnak többet és legalább foglalkoztam így újra én is vele és megy a P8 Lite-on / Android 6.0! Frissítették és OK.
Naja, ha valóban döntened kell (két SIM vagy egy SIM és egy SD : ) - nekem ezért is van két készülékem
Mondjuk van olyan kép ahol egy foglalatba betolták az SD fölé a második SIM-et Kicsit olyan mint ahogy belebarkácsoltam a hagyományos (régi) SIM-em a Note 3-ba... Kicsit túlfaragtam stb. volt vele móka...Az SD-re mentés kicsit trükkös de megoldható.
Én az utóbbi válasz (túl nagy felvétel, stb.) miatt is kérdezek rá a felvétel megtartására - nem idegesítő és hiba nélkül működik az is.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Bozek
nagyúr
válasz zsoltzsolt #114814 üzenetére
Én FLAC-et használok, ha már van egy 128 GB-os SD kártyám, akkor minőség legyen, ne spórolás. Amúgy egyszer csinált egy 10 GB-os (éljen az exFAT) felvételt, mert a telefonálás végeztével nem kapcsolt ki, vette tovább a beszélgetést az irodában.
-
bb.bocs
őstag
válasz SimonJanos #114815 üzenetére
aha. p10 lite7.0-ás androiddal.
nekem 2 sim van benne szóal ha csak nem okoskodnám ki,nem tudok beletenni még mikró sdt
nekem mindent vegyen, ne kérdezzen. remek kis proginak tűnik köszönöm még egyszer "kollégának" -
bb.bocs
őstag
válasz zsoltzsolt #114814 üzenetére
szuper. mondjuk én állítottam hogy miben vegyen fel, AMR re raktam
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz bb.bocs #114812 üzenetére
(gondolom a megkezdettekre "válaszoltál" : )))
"Milyen" Huawei (típus, Android verzió...)? (érdekel : ) Energiabeállítás kellett?
Én elsőre SD-re mozgattam majd beállítottam hogy SD-re mentesen, mert opcionális (persze figyelmeztet hogy adatokat így lenyúlhatják, na de ha az SD titkosított... : )))
A hangminőséget úgy hagytam ahogy, nagyon remek felvételeket csinál!
Beállítottam még passcode-ot belépéshez és hogy kérdezzen rá, meg akarom-e tartani a felvételt.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Zola007
veterán
Redmi4A
keresek akkumulátor info widgetet, ami pici (max 500 kB) és kiírja a százalékot, de rákattintva az akku részletes adatait is (hőmérséklet, feszültség, üzemidő)Battery Solo és Circle Battery Widgetet próbáltam, 1x frissít, utána befagy
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bb.bocs
őstag
na ez a program bejött ,kköszi, automatikusan felismerte csinálja amit kell. kérdés melyik az a minöség ami jó, de kevés helyet foglal? am huaweiem van, és teljesen jól megy vele
-
bb.bocs
őstag
válasz SimonJanos #114809 üzenetére
meglátjuk köszi
-
bb.bocs
őstag
tudtok valami jól használható autmata hangfelvevő progit? olyasmire gondolok mint a call recorder pro. ( új telón nem hallom a másikat felvételnél, hiába állítgatom bármire is...)
-
Lacics25
aktív tag
-
beg
veterán
Appal kapcsolatban mehet tovább a csevej, de a bank témát hanyagoljuk.
Köszönöm.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bb.bocs
őstag
legyen mindenki otps gondolkodtam rajta...
-
woodworm
veterán
válasz Tesztelo.hu #114801 üzenetére
De ha csak 10ezret töltesz, akkor 2% a díj és kidobtál 100Ft-ot az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest