Hirdetés
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
törölt tag
válasz #73959936 #100892 üzenetére
Nem biztos, hogy nem megy. Ki kell próbálni. Javaslom, hogy olvass bele az E-Robot topik utolsó pár oldalába! Asound fórumtársunk pont egy ilyen ledes projecten mesterkedik, root nélkül.
-
beg
veterán
válasz Mr. Y #100889 üzenetére
Legalább ne vágd rá egyből, vagy ha nem vagy biztos benne inkább maradj csendben kérlek. (és már nem először)
" Vásárlás előtt javasoljuk a "lite" verzió kipróbálását a csalódások elkerülése érdekében ha valami nem működne. Néhány telefon esetén a LEDek vezérléséhez root jog szükséges. "
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz Mr. Y #100889 üzenetére
Ha volna / lenne időd privátban le tudnád írni hogyan kell beállítani ahhoz, hogy mondjuk sms és hívás esetén működjön és az elmulasztott sms/hívás esetén az a bizonyos kis szines értesítő ikon jelenjen meg a kijelzőn ?
MÁS: találkozott már valaki olyan visszajelzéssel (valsz.adguard) hogy "lehet hogy a hálózatot figyelik" ?
mit tehetek kell-e tennem bármit is vagy lehet-e tenni....????[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok, jó reggelt. A light flow működéséhez kell root ? (készülék Cubot x15)
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy van olyan alkalmazás ami gps -alapú és sebességet mér?
Az lenne a legjobb, ha lenne egy maximális és egy pillanatnyi seb mérő része, valamint esetleg egy beállított sebesség elérésekor (túllépésekor) hangjelzést adna...
Sporthoz kéne, de nem mindig tudok közben ránézni és ezért lenne a jó, ha egy körben mérné a max sebességem.Előre is köszönöm! :-)
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amit letiltja az adott számról történő hívásokat és üzeneteket, valamit be lehet állítani, hogy ezeket ne is naplózza vagy mappázza. Illetve az értesítési sávban se látszódjon a program futása.
Tehát egy abszolút diszkrét applikációt keresek.
Tud valaki ilyenről?
köszi
Aurea mediocritas
-
törölt tag
Akinek tetszik a Prisma app Itt egy hasonló..
-
ncc1701
veterán
Szasztok!
Segítsetek pls. Szombaton megyünk a balcsira körbetekerni bicajjal. Keresek egy progit, ami mondjuk egy piros ponttal kiteszi a pozíciómat a gúgli mapra, h anya pc-ről, vagy esetleg saját telójáról tudja nézni, merre vagyunk. Létezik ilyen?
-
draco31
veterán
Hello!
Olyan programot keresek, ami a Facebook képeket beállítja a telefonszámokhoz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
air
nagyúr
válasz Mr. Y #100864 üzenetére
Nem kötekedésből, de ez miért egyszerűbb, mint mondjuk az FTP? Ha csak fájlokat kell mozgatni, akkor pont az FTP az egyszerűbb, mert erre tálalták ki.
Minden esetben kell valamilyen program mindkét eszközre. A telefonra is, és a PC-re is.
Hogy az most éppen milyen kliens és milyen szerver, az mindegy.
Az Airdroid több funkciót tartalmaz, de ha azokra nincs szüksége, akkor felesleges.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
Ahogy erről 21 hozzászólással le is késtél, már volt szó róla.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz kutga #100842 üzenetére
Leges leges leg egyszerűbb megoldás!!!
PC-n kell egy böngésző, droidra a program!But who is watching the guardians?
-
törölt tag
Szerintem zárni kéne mára....a témát...
-
air
nagyúr
válasz kutga #100857 üzenetére
Nem ragozzuk, csak tisztába tesszük a gyereket.
PC-ről akarsz csatlakozni a telefonhoz. Triviális megoldás az FTP kapcsolat. Ehhez a PC-n kliens, a telefonon szerver kell.
Erre ajánlotta Beg a Solid Explorert és az (Androidos) TC-t, pluginnel. De nem volt neki tiszta, hogy az Androidos TC-hez nincs FTP szerver plugin, és alapból beépített funkcióként sem tudja. (Solid Explorerhez van FTP szerver plugin, ES File Explorer pedig alapfunkcióként tudja. Csak a pontosság végett.)
Ki tudja miért, te elkezdted belekeverni a dologba a Windowsos TC-t, amiben FTP kliens van. Ennek semmi köze nem volt az eredeti kérdésedhez.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nem pont android alkalmazás, de PC-ről (vezetékes internet) valahogy el tudom érni a telefonom belső memóriáját (wifi-n lóg egész nap)?
Az usb kábel kezd kényelmetlen lenni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
oba
addikt
Bennem is ez a kérdés merült fel. Szerencsére van rá eszköz, hogy megállítsuk a zaklatókat. Ha új accountot csinál az neki macerásabb, nekünk meg egy kattintás újra letiltani. Nem értem én sem.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
beg
veterán
-
törölt tag
-
Feri1977
senior tag
-
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Párom zaklatja egy barom, akiből már nagyon elegem van, facebookon. És használja párom a swipe for facebook alkalmazást. Ha arra rányom, akkor rögtön belép neki facebookra. A kérésem annyi lenne, és ne botránkozzatok meg, de a gyereket szeretném meg leckéztetni, és nagyon fontos lenne, hogy tudjam ki az, aki nem hagyja békén, mert párom nem akarja elárulni, mert tudja, hogy akkor rossz vége lesz, viszont én már nagyon unom, ez megy hetek óta, és párom kivan borulva. Lényeg és kérdésem az lenne, hogy szeretnék valahogy belépni a facebookjába és megnézni ezt a gyereket ki ez, aztán írok a saját facebookomból nyílván neki, azaz kérdésem, hogy tudnám meg valahogy kinyerni párom facebook jelszavát, metr automatikusan belép neki, nem tudom valahogy valamivel megjeleníteni a jelszavát? Fontos lenne, és ez most életbevágó. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket tisztelettel!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
beg
veterán
válasz konci79 #100825 üzenetére
Light Flow esetleg.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Értesítő led beállításához (főleg a naptári emlékeztetőkhöz) milyen ingyenes appot tudnék használni? JB van a telefonon. Eddig többnyire működött a Light Manager, de a legújabb frissítés óta nem.
LG F6 Optimus. -
-
air
nagyúr
válasz Mr. Y #100818 üzenetére
Ha jól emlékszem, az iGO volt az érintett alkalmazás, amit akkor hivatalosan nem lehetett tabletre telepíteni.
Ez warez volt, jogos volt a kitiltás.
A Dolphin ingyenes alkalmazás, elvi korlátozás nélkül telepíthető bármilyen eszköze.
Gyakorlatilag hardver, vagy OS inkompatibilitás miatt nem jelent meg neki a Play-en.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
Chainfire belevágott egy root rejtő alkalmazásba (6.0 vagy felette). Suhide. Cikk végén XDA link. Apponként is lehet rejteni, ha esetleg valakinek a rootcloak modul nem működne.
Requirements
- SuperSU v2.76 or newer
- SuperSU installed in systemless mode
- Android 6.0 or newer
- TWRP (with access to /data) or FlashFire
- An ARM or ARM64 based device
- Stock ROM (if you want to beat SafetyNet)[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bandi8407
tag
Üdv! Van olyan alkalmazás amivel pl a galériát le tudom zárni hogy csak jelkóddal vagy akár ujjlenyomattal lehessen belépni? /galaxy s7/
-
beg
veterán
válasz junior11 #100811 üzenetére
Itt az összefoglalóban lévők közül egyik sem jó?
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, tudnátok ajánlani vmi jóféle hívás (zaklató telefonszámokra) és sms blokkoló alkalmazást? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
Szépen megviccelt tegnap a Dolphin. Telepítettem egy új x86 RemixOS -t. Beaktiváltam a Play -t, beléptem a fiókommal, bepötyögtem a keresőbe, hogy Dolphin. Egyetlen találatot dobott, a Dolphin bétát (bétatesztelő vagyok). Viszont, sehol a telepítés gomb. Az oldal alján megtaláltam az okát. A bétateszter létszám betelt. Na, de én ....
Úgyhogy, szégyenszemre kénytelen voltam apk -ból telepíteni. -
Kékes525
félisten
válasz karldergroße #100804 üzenetére
Alkalmazásbemutató: E-Robot Itt kérdezd meg.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Jakuu
őstag
Oh meg valamit elfelejtettem megemliteni.
En a helyedben ezt a megoldast nem hasznalnam, inkabb kapjon hangposta uzenetet az nem kerul semmibe, ellenben, ha kifogsz valami spammert, akkor fizetsz majd mint egy katonatiszt, mig ki nem kapcsolod az SMS kuldes funkciot, mert az SMS kuldese penzbe kerul. -
Jakuu
őstag
válasz Levwi #100797 üzenetére
A csoport blokkolast az osszes hivasblokkolo alkalmazas tudja.
Ugyebar aki nincs bent a telefonkonyvedben az ismeretlen szam. Innentol adott a blokkolasuk.
Beallitod az ismeretlen szamok blokkolasat es az SMS szoveget. De tudtommal meg emailt is lehet vele kuldeni, bar a te esetedben ugye ez nem lenyeges szempont.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz alex devil #100800 üzenetére
Vagy több. Pl. 185 MB. (ebből az alkalmazás 135 MB)
Ez pedig csak a google szerint normális, de ez van
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz alex devil #100800 üzenetére
Nálam (6.0.1 Android Galaxy S6) a 9.4.52 verzió 302MB.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest