- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Rendkívül bölcs dolgokat mondasz!
Azt ugye vágod, hogy miért van az ilyen tableteknek piaca és, hogy az emberek miért nem kapásból az általad sorolt márkákért rohannak a hazai boltokba, áruházakba, de legyen szó akár webshop-ról. Nem hiszem, hogy túl nagy magyarázatra szorul a dolog, de ha mégis, akkor könnyen meglehet, hogy nem ugyanolyan életszínvonalon tengetjük a mindennapjainkat. Különösen még inkább fontos ez, ha figyelembe veszed azt is amit írtam, miszerint gyerekeknek kellett és nem akármennyiért, hanem adott büdzséből kellett 2 db. ár érték arányban lehetőség szerint legjobb, vagy az egyik legjobb példányt megtalálni.
Továbbá, remélem olvastad #93466 cidalain reakcióját is, amiben rávilágít arra, hogy teljesen másra válaszoltál mint amit kérdeztem.
#93466 cidalain szintén köszönöm a válaszodat! Én konkrétan USB-C aljaz cserén gondolkodtam, függően attól, hogy mit mond majd a Banggood, de most egy picit megrekedt a dolog, tegnap írtam ismét rájuk. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy külön lehet kapni töltőpanelt és #93475 ÖregMackó, által leírtak szerint az iPlay 50-hez nem is talált.
Mondjuk ha a PRO is a videón látható iPlay 50 Mini Pro megoldással van kivitelezve, úgy nem is csodálom, hogy nincs hozzá külön töltőpanel, mert ami ott látható, az némileg több annál, így marad a csatlakozó aljzat csere. Mondjuk nem ártana egy szétszedési videó sem, de ha csak annyi mint a többi tableté, akkor nem annyira gáz, csak jó lenne nem elreccsenteni az LCD-t mint az előző tabletnél, igaz ott kicsivel más volt a helyzet
#93468 Reynaldo Igen, a gyereknek a telefonjába az óta már bele is pattintottam egy ilyet, amíg még működik -
cidalain
veterán
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Egyszészt már megvette, másrészt most nem úgy tűnt hogy venni szeretne.
@Danecay:
Rendelni kell egy tablethez való töltőpanelt csatival az Aliexpressről, és valami maszek szervizben kicseréltetni. A Banggoodnak meg ezt kell prezentálni, hogy meg tudod csináltatni anyaggal x USD. Ekkora refundot szeretnél kérni. Egy 150 Usd tablettel nem fognak szórakozni, hogy visszaküldöd javítani. Annyira meg persze drága, hogy csak úgy küldjenek egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OpenMediaVault
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged