Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Ha nem jó helyen járok - elnézést, de nem találtam jobb topicot a kérdésemhez.
Kaptam a munkahelyemről egy "Prestigio multipad ranger 8.0 4g" tabletet. Tudása nekem megfelel, de tekintettel arra, hogy "T-home-s" csak munkaidőben lehet ki és bekapcsolni, mert a jellegzetes "tütütürüttütűűűűűű" hangorkántól még a szomszéd városban is felébrednének...

Mivel a kütyü lehet, hogy egy hónapig - de lehet, hogy több évig nálam lesz szeretném kezelhetővé tenni
, tehát HALKAN ki és bekapcsolni.
Mivel céges a gép - nem akarok rootolni, vagy más módon "mélyen" a lelkében turkálni - ezért merült fel kérdésként, hogy van - e olyan program, amivel nullássá (láthatóvá - írhatóvá ) lehetne tenni ezt zene' (??) fájlt?Köszönöm!!!

-
bippeti
tag
Bár nem hiszem, hogy szoftveres lenne a kérdésem, nem találtam megfelelő topic-ot, már egy iránymutatást is megköszönök:
Van egy Op3n dott telefonom, amin egy ilyen kijelző+TP került cserélésre. A cserét követően a "vissza" gomb ugyanúgy viselkedik, mint a "home" gomb. (Pl. a "home" dupla koppintásra jön elő az alkalmazásváltó. na ezt most mindkét gomra el tudom érni.) És logikusan így "eltűnt" a "vissza" gomb funkciója, egy több szintű menü esetén nem tudok egy szintet vissza lépni, hanem csak a kezdő képernyőre ugrani.
Valakinek ötlet a megoldással kapcsolatban? -
SharpSA
veterán
válasz
üzenetére
Inkább ne vegyék meg, még a végén elrontják azt is... Szinte én csak a Titanium miatt rootolok (na jó van még pár apróság, de abból az egyiket már elvileg megoldották a 7-es alatt: DPI), mert bár a MM óra több program is menti adatait, de közel sem mind. És igen, ez szerintem is óriási hiányossága a rendszernek. Na és azt sem értem, hogy miért a fejlesztőknek kell valamit beépíteni, hogy az működjön. Miért nem lehet, hogy az automatikusan, rendszer szinten működjön mindenhol kérdés nélkül?
-
törölt tag
válasz
Jakuu
üzenetére
Ez már nem ennyire triviális. Android verziók, gyártói felületek között lehetnek olyan eltérések, amik okozhatnak galibát. Én szándékosan a FR. esetét hoztam fel példának, mert annál működnie kell a Titaniumos módszernek.
Érdekes, hogy egyre többen írnak olyanok, akik szerint ez igenis Android hiányosság. De, ha ezt nem egy "topiklakó" írja, akkor le van teremtve? Mi ez? Csordaszellem? -
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu
üzenetére
Az említett Xperia Transfer erre jó. Tény, hogy nem minden alkalmazás adatait menti, de ezt amúgy az alkalmazások fejlesztőinek kellene inkább megoldani. Ami olyan helyre pakolja az adatait, amihez csak root-tal lehet hozzáférni, már problémás ebből a szempontból. Nem adhat alapból root jogot az ilyen alkalmazásoknak a Google, mert az nem kicsi biztonsági rés lenne.
"Csak a regi keszuleknel a backup gombra nyomni es az ujnal csinalni egy restoret"
És akkor jönnének a problémák, mivel nem feltétlenül kompatibilis a két Android verzió egymással... Nem lenne jó, hidd el. iPhone esetében más a helyzet, mivel ott nincs fragmentáció.
-
Jakuu
őstag
válasz
üzenetére
Inkabb maguknak kellene, vagy a telefongyartoknak egyedi backup szoftvert kesziteni, mint a Xiaomi a Mi PC Suite-t, de az sem teljesen jo , hiszen nem full backupot csinal.
Nem, teljes image mentesre gondolok, de az osszes telepitett applikaciok,kepek,adatokkontaktok stb teljes mentesenek a visszaallitasi lehetosegere, amivel gombnyomasra megoldhato a backup es restore.
Gyakorlatilag ilyen nincs a piacon, sot a TiBi se teljes ilyen szempontbol, annak is vannak hianyossagai,de meg mindig magasan a legjobb megoldas.
Ez az egyetlen egy dolog, amit irigylek az Iphonetol. Es azt ne akarja nekem bemeselni senki, hogy nem lenne megoldhato az android rendszeren is.
Mar regen alapveto rendszeralkalmazasnak kellene benne lennie az osszes telefonnal, foleg amilyen iramban valtjak le a felhasznalok a keszulekeiket. Nem kellene monyakolni. Csak a regi keszuleknel a backup gombra nyomni es az ujnal csinalni egy restoret, ahelyett, hogy mindenfele trukkozessel kelljen atkoltoztetni a kesobbi keszulekre a dolgainkat. -
beg
veterán
válasz
üzenetére
Ott van a doze. Ami kvázi egy greenify újragondolás, az is egy 3rd party után rakták be jó későn. Ott van a youtube background, szintén késve még csak a chrome bétában ott van a.... meg a ....
Akad pár hiányossága
De amíg a gallérosok azon filóznak, hogy hányadik messenger appot (Allo, Duo, Google Messenger, Hangouts) gondolják újra n+1. néven, addig marad a google körein kívül eső megoldás. Sajnos.Közben a chrome még mindig nem képes egy könyvjelző gyorstárcsázót kitenni a kezdőlapra, de a könyvjelző sorrend átrendezés, mint olyan még mindig úri huncutság 2016-ban

-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
De legalább megpróbálta. Egyébként meg bár a nevében benne van az Xperia, a többi Android-os telefonnal is működik, sőt, akár iOS-ről is lehet átköltözni Android-ra.
Az alkalmazások adatait amúgy ez is csak akkor viszi át, ha ezt az adott alkalmazás engedi. Ha olyan kell, aminél ez nincs megoldva, akkor végképp csak a Titanium Backup maradt, amihez viszont root kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Mondjuk épp egy Sony esetében problémázni ezen, amikor arra ott az Xperia Transfer Mobile... Az lement mindent SD-re, onnan meg csak vissza kell állítani...
-
törölt tag
válasz
RVR400
üzenetére
Ebbe direkt nem mentem bele, mert ennek szükségszerűsége már vitatható. Én csak a módszer alapjaira fókuszáltam, mert azok első pillanattól adottak voltak. Hány éve van Titanium? Miért is annyira népszerű? Lett volna itt a Google -nek fontosabb feladata, mint a Material szarság. Előbb a funkció, aztán a design!
-
RVR400
veterán
válasz
üzenetére
Ha továbbmegyek, akkor ugye általában a játék-beli mentések okoznak nagyobb fejtörést mindenkinek. Vagy egy Google Play, ami gyakorlatilag összefoghatná ezt, gyakorlatilag ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ott tárolódhatna mindenféle játékállás, így bármilyen eszközről belépve lehetne folytatni az aktuális állástól.
-
törölt tag
Akkor miért nincs igaza frankstork -nak? Attól, hogy nyomok egy FR -t, még ugyanaz a teló és ugyanaz a ROM marad. Miért nem képes a Google szinkronnal visszaállítani a kívánt adatokat, ha ugyanezt a Titanium meg tudja tenni? Ha nem azt feltételezzük, hogy a Titanium fejlesztői jobban értenek a rendszerhez, mint a Google, akkor oknak sztem is marad az érdektelenség és/vagy a lustaság a Google részéről.
-
beg
veterán
válasz
üzenetére
Nagyon.
A fragmentációt arra értettem, hogy pl. vibe ui alatt leszinkronizál a fiókommal data-t. Factory reset, újból bejelentkezés, nem lát cloud adatot. Custom CM, bejelentkezés, lát data-t, lerántja amelyiknél tudja. Remek. Custom AOSP, megint nem lát semmit
Még nem tudom lekövetni az ok-okozatot. -
törölt tag
Ennek nincs köze a fragmentációhoz. Egy csomó alkalmazásról tudok, ami a felhasználói tárhelyen, az /Android/data elérési útra ment. Én még nem láttam olyan telót (mondjuk Jelly óta), amin ne lenne élő ez az elérési út. Semmiből sem tartott volna a Google -nek ezt rendszer szinten beépíteni. Mondjuk úgy, hogy a GPSZ telepítéssel együtt létrejön az elérési út, amit szinkronizál. Sztem ez egyszerűen el lett q...va. Nem kicsit.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Firefoxhoz tud valaki olyan addont,ami kb úgy működik mint a chrome beépített fordítója? Felajánlja az idegen nyelvű oldal fordítását,de ha akarom,nem veszem igénybe. Tegnap este tértem át chrome-ról mozillára,de az adattömörítésen kívül még ezt hiányolom a tűzrókából.
-
beg
veterán
válasz
üzenetére
Az tény, köszönhető a droid fragmentációjának. Ez a rendszer ezzel jár, de ezzel sok mindent nem tudunk tenni, csak utána tudunk olvasni ha már nem tolják a popsink alá a bársonyszéket.
Cserébe olcsóbb telefonok és szabadabb kéz. Kinek mi a kényelmes, mindennek ára van. -
beg
veterán
válasz
galaxys80
üzenetére
"A Back up megvan csak nem állítja vissza. Ha ezzel jár a factory reset... Szép. 2016ban... Állandóan a neten lóg ez a xar, még külön szinkronizálom, erre van egy üres telefonom. Egyáltalán létezik olyan rendszer ahol nem ennyire lusta társaság dolgozik. Vedd meg, minden csilli villi, aztán szarunk rád... Pont mintha autót vennék..."
Csak annyira mint az övé vagy a tiéd

-
beg
veterán
válasz
frankstork
üzenetére
Javaslom bármelyik iEszközt, pont neked találták ki.
A további gyártó/android szapulást meg halasszuk el határozatlan ideig. -
air
nagyúr
válasz
frankstork
üzenetére
Alapvető probléma, hogy szerintem te nem vagy kellően tájékozott.
"A titanium nálam nem jó. Sony-m van."
Ez hülyeség, semmi köze hozzá. Több Sony-n használtam Titaniumot."Ha ezzel jár a factory reset... Szép. 2016ban..."
Miért, mivel kellene járjon? Factory reset = gyári állapotba hozás. Mintha a dobozból vennéd k, teljesen üresen. Nem csak 2016-ban van így, hanem sokkal régebb óta."Állandóan a neten lóg ez a xar, még külön szinkronizálom, erre van egy üres telefonom."
Vélelmezem a névjegyeket nem a Google fiókodhoz kapcsolva mentetted a telefonon. Így aztán hiába van bekapcsolva szinkron, nem tölt fel semmit, mert nem jól állítottad be."Egyáltalán létezik olyan rendszer ahol nem ennyire lusta társaság dolgozik. Vedd meg, minden csilli villi, aztán szarunk rád..."
Nem értem, hogyan jön ez ahhoz, hogy nem ismered rendesen a telefonod, és nem tudod megfelelően használni. -
WhiteWalker
nagyúr
A google foto nem tudja az eszközön lévő mappakat külön mappa nézetbe megjeleníteni?
Mert mappa nézetbe ha beállítom csak a kamera mappát mutatja és abba ömlesztve vannak a az egyéb mappában lévő képeim. -
darvinya
titán
válasz
frankstork
üzenetére
Telefon gyártónak mi köze van a telepítet app-okhoz.? -Semmi
Van gyári app erre, de az csak azon fw-n működik rendesen amin lementetted.
Tutanium Backup csak root-tal tud menteni mindent, de minden telefonon így van.Fél információiból fél megoldást tudunk javasolni.
-
frankstork
aktív tag
A titanium nálam nem jó. Sony-m van.
A Back up megvan csak nem állítja vissza. Ha ezzel jár a factory reset... Szép. 2016ban... Állandóan a neten lóg ez a xar, még külön szinkronizálom, erre van egy üres telefonom. Egyáltalán létezik olyan rendszer ahol nem ennyire lusta társaság dolgozik. Vedd meg, minden csilli villi, aztán szarunk rád... Pont mintha autót vennék... -
beg
veterán
válasz
frankstork
üzenetére
A google felhő nem képes minden app adatot menti, csak amelyik fejlesztője ezt megoldotta. Az egyéb szinkron (névjegy, fotó) ha be van kapcsolva, működik. A másik backupnál rajtad kívül senki nem tudja mi történt. A factory reset ezzel jár, legközelebb menteshez pedig a titanium backup javasolt.
-
ctibor
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, le tudod. Nemcsak azt amit te készítettél, hanem azt is, amit mások megosztottak veled és bekerült a te albumodba.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Erre még mindig keresem a megoldást, nem kissé kétségbeesve...

-
törölt tag
válasz
beach head
üzenetére
Ahogy beg is írja, az összefoglalóban ott a Music Folder Player. A nevében is benne van, hogy miben domborít.
-
beg
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Én az összefoglalóban találkoztam párral, először azokkal kezdeném.
-
beach head
senior tag
Hello! keresnék egy ingyenes reklámmentes, gyors, kevés ramot igénylő mp3 lejátszót. Fontos lenne hogy lássa a mappákat is, tudjon mappából lejátszani, ne ömlesztve lássa az mp3makat. Tudtok ajánlani valamit?
-
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok olyan excel alkalmazást ami kezeli az űrlapokat és szerkeszteni is lehet? Új űrlapokat nem akarok elhelyezni hanem a rajta lévőket kezelni. Jelen esetben jelölő négyzet van felrakva. Az alapot mindenképpen pc-n készítem el és és itt csak pár cellába szeretnék írni. Na meg persze ezeket a jelölő négyzeteket használni
-
-
-
Az Opera böngészőt rá lehet valahogy venni, hogy oda-vissza szinkronizáljon a pécés programmal?
A sync-et mindenhol beállítottam (android táblagép, win10, linux) de csak a két asztali OS között mennek az adatok. -
beg
veterán
Végre lesz házon belüli megoldás.
Chrome Beta for Android brings YouTube playback in the background
-
törölt tag
Úgy tudom, hogy alapból mindhárom NAT -ol. A Telenornál kérhető publikus IP. Talán már az ügyfélszolgálatosok is tudják, hogy mi az. Én még küzdöttem velük, hogy kapcsoljanak egy technikushoz. Onnantól egy perc volt. Ha jól tudom, akkor ez csak a hanghívós SIM -ekre vonatkozik, a Telenoros adat SIM -ek alapból publikusak.
-
Deck
titán
VPN appok wifin jól működnek. De, hogy tudnám megcsinálni, hogy mobilneten is működjön? Mivel, azzal egyik sem akar.

-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kérlek segítsetek:
Egy lemerülés után (legalábbis innentől jött elő a gond) eltűntek a képek a galériából. Szépen albumonként rendeződve voltak. Most meg tök üres. A fájlkezelőben látom mindet a maga helyén (igaz nincs egyiknek sem miniatűr megjelenítése!) , továbbá a beállított csengőhangom is tovaszállt (ami szintén megvan a tárhelyen, de nem eltűnt a csengőhangok közül).
Mégis mi történt?
Ami esetleg számíthat, hogy egy 360 elnevezésű mappát töröltem a fájlkezelőben. Csupán azért mert úgy gondoltam, hogy az a már eltávolított 360 battery plus mappája volt. és nincs rá szükség. Lehet az egy rendszermappa volt? Ha igen visszaállítható?LG V10
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azzal is meg lehetne oldani, de vannak erre célhardverek, és célalkalmazások.
-
törölt tag
Nem ehhez a vonalhoz kapcsolódik, de jó lenne, ha a csősz is észbekapna, és végre rendet rakna a portáján, mert alatta sem túl vastag a jég! OK, hibák bárhol előfordulnak, de tanulni kell belőlük. Sztem a múltkori eset figyelmeztető jel volt. Ha továbbra is kizárogat mindenkit az oldalról (ma pl. egész nap katasztrófális volt az elérés, amivel kezd tele lenni a hócipőm), akkor alatta fog beszakadni a jég.
-
arti1121
senior tag
sziasztok!
itt sokan sokat láttatok már.
nem tudom hogy van e ilyen már illetve van e alkalmazás és technika a következőre.leirom mire kellene:
A család hölgy tagjainak szeretnék biztonsági szempontból olyat hogy lenne a zsebben vagy könnyen hozzáférhető helyen egy viszonylag tényérben elférő jeladó. ami mondjuk Bluetoothon lead egy jelet és ezt Egy alkalmazás észleli amit esetleg lehetne úgy programozni hogy jel érzékelés esetén egy adott számra egy szöveges riasztást adjon ki üzenet formájában és vele párhuzamosan indítson egy hivást is.létezik ilyen. valakinek volt már dolga vele??
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
A Google Music-nál biztos van offline zenehallgatásra lehetőség, bár ezeket a zenéket csak a telefonon lehet hallgatni.
(#101909) HF77: Esetleg veszel a neten zenéket, a Songo és a Dalok.hu esetében még FLAC letöltésre is van lehetőség. Bár az előbbinél nem minden zenénél van FLAC.
-
HF77
őstag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne...
idáig még nem tettem, de most a telefonomra szeretnék zenéket letölteni. mivel amatőr vagyok a témában nem tudom hogy mi a legjobb és legegyszerűbb módja.
zenelejátszó alkalmazás természetesen van a készülékemen....ezen felül mi a teendőm?
tudom, letölteni...de hát...
köszi előre is!
-
NandorHUN
addikt
PowerAMp -nél Skinek telepítésével akadt már másnak is gondja? 6.0 rendszer alatt? Van erre valami megoldás?

-
batai15
félisten
üdv! true dialer, és pixel phone sem tudja a landscape módot? kerestem bennük, de nem találtam, így nem is vettem meg eggyeiket sem a playen.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Miért nem állítasz be magyar navigálást? András elviselhető, és nem mondja az utcaneveket. Vagy olyan angol hangot kell választani, ami nem mondja. Oda van írva a hang mellé/alá.
-
ctibor
senior tag
válasz
SimonJanos
üzenetére
Egy dolgot még megpróbáltam, de várni kell, hogy beválik-e, hiszen csak napi 1-2 alkalommal dobja a hirdetést. Szóval:
Van egy progi, a Nagyító, ami a korábbi hüvelyekben benne volt, de az ujabbakba nem teszik bele. Kibányásztam netről és telepítettem. Rendesen települt is, de - nem tudom, miért - nem került ki a program ikonja egyik kezdőképrnyőre sem. Ezért letöltöttem a Shortcut Customizer appot Playből, ami erre van: linkeket hoz létre a kezdőképrnyőre bármihez: app, kép, dokumentum, stb. Ezzel már tudtam ikont csinálni a Nagyítónak és tökéletesen működik.
Igen ám, de a Shortcut Customizer hirdetéseket is tartalmaz. Mivel ritkán használod, hiszen ha létrejött a link, akkor azt nyomogatod, nem pedig a létrehozó progit, lehet, hogy kitaláltak a megalkotói ezt az egész oldalas förtelmet...
Mivel szükségem van a progira (más hasonló appok nekem 6-os Android on nem működtek), az lett a megoldás, hogy megvettem a Plus változatát 800 Ft-ért, abba nincs reklám. Illetve: meglátjuk, tényleg megoldás-e, vagy kidobtam 800 forintot

-
punky10
addikt
válasz
SimonJanos
üzenetére
De ha szerinted az FW- ben van beépülve a reklám, akkor mit ér az újrahúzással?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

, tehát HALKAN ki és bekapcsolni.

crok
mobilizmo