- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Sziasztok! Néhány hete használom a BlueMail levelező klienst, a legnagyobb megelégedettséggel. Könnyedén szinkronizál az összes fiókommal, mindenkinek ajánlom. Ingyenes.
-
krt-823
csendes tag
Az FTP-s kérdésemre esetleg valaki tudna válaszolni? 99574
Nagyon megköszönném -
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #99572 üzenetére
Ez melyik filter?
-
batai15
félisten
Udv, nova launcher alatt mintha régebben lett volna olyan beállítás hogy a navbar fekete legyen ,ne átlátszó .
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Android-ra melyik a legjobb C64 és SNES emulátor?
C64-re ezt a Frodo-t néztem, de erre nagyon sok a negatív komment. Esetleg a Vice, vagy más?
Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #99588 üzenetére
Az említett játékokban net nélkül nincs reklám? Mert ha úgy is van, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni.
-
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
Min1 is, ennek 2 hét ingyenessége van, illetve ott az az átkozott kulcs jel az értesítésnél... Egyéb megoldás van az AdAway és MinMinGuard mellett?
-
xSide
őstag
válasz
holozis_HUN #99580 üzenetére
Az Adguard honlapjáról tölthető a 'mindenhez' használható.
Gondolom a Chrome miatt nem lehet fent a Play Áruházban... -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99582 üzenetére
Igen.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99580 üzenetére
A weboldalukról szedd le. A playes az nem az! Chromeban használom és tökéletes.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99578 üzenetére
Adguard
Ez böngészőbe, appokban, youtubeon is és mindenhol jó. Root sem kell neki.
-
holozis_HUN
addikt
Hali
Tudtok jó reklámblokkolót? Tudom-tudom, sokadik kérdés, de nekem az AdAway és a MinMinGuard együtt sem jó. Appoknál bejön a reklám, és böngészőben is. Akárhogy állítom.
-
csrobcsi
csendes tag
Üdv mindenkinek. Megvettem életem első Androidos telefonját, és megakadtam. Láma kérdés biztosan de hol tudok hozzáadni fiókokat a google-ön kívül? Pl microsoft, facebook, linkedln, stb. Sehol nem találom, vagy máshogyan kell? Windowsom volt előtte, teljesen egyértelmű volt, itt megakadtam...
-
krt-823
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem egy jó FTP kliens progit. Szeretnék nagyobb (1-1,5Gb) fájlokat letölteni FTP szerverről, de 600MB után időtúllépéssel eldobja az egészet. Valószínűleg lassan szedi le és ezért bontja a kapcsolatot. Valami olyan progira lenne szükségem, ami újra kiépíti a kapcsolatot, bejelentkezik és ugyan onnan folytatja a letöltést, ahol megszakadt. WinSCP ilyen pl PC-re. Akinek van ilyen tapasztalata és tud ajánlani, kérem tegye meg. Előre is köszi! -
vadászcsiga
félisten
válasz
BuffaloHood #99569 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
BuffaloHood #99569 üzenetére
Többféle effekt van, köztük fekete-fehér is. Ingyenes, próbáld ki bátran
Azon kívül számtalan photo editor alkalmazás van, ami tud grafitos effektet, párat találsz az összefoglalóban is. -
beg
veterán
válasz
BuffaloHood #99567 üzenetére
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Sziasztok.Samsung Galaxy SIII Minire,amin gyári rom van, (4.1.2) tudnátok ajánlani egy jó navigációs alkalmazást?olyat ami fut ezzen a rendszeren és nem igényel internet kapcsolatot,sem wifiről,sem adat ról.Pesten lenne csak kizárólag használva,szóval nem baj ha nem nagy az adat bázisa.Köszi előre is.
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Megbízható képernyőfelvevő/tükröző alkalmazásra lenne szükségem, ami már bevált valakinek. Androidra. Shout és Mobizent próbáltam, nem jönnek be. Persze ha nincs "jobb" akkor maradok ezeknél.
Illetve angol/német szótanuló alkalmazést is keresek, szintén olyat, ami már bevált valakinek.
Kerülhet pénzbe is, de nyilván jobb lenne valami ingyenes applikáció.. Köszönöm a válaszokat
-
kovisoft
őstag
Mi volt a gond a Gravity Screen-nel? Én ezt használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mivel javarészt zsebben hordom a telefont, ezért úgy állítottam be, hogy fejjel lefelé fordítva kapcsolja ki a kijelzőt, és a közelségérzékelőre kapcsolja be, amikor kiveszem a zsebemből. Gyakorlatilag soha nem kell gombot nyomnom a képernyő ki/bekapcsolásához.
-
-
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel fel lehet "ébreszteni" a kijelzőt fizikai gomb használata nélkül.
Rootolás sajnos nem opció. A készüléken lévő rom nem tudja DT2W-t és nem szeretném a fizikai gombokat használni feloldásra.
A Gravity Screent már próbálta. Ha esetleg használ valaki jól bevált alkalmazást a fenti feladatra, akkor kérem ossza meg velem. Köszönöm
-
kuksa90
őstag
Saját bénázásom miatt keletkezett jelentős zavar a fényképeim között.
Tud valaki olyan szoftvert ajánlani, amelyik a képek EXIF adatai alapján átnevezi a képeket készítési sorrendbe? Párat próbáltam (renamer, exif szerkesztő) de vagy nem tudnak ilyen opciót, vagy én nem vagyok a helyzet magaslatán. -
-
dokee78
félisten
válasz
ampulla #99552 üzenetére
Hopp,akkor már hamarosan mindenki sorra kerül.
Nekem már korábban vissza mondták,most jönnek e többiek.Én sem találtam rá nekem tetsző alternatívát,pedig azzal találtuk meg apám elhagyott telóját.
Megvenném,de jelenlegi telefonomon hektikusan működik,gyanítom az EMUI rendszer miatt. -
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
A cerberushoz hasonló alkalmazást keresek, mert visszamondták az ingyenes verziót.
-
Fall-N
veterán
KWGT-t ajánlom. Sokkal jobban testre szabható, és vannak hozzá letölthető komponensek. Jó a support és gyakran frissül.
Ha meg többet akarsz akkor ott az élő háttérnek a KLWP. A fejlesztő ugyanaz és még több lehetőség van benne. Lehet animálni az elemeket, feltételekkel testre szabni. Például egy elem pl. háttér este 8-tól sötét színű (HEX kód alapján) legyen.
Én ezt a kettőt vettem meg és használom. KLWP Nem eszi az akksit sem.
Ha gondolod csinálok videót róla, hogy mit lehet kihozni belőle.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Telefonról szeretném a PC-met látni, mi a teendő és milyen progi kell hozzá? Nem wi-fi-n hanem mobiliterneten keresztül.
Az sem baj ha ki-be tudnám kapcsolni a PC-t. -
rayoliviero
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
beg
veterán
válasz
rayoliviero #99540 üzenetére
Adatszivárgásuk volt, ciki, ideiglenesen felfüggesztették a cloud sync-et amíg nem javítják. Felhasználók látták egymás mentéseit, emailcímeket/jelszavakat is akár.
SwiftKey Suspend Cloud Sync Service After Data Errors
"SwiftKey report that only a few customers noticed unexpected predictions and only a rare number saw other email addresses appearing in their keyboard. For the time being and given the security implications, SwiftKey have disabled their Cloud service and updated their applications to remove email address predictions."
-
Deck
titán
válasz
rayoliviero #99540 üzenetére
Ugyanaz.
-
rayoliviero
veterán
Nálatok szinkronizál a SwiftKey. Nálam sem magától nem akar, sem akkor ha rányomok, hogy Szinkronizálás most.
Kiírja, hogy nem lehet szinkronizálni, próbálja újra rövid idő múlva.
-
válasz
Rigormortiis #99538 üzenetére
Úgy szedi le, ahogyan épp akkor be lesz állítva a deezerben, vagyis ha ott a legmagasabb minőségre állítottad, akkor úgy.
-
Rigormortiis
veterán
Rendben, köszi. Még egy deezeres kérdés: Csak stream minőségben szedtem le a dolgokat, nem is figyeltem rá, aztán rájöttem, hogy magasabb minőségben is tud menteni. Azóta ez már okés, viszont ha megcsinálom a memóriakártyás áthelyezős újratöltős dolgot, akkor a régen sz.r minőségben leszedett számokat is a legjobb minőségben szedi majd le (ergo nem kell számonként állítgatni, hanem ez a beállítás minden letöltendő zenére érvényes lesz)?
-
HREH
senior tag
Zooper Widget-en kívül tud valaki profi, Tasker support-os widget programot?
Nem szívesen fizetnék ki érte (a Pro-ért) több mint 1000 ft-ot, látva hogy lassan már másfél éve nem frissült. Vagy ez nem is számít az ilyen programok esetében? -
hatpersze
tag
Ha valaki szeretne egy kicsit idegeskedni, de cserébe nézni flash tartalmakat, a puffin browser pro most akciós.
-
válasz
Rigormortiis #99532 üzenetére
Nem kell leszedni a deezert, az alkalmazásban átállítod az SD-re a mentés helyét, úgy is töröl mindent az eredeti helyéről, majd a továbbiakban az SD-re fog menteni.
-
Rigormortiis
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Ez azért csalódás.
Tehát akkor töröljem le a deezert mindenestül. Szedjem le újra a memóriakártyára telepítve, és újra töltsek le mindent? Mondjuk ez playlistből már egyszerűbb lesz, elvileg egy csúszkát elhúzok és leszedi. Remélem, mentette a fiókomhoz tartozó playlisteket
-
válasz
Rigormortiis #99524 üzenetére
Nem fog menni az áthelyezés, újra kell töltened.
-
nyisziati
veterán
válasz
Rigormortiis #99524 üzenetére
Sajnos ahogy tapasztaltam a Deezer nem túl felhasználóbarát. Valszeg újra le kell tölteni a cuccokat.
Nekem is volt már erre példa. Sőt, egy frissítésnél úgy kiakadt, hogy a Telenornál kézzel kellett újrakapcsolni a fiókomat.Kicsit olyan "Ubisoft"-os, tipikus francia.
-
Mr.C
őstag
& atike :
Feltételeztem, hogy ha csak olvasásról van szó (mármint könyvtárak, file-ok stb, akkor amiről nem tud semmit, utánaolvas. Tény, hogy tud ártani, de ha van mellette józan ész, akkor előbb kérdez/utánanéz, minthogy módosításokat végezzen. Valamilyen szinten igazatok van, lehet én gondoltam tovább a dolgot (mint pl logok olvasása, fogyasztás monitorozás és a többi) -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna a QuickPic-kel kapcsolatban, hogy miért nem tudom az albumokat, képeket dátum szerint rendezni? Készítek egy új képet, nyitom a QuickPic-et, de egy régebbi Mappa van legelöl, nem az amiben az előbb készült kép került. Próbáltam már mindenféle rendezést, de nem akarja az igazságot.
Ezzel mit lehet tenni?
Köszönöm! -
csurgoi
aktív tag
Nem turkálni akarok a rendszerben, mert ahhoz én öreg gyerek vagyok a magam 56 évével.
Csak az a gondom, hogy sehogy sem tudom stick-el használni a tablettet, mert rádugva semmit sem csinál és különféle segéd app-kal probálok netet csiholni rá.
A HUAWEI tárcsázójával nem jutottam semmire a PPP-meg azt írja hogy nincs root jogom.
Na ehhez a PPP-hez kellene root, mert különben más megoldást nem tudok hogy mobil netezni tudjak.
Ha egyáltalán ezzel a PPP-vel is fog menni. -
Rigormortiis
veterán
Hogyan tudom a teljes deezer tartalmat átteni memóriakártyára? S7 telóról van szó a legfrissebb android rendszerrel. Nem szeretném újból leszedni a teljes gyűjteményemet, és van is rá egy opció is deezeren belül, de figyelmeztet, hogy minden alkalmazásadat el fog veszni.
-
csurgoi
aktív tag
Kérdés:mondjatok egy kezdő androidosnek egy jó rootolos progit.
Android 5,1-hez kellene. -
Sziasztok! Vpn-re milyen megoldást érdemes választani? Kisebb (<500mb) adatmennyiséghez van esetleg megbízható ingyenes szolgáltató, ami aztán nem saját szakállára gyűjti az adatokat?
Egyetemi cisco vpn-hez van hozzáférésem, de az mintha csak a böngésző forgalmával foglalkozna - pl mobil hotspot módban nem megy (+nem tudom, mennyire titkosított az adatfolyam).
-
válasz
Viktor0610 #99514 üzenetére
En mar kukaztam a swiftkeyt, de a gyari samsungon folyamatosan "melleutok". A swiftkeynel nem volt ennyi melleutes, de ott meg ez a villogas elegge zavaro, foleg, hogy lemarad..
Most milyet hasznalsz? Csak szigetes elrendezesu van droidon? -
daginyomigec
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #99438 üzenetére
Bocsánat, nem vettem észre hogy előzőleg válaszoltál.
Apámcsávó, MINDEN tiszteletem a Tiéd
Megértettél és segítettél!
Köszönöm
-
Biztos, én kesesek bénán, de nem találok választ.
Adott egy nem rootolt, nem bővíthető készülék (S6 Edge+), amiről véletlenül törlésre kerültek fájlok (videók).
Hogyan lehet ezt visszaállítani? Ha van rá mód.Crytec210:
Volt olyan billentyűzet (talán pont ez), amit azért kukáztam, mert nem lehetett ezeket a funkciókat kikapcsolni. -
beg
veterán
válasz
Heisenberg69 #99509 üzenetére
Fél év sok idő egy lomtárban, 60 nap után törlődik onnan.
-
D0zeR
tag
Sziasztok, olyan YouTube appot keresek ami fut a háttérben. A stream nem tetszett mert nem tudtam élőhozni a videó részét. Köszönöm
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy van-e arra mód, hogy a google fiókból kitörölt telefonszámokat valamilyen módon vissza lehet állítani? Létezik valami kuka vagy hasonló? Véletlen egy kontaktot töröltem, amit nem kellett volna...
-
törölt tag
Én ezt másképp látom. Sztem a szinkronizáció lehet egy, és kétirányú. Van, hogy az egyik mód a hasznosabb, és van, hogy a másik. De, ennek a beállíthatóságát tartom a legfontosabbnak. Ezért nem használom közvetlenül a Google szinkron megoldásait, hanem közbeiktatom a Foldersyncet.
-
zeon.hu
nagyúr
Time Laps alkalmazást keresnék, ami beállítható, hogy külső sd-re mentsen, lezárt képernyőnél is működjön és ingyenes, mivel egyelőre csak tesztelni kellene egy régebbi 4.0.4 androidra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest