- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Oldfoksz #92763 üzenetére
Ami lemaradt...
Zombeast-et felraktam, első pályát végig vittem, nem szaggat, jól fut. Egyszerűbb játékokkal elboldogul a tablet. Közben Chrome futott a háttérben 3 ablakkal.
Külhonban azt mondják jön majd rá droid 14, de kb ennyi van erről...vagy igaz vagy nem.
Először Honor Pad 8-at akartam a több ram és a nagyobb kijelző miatt, de a Honor UK szerint az beragadt Android 12-őn 2 év biztonsági támogatással így lett X9. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Attól függ mennyi az a jó ár. Én 62-ért hoztam el és annyiért nagyon baba. Az aksi jól bírja a rendszer pörgős és a kijelzőre sincs panaszom és a hangja is rendben van.
Ezen felül nem ropog, nem recseg, jól össze van rakva.
A MagicOS nekem sokkal jobban kézre áll mint a MIUI bonyolultsága és kevésbé eszi a ramot. Reklámnak és hasonló kéretlen marhaságnak nyoma sincs.
Én ugyan használom a Honor regisztrációt rajta, de ha nem akarod akkor sem fog semmi hátrány érni (talán a Honor Témákhoz kell csak ami kihagyható). Előre telepített appok nagyja törölheő, de jóval kevesebb van mint egy MIUI rendszeren.
A 4gb ram (és a plusz 3gb virtuális) eddig elégnek bizonyul.
Tartalom fogyasztásra, fórumozásra és könyv/pdf olvasásra használom arra bevált.
Játékokat nem próbáltam, de szerintem nem is az a prioritás ennél a tabnál. -
Spec
őstag
válasz
A Honor Pad X 9-et nem ismerem, de ahogy nézem árban kb. ott van, ahol a Xiaomi Redmi Pad. A Helio G99 és a Snapdragon 685 között nincs sok különbség, talán 10% a SD javára, de ez is alkalmazás függő. A Xiaomi szerintem ismertebb, támogatottabb, mint a Honor. De nem akarlak lebeszélni róla, az is biztos jó tablet. Szerintem nézzél tesztelős videókat ról a YT-on, van egy pár magyar is. Elég vegyesek a vélemények, főleg a kamerát, fotózást, video rögzítést szapulják, meg a kijelzőjét.
Amúgy most az itt ajánlgatott Aldocube iPlay 50 Pro Eu-s raktárból behúzható 58e-ért. Ráadásul az a 8/128-as változat. Azon is el lehet gondolkodni így fogsz rajta 15-20e-t. -
Spec
őstag
válasz
Oldfoksz #92740 üzenetére
Egy Xiaomi Redmi Pad SE-vel se jársz rosszul. Igaz abban nem Helio G99 SoC van, hanem Snapdragon 680, de sokkal az se gyengébb, talán egy 20-25%-kal. Cserébe viszont a 8/256-os változatot megkapod már 80e körül.
Nagyjából egy árban, vagy picit olcsóbban viszont kapsz 4/128-as sima Redmi Pad-ot is, ami viszont Helio G99-es.
Ha meg tudod toldani, akkor viszont egyértelműen jobban jársz egy 8/128-as Xiaomi Tab 6-tal, ami olyan 120-130 körül már behúzható, ha kifogsz valami jó akciót, vagy kupont akkor olcsóbban is. A Snapdragon 870-es SoC egyértelműen erőteljesebb, még a Helio G99-nél is, legalább egy 50-60%-kal, vagy többel. Játékra ajánlottabb kategória. -
Spec
őstag
válasz
Oldfoksz #92738 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy a 4/64-es tabokat/telókat el kell már felejteni, és a 4-6/128, de inkább a 8/256 lett a belépő szint. Főleg ha játékra is kell, akkor az a 4 giga ram elég karcsú, a 64 giga tárhely meg nagyon hamar kevés lesz és az sd kártyás bővítés appok telepítésére nem megoldás.
SoC-ban is egy Helio G99 a minimum szerintem, vagy jobb. Én a helyedben egy Xiaomi Pad 6-ot néznék. Árban hosszabb, de megéri megtoldani pár 10k-val, vagy talán kifogod akciósan. Ár/érték aranyban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged