- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
FunByte #99662 üzenetére
Szia!
Határozottan ügyes.Van néhány tanácsom:
-kicsit nagyok a szövegek, az én (ma már kompaktnak számító) 5" FHD telefonomon a Funbyte vége pl. lelóg
-zenét kikapcsolhatóvá tenném
-esetleg csinálhatnál olyan játékváltozatot, amiben a színek nem változnak, csak a rácsméret, így statisztikusan lehetne vizsgálni melyik szín nem megy jól
-kicsit lelombozó, hogy mindig úgy ér véget YOU LOOSE, az ilyen típusú játékban ez mindig így van, esetleg lehetne GAME OVER vagy valami kevésbé destruktív
Hajrá, így tovább.ui.: 3. próbálkozásra 56-ot csináltam, az jó?
-
Jakuu
őstag
Ja es meg valami, nalam pont az apps2SD telepitese utan szokott elojonni a insufficient storage space hiba a regi telefonoknal.
Ilyenkor mar nem is segit altalaban semmi, csak a rom gyari visszaallitasa. XinternalSD-vel nem fordul ilyen elo, viszont ez akkor jo, ha kis tarhelyu telefonod van 2-4GB,de az SD meg nagy meretu, mert a belso memoriat emulalja. -
Jakuu
őstag
válasz
PH-User #99678 üzenetére
En a link2SD helyett inkabb javaslom az xposedet es hozza a XinternalSD modult.
Helyet felszabadithatsz, ha cache-t es app data fajlokat torolsz az app manager ALL menu alatt.
Esetleg eg az segithet, hogy a google play update-t leszeded (-cache + data), de ez nem mindig segit. -
apaszka
veterán
Üdv!
Próbáltam a keresőt, sajnos nem adott találatot.
Olyan appot szeretnék, amivel a telefont megfelelő időközönként újra tudom indítani?
Root nincs.Ez már csak az Alfred miatt van használva..S3 samu. Kijelző törött, de nem számít.
Az állandó töltőn lógás miatt nem ártana ha naponta kétszer újra indulna.Erre kellene valami app.
Köszönöm a segítséget előre is
-
PH-User
addikt
válasz
hatpersze #99694 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam, nem hozott javulást.
Viszont most megtaláltam itt a tutorialt: LG F70 Hard Reset (YouTube video)Felpakolgatom most a programjaimat s utána jelentkezem.
-
hatpersze
tag
válasz
PH-User #99693 üzenetére
Én nem akarok erőlködni, többször nem is írom le, de ha a lucky appmanagert tudod telepíteni, akkor abban van segítség, nagy valószínűséggel...
-
-
PH-User
addikt
(#99681) darvinya
Eddig működött rendesen, kb. 1 éve vettem a készüléket, addig ha csak 200MB hely volt szabadon akkor is tudtam telepíteni. Nem olyan rég jött elő vele ez a probléma. Hiába szoftvereztem újra, már nem olyan, mint 1 évvel ezelőtt.
(#99682) Jazz
Google Play szolgáltatást kilőttem, ez az üzenet fogadott:
Próbáltam az Elixir programot feltelepíteni, már azt sem engedi...
Programok áthelyezve SD-re, maradék lomok átlinkelve egy 3GB-os ext4 partícióra.
A névjegyzékemet még csak vissza sem mozgattam mióta legyalultam ezt a ***t...DiskUsage ezt dobja:
Most a Tárhely szerint 1,47GB-ból 1,24GB elérhető... de egy r0hadt 3 megás programot sem enged telepíteni.
Ja és még kaptam pluszban egy ilyen üzenetet is:
-
hatpersze
tag
válasz
PH-User #99676 üzenetére
Nekem hasonló (ugyanez) a problémám volt, és ez a hozzászólás segített. Egy próbát megér szerintem.
-
nyisziati
veterán
válasz
rayoliviero #99686 üzenetére
Sajnos sehol. Vagy fölajánlja, vagy nem.
Én azt csináltam, hogy bejelentkeztem több kamureggel, használtam kicsit őket, ekkor egy idő után fölajánlotta az egykoppos bejelentkezést. Ezután töröltem, kikapcs-aksi ki-bekapcs és újraraktam. Eztán már az első (valódi) regre is fölajánlotta.Esetleg még a wifit is érdemes az újraregnél kikapcsolni, hogy mobilnetről menjen a bejelentkezés, hogy a változó IP is "pofozgassa" kicsit a beléptető algoritmust.
-
rayoliviero
veterán
A Facebook alkalmazáson belül az egykoppintásos bejelentkezést hol tudom beállítani?
ROM telepítés után első bejelentkezéskor nem ajánlotta fel (néha nem szokta) és már így nem tudom beállítani, nem találom, hogy utólag hol kell.
Próbáltam azt is hogy letöröltem a Facebook alkalmazást, majd feltelepítettem, de utána sem ajánlotta fel első bejelentkezéskor a Facebook app, hogy megjegyzi a jelszót. -
Mr.C
őstag
A minap néztem át tüzetesen a belső tárhelyem tartalmát, és felfigyeltem az u.n. diag_log.qmdl fájlokra, amik összesen ~330 MB tárhelyet foglalnak.
Azt tudom, hogy ezek a Qualcomm Extensible Diagnostic Monitor logjai, de a kérdés, hogy van erre tool,, hogy belelessek (mert kB 100 MB-os logokban logikusan azért van tartalom rendesen)?
-
Jazz
veterán
válasz
PH-User #99678 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de nálam is ugyan ez a probléma.
Ha bármit telepíteni akarsz, még ha a belső sd-re is, az apk-t akkor is az internal storage-ba szedi le. Majd onnan telepíti.
Azon a nyamvadt 800Mb-on tárolódik minden. System, apk-k adatai. És hiába mozgatod a belső SD-re. Tetemes része még mindig ott marad.Régen ez nem volt gond amikor pár Mb-ot foglalt egy-egy app. Most meg egy massenger is minimum 200Mb. Röhej.
Én egy az egyben kilőttem a google paly szolgáltatást mert röhejesen nagy volta mérete. Elixir-ben simán tudod ezeket a rendszer appokat is törölni.
Semmi szükség rá. Ugyan úgy működik továbbra is a google play. Annyi hogy nem fog menni a gmail app. Na bumm. Majd megnyitom böngészőből.Az hogy ilyen hülyén van felszeletelve ezer meghajtóra, ennek az a lényege hogy elévüljön. Ha egybe partíció lenne, még ezer évig használnám én is.
A Link2SD-vel a maradék Data és egyéb adatokkal is maradéktalanul tudod mozgatni az appot mondjuk egy külső SD-re, ha van rajta egy ext2-4 partíció. Annak ez a lényege.
Így, ha a legnagyobb tárhelyet foglaló appokat nem "részben belső SD-re" mozgatod hanem egy az egyben külső SD-re, felszabadul egy csomó hely az internal storage-ben. Onnantól kezdve már tudsz telepíteni.
Nekem még az is gond volt, hogy a névjegyzék contacts2.db file-ja. 140+Mb. Fogalamam sincs miért ilyen nagy (100+ névjegy), nem sikerült rájönnöm, pedig még SQLite-al is beleturkáltam de semmi extrát nem vettem észre.
Tedd fel a DiskUsage appot. Azzal nagyon szépen látni fogod mi hol és mekkora mértékben lakik az internal storage-don.
-
darvinya
titán
válasz
PH-User #99678 üzenetére
A gond, hogy a kevés a háttértár kapacitás, amit használ futás közben, hiába mutatja van hely.
Ezek ideiglenes dolgok.
Belső tárolóból minden olyat ami nem kell helyezd át SD kártyára/töröld.Play szolgáltatások azért ilyen nagy, mert az kezeli szinkronizálásokat/helymegosztás/stb. háttér dolgok.
Tehát minél több közösségi/időjárás/email/stb. app-ot használsz annál nagyobb lesz.
Vagy törölsz olyan app-ot amit nem használsz, vagy kikapcsolod a szink.-et. -
kmisi99
addikt
Sziasztok, olyan dologra volna szükségem, hogy a google play, illetve a telefonom azt higgye, hogy Angliában vagyok. Régebben ott éltem, de most szükségem lenne a mobilos bankolásra, viszont itthon nem engedi a google play letölteni a bankom alkalmazását.
-
PH-User
addikt
válasz
darvinya #99677 üzenetére
Köszi az eddigi segítséget!
Jelenleg olyan szinten vagyok, hogy nem sok választ el tőle, hogy ripityára törjem ezt a ***t.Legyalultam újra, SuperSU fel, Towelroot fel, rootolás megtörtént, nem volt restart, SU-t elindítottam, binary-t frissítettem, Link2SD-t feltettem, ahhoz feltettem a Plus APK-t, működik a linkelés is, azonban most azt játssza, hogy nem engedi a programokat frissíteni, "Nincs elég tárhely" üzenetet kapom, holott kb. 1GB szabad hely van az eszközön!
Ezzel mit lehet kezdeni? Az nem opció, hogy töröljek le valamit, mert szinte semmi nincs rajta és látható a képen, hogy van elég hely rajta.
Más érdekes dolog!
Azért kezdtem bele ebbe a gyalulásba, mert ez a "Google Play szolgáltatások" egyre csak hízott, hízott mindaddig, míg csak pár kB-ot hagyott szabadon az eszközön, ezáltal nem működött már a szinkronizáció sem, időjárás app sem stb.
Ez miért lehet?Nagyon örülnék, ha meg tudnám oldani, mert egyébként nem akarnék új készüléket venni, hardveresen megfelelne nekem.
-
PH-User
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
FunByte #99662 üzenetére
Első körben, gratula!
Egy gond van csak vele. Mégpediglen, hogy a 45 év felettiek komoly hendikeppel indulnak a versenyben. Tuvalevőleg, a mi szemeink már nem érzékelnek különbséget bizonyos színfrekvenciák közt.
De ez a te munkád érdeméből semmit nem von le.
Csak így tovább!"The Best game ever. -My Mom"
Még sírok!
-
DS39
nagyúr
A Google Drive app-ból hogy lehet egy egész mappát letölteni?
-
FunByte
újonc
Üdv!
Mit gondoltok a játékomról?
A játék lényege, hogy egy folyamatosan növekvő rácsból kell megkeresni a minimálisan eltérő négyzetet, ezzel pontokat, és időt gyűjtve. A bevétel felét az UNICEF kapja meg, na meg komolyan, 13 évesen ki fejlesztett már játékot?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FunByte.ColorBlinder -
PH-User
addikt
válasz
KurtCobain #99650 üzenetére
Pedig nem az.
Kezdek nagyon torkig lenni ezzel a telefonnal, esküszöm, hogy a BladeIII is jobb volt ilyen tekintetben pedig az nem volt egy csúcs készülék... SuperSU-t és hasonlókat miért nem engedi egyáltalán felrakni? -
Deck
titán
Létezik valami app ehez?
Ha wifire csatlakozom akkor automatikusan az adatkapcsolat változzon 4G/3G/2G ről csak 2G-re, ha viszont kikapcsom a wifit akkor álljon vissza 4G/3G/2G-re.
-
-
FrezeR
senior tag
Lenne egy kérdésem az instagram programmal kapcsolatban, esetleg tudna valaki segíteni benne?
Az a helyzet, hogy az itthoni wifire kapcsolódva nagyon lassan töltenek be a videók, de a képek is a programban. Ha mobilnettel nézem, akkor minden gyors és szép. Nem a net sebességével van gond az biztos.
Mi lehet az oka, hogy wifin keresztül lassú az instagram? De nem csak nekem hanem a családban másoknak is. -
válasz
t72killer #99643 üzenetére
Kapcsolódva, a bevezetőből: "Megemlítendő még az apkmirror és az XDA is, ahonnan korábbi változatokat vagy fejlesztői verziókat tölthetünk le. Más egyéb forrásból származó apk telepítése egyáltalán nem ajánlott biztonsági szempontokból és ezekkel a topik nem foglalkozik, tiltott téma."
Nem túl restriktív ez? Nincs más megbízható forrás?
-
darvinya
titán
válasz
PH-User #99642 üzenetére
TowelRoot, csak kinyitja a kaput.
Amikor végzett az eljárással, akkor fenn lévő SuperSU-t indítva elhelyezi a saját dolgait amivel jogokat tudja kezelni.Download módban géphez csatlakoztatva jelzi is szépen, hogy "ROOTED".
Sz.gépnek semmi köze a telo OS-hez, ezáltal nem tud ilyet külső program nélkül kiírni. -
Az appraw mennyire megbízható/legit forrás (sajna a store Horváto-ban nem engedi a cloud VPN-t letölteni)?
Apkmirroron néztem még, de ott csak az előző verzió van fent.Apropó cloudVPN: meg lehet az ilyenekben annyira bízni, h netbankos adatforgalmat intézzen rajta az ember?
-
sinci001
csendes tag
Sziasztok. Olyan kamera alkalmazást keresnék mi a fotó készítésekor elmossa a hátteret, mint amikor DSLR géppel tág rekesszel fotózol. A Huawei P9 tud ilyet.
-
darvinya
titán
-
PH-User
addikt
-
Totheground
addikt
Ha egy appot apk-ból felteszek (ingyenes app, de a magyar Store-ban csak a pár frissítéssel hátrébb levo angol verzió érhető el), akkor jól gondolom hogy nem tudom majd a Play Store-ban keresztül frissíteni hanem mindig le kell szedni az új APK-t?
-
válasz
promagus00 #99633 üzenetére
Egy OnePlus készülékben sincs infra, viszont 1000 Ft egy univerzális távirányító.
-
válasz
dokee78 #99622 üzenetére
Bar kicsit mas, de nalam dualsimes a keszulek, es simrol simre nem lehet masolni,
viszont ha az egyik simrol beviszem a telefonmemoriaba, attol kezdve barhova masol, ha kell szinkronmizal, vcf fajlt csinal, stb.
Simrol semmit nem tud, meg kontakthoz csengohangot sem csak hivast inditani. -
snowdog
veterán
válasz
promagus00 #99631 üzenetére
Jobban jársz ha veszel egy programozható táviránytót. Én annak idején a Lidl-ben vettem, és tökéletes. Jobbak a gombjai, mint egy gyári távszabályzónak (annál biztosan jobb, mint amit nekem adtak a Panasonic TV-hez).
-
Mr.C
őstag
válasz
promagus00 #99633 üzenetére
Aida64, vagy a play-be beírod, hog sensor, vagy beállításokban hardver teszt (ha van), vagy tárcsázóban *#*#*7378423#*#* esetleg...
-
Sungoo
addikt
válasz
promagus00 #99631 üzenetére
Van egy pár...
Természetesen feltétele az infra.Úgy látom, ebben nincs.
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Távirányitó appot keresnék,egy olyan lg lcd tvhez,aminek elveszett a távirányitója,és nem kapcsolódik wifihez.
Mit ajánlotok?
(Oneplus2-n használnám) -
PH-User
addikt
Sziasztok!
Van egy LG F70 eszközöm aminek nagyon kicsi a belső memóriája és szerettem volna a Link2SD programmal átlinkelgetni egy már előzőleg létrehozott ext4 partícióra az alkalmazásokat de a "Link2SD package invalid" hibaüzenetet kapom.
Rootolt az eszköz. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #99626 üzenetére
Akkor exportálni akarsz sim-ről? Igaz, hogy 5.1, de nálad nem ilyen a kontakt eport-import menü?
Esetleg sim kártyát beteszed másik telefonba és ott próbálod meg az exportálást?
Vagy ezek közül valamelyik program? Bár gondolom ezekre rákerestél.
"Van olyan,hogy csak a telón vannak a számok mentve?"
Persze. Én már butatelefonon sem tároltam névjegyeket a sim kártyán, legalább 10 éve. -
zebede
őstag
Olimpiára nem jött ki most valami app, Magyar nyelvű, Magyar eseményekre szűrhető?
-
Sungoo
addikt
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a wifi hot-spot nem igazán működik maradéktalanul a telón. MTK 6577 dual sim 4.0.4 android.
Be van kapcsolva a "hot spot bekapcsolva tartása" opció.
A net önmagában sosem megy el.
De, állandóan ki-be kell kapcsolni ha akarok valamit.
- van hogy mások nem tudnak csatlakozni, miközben nekem jó és megy róla a játék pl. A másik gép látja az eszközt ugyan, de nem csatlakozik hozzá, ilyenkor ki-be kell kapcsolni a megosztást.
- van hogy böngészek, indítanék steam-et, de nem tud csatlakozni a steam. Megint csak a ki-be kapcsolás segít csak.
- megy a steam-es játék, megy a letöltés, megy a torrent is, de böngésző lapot már nem nyitja meg. Megint csak ki-be kapcsolás segít csak.
- megy minden, böngész, játék, de nem nyitja meg a battle net ablakot, megint csak ki-be kapcsolás segít csak.
stb...Próbáltam azt is hogy soha ne kapcsoljon ki a kijelző, de nem változott semmi, nem ott van a baj.
Ha a gépen nyomok egy hibaelhárítás/javítást a wifin, mindig az lesz az eredmény, hogy "nem sikerült megoldani a hibát, hiányzik legalább egy hálózati protokoll a számítógépről".
Ez persze nem lehet, mert hogy ha rendes routerre csatlakozok wifin, nincs semmi probléma.Van valami tipp, megoldás, külön program, vagy engineer menü-ben való turkálás bármi?
Köszi!
-
dokee78
félisten
#cerberus
Ha előfizetek 1 évre az,hogy működik?
1. A lejárat után értesít,hogy újítsam meg?
2. Addig vonja az éves díjat,amíg le nem mondom? -
brownus
veterán
válasz
csrobcsi #99610 üzenetére
Miutan telepitetted a fb appot, megkerdezi, hogy szinkronizalja-e a nevjegyzeket, ha igent nyomsz akkor kesz is. Ott kell lennie a nevlistaban.
En par eve raszantam egy delutant es pc-en, webes feluleten felvittem mindenkit egyesevel, (csalad/keresztnev/vagy vmi spec azonosito) plusz lakcim, stb... Evente egyszer le is mentem a felhobol, biztos ami biztos.. (azota meg mindent a google fiokba mentek)
-
Sungoo
addikt
Létezik az, hogy csak én nem tudom a FB appot lefrissíteni?
Sokadjára próbáltam, 505 hibakód. 5.1-em van.
-
csrobcsi
csendes tag
Tehát ha mailt akarok küldeni akkor nyissam meg a face-t keressem meg a személyt, jegyzeteljem ki egy papírra a mail címét, utána nyissam meg gmailt, pötyögjem be, stb? Egy kontakthoz legyen társítva pl a facebookos profilképe az is lehetetlen? Ez akkor is jó mikor a tóth pétereket (5 db van) személyenként úgy tudom hívni hogy fejből tudom mi a számuk? Mert egy profilképpel sokkal egyszerűbb. Sosem volt droidos telefonom, de ha ennyit tud, menekülök vissza a csempéhez. Egyébként itt van egy ismerősöm, galaxy s4, Android 5.0 és minden fiókot kezel. Akkor csak az én telefonom kukába való?
-
Fall-N
veterán
válasz
Totheground #99603 üzenetére
Én a Talont vettem meg és szerintem a legjobb a kategóriában.
-
-
bigrock
addikt
válasz
SunMount3r #99591 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
csrobcsi
csendes tag
Első androidos telefonom így lehet láma kérdés: eddig windowsos mobilom volt, ahol egyszerűen hozzáadhattam google, outlook, facebook, skype, yahho, stb fiókokat, és ezek szépen szinkronizálódtak is. Így a névjegyeim telefonszámot, fényképet, email, skype, lakcím, stb adatokat is tartalmaztak, attól függően ki hogy töltötte ki a különböző szolgáltatásokban a profiljait. Ezt az egészet exportáltam a microsoft fiókomból, majd importáltam a google fiókba. Összes név és tel szám megvan, OK. Az összes többi mező, fénykép, email, cím, stb üres mivel ezt a facebook, skype, stb profilok adták hozzá a névjegyekhez. A gondom az hogy most van egy nyamvadt google fiókom, semmilyen más fiókot nem tudok hozzáadni, hogy 4-500 kontakthoz meg nem kezdem el egyenként beírogatni az emil címeket és egyebeket az meg biztos. Van erre valami megoldás?
-
F34R
nagyúr
válasz
Totheground #99603 üzenetére
Nezz szet az alternativak kozt [link]
-
Totheground
addikt
Aki esetleg otthon van az iOS és az Android világában is és ismeri a Tweetbot-ot: mi az annak leginkább megfelelő kliens androidon? Egyszerűen mindegyik, amielyiket eddig próbáltam, kevés. Vagy hülyén néz ki és alig configolható, vagy lagol (egy OnePlus 3-on) vagy nincs rendes push notification... Amiket eddig néztem: Tweetings (ez volt a lagolós, főleg ha képeket zártam be illetve zavartak a placeholderek förgetés közben), Falcon Pro (a notification-ök nagyon nem az igaziak), official app (ez még talán a legjobb, de sok az add és béna a listakezelés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged