- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
-
törölt tag
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz Feri1977 #99969 üzenetére
Bocsánat! Tudom hogy ebben a témában kussolni kellene már,de szeretnék segíteni Feri1977 ! Próbáld ki az Aon Browsert! Kicsi,kimondottan gyors,biztonságos és a facebook is tökéletesen müxik rajta. Simán mennek az üzenetek. A kedvedért kipróbáltam 5 képet küldeni ami sikerült is. Hogy mennyi a max küldhető azt próbáld ki Te! Remélem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Feri1977 #99969 üzenetére
Mondjuk abban nemtudom mi bonyolult vagy megterhelő ha használod a Facebook app-ot meg közben meg van nyitva chat fej akivel éppen beszélgetsz, kevésbé körülményes mint Chrome-ba asztali nézettel bohóckodni. Ha épp chatelni akarsz ráböksz a fejre ha facebookozni akarsz akkor meg vagy a fej mellé koppintasz vagy nyomsz egy vissza gombot és leteszi kicsibe. Ott a komplett beszélgetés a szemed előtt ha akarod. Szerintem ez azért elég gyors és kényelmes is egyben.
-
Deck
titán
válasz Feri1977 #99965 üzenetére
Swype nekem szuper.. Kipróbáltam mine böngészőben nyit meg. Nincs lag, lassulás, se semmi.
Messenger meg jó az üzenetekre. Nem meríti a telefont annyira. A Chrome vagy a reklámok sokkal jobbam merítenek. Semmi probléma nincs vele.
"Messenger zabálja az aksit, idegesítő értesítői dolgai vannak, amit ha mind kikapcsolsz, akkor is csinál valamit, jelez stb. meg lemarad a szöveg vége stb"
Ez vicc..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
beg
veterán
válasz Feri1977 #99965 üzenetére
Hajrá, írass egyet. Csak engedd el a gumicsontot, mert kicsit kezd egyhangúan monoton lenni. Nincs számodra megfelelő. Értettük elsőre is. Ajánlottak olyat, ami másnak jó, neked nem volt az. Ezt is megértettünk. Én csak azt nem értem miért kell ezen ennyit rugózni. Fogadd el vagy engedd el, de több sz@rafácseésakrómmegaswipe ne legyen ha szabad kérnem.
Köszönöm.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Feri1977 #99865 üzenetére
Elég érdekes , nálam rendben mukodik.
Most menyitottam vagy 5 cikket, mindet a swipe appban nyitotta meg. Sőt , cikken belül is több linket menyitottam és azt is a swipeban nyitotta meg.Ha kikapcsoltam, akkor Chromeba nyitotta meg. Szóval jól működik, ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
törölt tag
válasz Feri1977 #99786 üzenetére
Érintőképernyős eszközön, böngészőből asztali mód alatt facebookozni nektek kényelmesebb mint messenger app + fb böngészőből mobilnézetben hát ehhez csak gratulálni tudok.
Fb asztali nézet nem ezekre az eszközökre van kitalálva ez nem a böngészők hibája.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Feri1977 #99786 üzenetére
Miert nem torlod a bongeszot, es a regi verziot teszed vissza?
Oldapps oldalakon keresgelj. Es az adott app frissiteset tiltsd le.
Hasonlo okokbol nekem tobb alkalmazasom 1-2 eves, es tokeletesen jo.Szerk, a fb.messengerem is vagy 10 verzioval regebbi, meg nem eszi az akkut, stb.
Szerk2,
Degyors vagy! :-) :-)
Ha torlod a frissiteseket, akkor arra a verziora all vissza, amelyikkel indultal,
azaz nem az elozore, hanem lehet 5-10-el regebbire.
Ugyanez okbol en az Opera frissitesekkel l megalltam 5 honapja, nekem az a verzson jott be, es marad is.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Feri1977 #88286 üzenetére
Első:
A Vodafonos tilt engem és a rejtett számot - akárhogy hívom foglalt lesz.
Második,
Ha Telenorost hívok - A rejtett számot nem tiltja így az átmegy, ha a saját (általa tiltott számommal) akkor az foglalt.
Harmadik:
Ha UPC-t hívok, rejtett nincs tiltva így az átmegy, a sajátot meg kis csúszással blokkolja. Sípol? Akkor ez utóbbinak hangpostája is van, a többieknek nincs.
De itt annyi mindenen múlik - milyen teló van a másik oldalon, mivel blokkol... Általánosítani nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nők, nőügyek (18+)
- Escape from Tarkov
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD