- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
#42308056 #91539 üzenetére
A sima Minin eddig is volt L1, csak a Netflix nem volt HD, mert ahhoz a Netflixnek is whitelistelnie kell a készüléket. Amit valószínűleg nem fog.
A Mini Pro viszont nem is lesz L1, mert a chipset nem támogatott.
https://help.netflix.com/en/node/23939 -
blueye
veterán
válasz
#42308056 #91354 üzenetére
Game mode - ilyennel rendelkező TWSt keress
Itt van a TWS topic -
cidalain
veterán
-
-
vacs
veterán
válasz
#42308056 #91135 üzenetére
Én Hardverapro.hu-n vettem használt Xiaomi pad 5-öt, mert itt vannak valódi értékelések (jofogas, face piactér emiatt nem játszott nálam), szerintem:
Minél több pozitív értékeléses eladót keress, nézd meg a korábbi értékeléseit.
Legyen rá értelmes garancia (nem sufni gsm), legyen meg a számla, a képeken látszódjon az állapota.
Szerintem kb ennyi. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90898 üzenetére
Igen, így van, ha nem a tablethez lövöd be a távolságot, ahonnan nézed. A tabom 10,6 és max. 2k, a konyhai laptop 15,6 és csak hd. Csakhogy az egyiket 50 cm-ről nézem, a másikat mondjuk 1 méterről. Ezt magyarázza, amit linkeltem. Meg azt, hogy nem mindegy mit nézel. És akkor nem vettem bele a fényerőt, azt, hogy valaki közel/távollátó, TN, vagy Ips vs oled panel, pwm, stb. és ez simán egyénfüggő. Mármint persze szerintem.
-
-
bigrob
őstag
válasz
#42308056 #90800 üzenetére
Viszont nem nagyon létezik 12" vagy fölötte normális ezen a Honoron meg a Samsungon kívül..
Nem tudom a 4GB rammal mennyire merjem bevállalni a Samut, használt szállítással lenne 532 EUR ~ 197k, újban 572 EUR ~ 211,5k64gb-sat nem éri meg német amazonról, itthon olcsóbb, nézegettem lengyelországban, de ott sem láttam olcsóbban..
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #90698 üzenetére
A kijelzőhöz nem tudok hozzászólni.
Persze, írtam is hogy más ennyiért többet ad (vagy hasonlót olcsóbban), de azt gondolom hogy a Samu nem fog ez, és az aktuális A széria közé betenni még egy gépet.
Mondjuk ebbe is elférne 6 GB ram ennyi pénzért, illetve az A szériába is be lehetne pakolni 4-et (mondjuk itt nem ma volt frissítés, remélhetőleg kidobnak ide is egy újabb cuccot 100 alatt 4 GB rammal) -
válasz
#42308056 #90698 üzenetére
Nem rég vettünk S6 lite 2022-t és jó a kijelzője, semmilyen furcsaságot nem tapasztaltunk. Amit te láttál, az valószínüleg nem jó vagy tükröződött.
Ugyan nem oled, de korrekt a kijelző és még két android főverziót biztosan kap, mi A13-al vettük. Megkapja majd a 14-et és 15-öt is. Nem egy atomvillanás a hardver, de folyamatos, amire kellett, tökéletes. -
Beni2360
félisten
válasz
#42308056 #90679 üzenetére
ezek szerint csak 1 db fért bele és ezért lett mono. Nem mint ha nagyon hallgatnam, de ma a kertben dél felé kint az udvaron írtuk a kapucsinót és már ment a tenisz a 8" HUAWEI-n és szépen szólt a sztereó hang.
Most az új L m9-n gepelek és megőrjit az ékezetek elő hivasanal a sok hullám, sapka, stb hogyan lehet el tüntetni az idegen ékezetes betűket? Németet, angolt már töröltem.
-
-
válasz
#42308056 #90523 üzenetére
Ne akard ne látni
, rossz amikor olyan az ember szeme, mint a mobiltelefonok kamerája (csak jó fényviszonyok közt működik megfelelően).
Mike
Kicsi a felhozatal 8-8 colos tabletekből, neked kell mérlegelni, hogy mely kompromisszum, ár ...stb ami legjobban megfelel az igényeidnek.
Esetleg a fentebb emlegetett alldocube iplay mini megér egy próbát az ára miatt, 37k lassan már levegőt sem lehet kapni.
Egy biztos, hogy alap felhasználásra overkill a Lenovo legion y700. -
-
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90499 üzenetére
Még annyi, hogy a honlapjuk szerint:
"One of the most exciting features of the Alldocube iPlay 50 Mini is its support for Widevine L1, which allows you to stream high-definition content from platforms like YouTube, Amazon Prime Video, HULU and Disney+."
Sajnos ebből nem derül ki, hogy az L1 minden streaming szolgáltatóra automatikusan érvényes e. (vagy csak ezeket akarták reklámozni...)
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #90494 üzenetére
Kibontja az ember, aztán örül. na nem azért mert az úgy szuper, hanem mert nincs más megoldás. Chuwi, Alldocube, Teclast cuccokra nincs alternatív rom.
Ezért is nagyon fontos, hogy ezekből csak Global verziót szabad venni. Abban van nemzetközi nyelv (pl magyar is), és kisebb eséllyel adja oda a bankkártyaszámodat a kínai államnak. -
lipido
senior tag
válasz
#42308056 #90329 üzenetére
Igen, tegnap megnyomkodtam mediaban, lattam h tenyleg brutal a kijelzoje. Viszint az arat “agyukent” ertelmezem. Mint fentebb irtam, almas cuccaim vannak. Ha ennyit koltenek ra, tuti ipadet vennek. Annak is brutal a kijelzoje, Kicsit sokallom film+net -re az arat mindkettonel
-
fisi
senior tag
válasz
#42308056 #90271 üzenetére
Igen- annyit látok hogy fődarab csere, de mikor jobban nézem a tmx- es számlát akkor fődarabnak az egész tablet van felsorolva, újat adnának? Na majd kiderül. Hála Istennek a 128 gigás sd karit meg elfelejtettem kivenni a szervízbe küldéskor, nem tudom azzal mi lesz...
-
válasz
#42308056 #90148 üzenetére
fényképezőgép
szépen be lehet állítani a látószöget a hely adottságaihoz, tud vakut vezérelni, sokkal rugalmasabb az egész, és a minősége is jobb. nem utolsósorban a tablettől függetlenül lehet állítani, hogy merre nézzen, 3 méter távolságból már nagyon lentre kell a tabletet tenni, hogy ne a plafon töltse ki a kép harmadát.
-
-
-
®abstract®
őstag
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #89944 üzenetére
Persze kicsit jobb a Redmi, de nekem nem érne 20k-t.
Ha ebben is 6GB ram lenne, akkor a 6 GB-os Realmehez képest picivel lenne csak több. Akkor már errefele billenne a mérleg nyelve. Nálam legalábbis.
Pont a napokban gondolkoztam, mit is kéne venni, és a Realme 4/64 jött ki ár-értékben pusztán netezésre, általános használatra. Aztán végül semmit nem veszek, feltettem a Pad 4 8"-ra egy Havoc A11-et, aztán addig használom, amíg ki nem purcan -
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #89939 üzenetére
Én ezt tudom, de a boltok nem tudják. És sok helyen vadászni kell.
A francért nem lehetett M10, M210, M310 például. Azzal sincs előrébb az ember, ha odaírják zárójelbe hogy JK573X. Na mindegy ne vesszünk össze ezen.#89940
Bármennyire is szimpi, a 4 GB miatt nem adnék érte ennyit, amikor 80ért 4GB ramos Realme Pad van. -
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #89936 üzenetére
Pedig az vegyük az M10-et
M10 Hd, M10 Fhd, M10 Fhd Plus. Mindegyikből 1st gen, 2st gen, 3rd gen. És akkor még a memóriaváltozatok. Alsó hangon M10-ből létezik vagy 12 féle.
Persze egy típuskódból egy van, de a konzumer neve meg mindegyiknek M10, és azért e típusváltozatok a poháralátét kategóriától, az elég jó középkategóriás gépig terjednek.
De persze ez az én véleményem erről, a Lenovot ebből a szempontból sose értettem meg, régebben is ugyanezt csinálta már az M és P szériák előtt is. -
-
válasz
#42308056 #89891 üzenetére
Nem tudom, pl ha fél árban meg lehet csípni egy google mentes tabletet (huawei) akkor megéri a plusz energiát a belakása. Ami ellene szól, az a zárt bl, és az ebből fakadó custom romok hiány. Viszont ha csak alap dolgokra van szükség, videó player, böngészés, néhány játék, közösségi alkalmazások, youtube...etc simán vállalható alternatíváról van szó (számomra és a kütyü b@zik számára).
Ui, ha a banki app amit használok működne gms nélkül, simán rá próbálnék a csupasz androidra. -
-
-
Geo19870322
tag
válasz
#42308056 #89868 üzenetére
Coolmobile.hu
Nem kérdeztem, de csak 1 év gari van elvileg az ársávos dolog miatt...
Az lehet? -
-
-
Somatom
veterán
válasz
#42308056 #89728 üzenetére
Minden variációban próbáltam. Elhagytam a régi HUB -omat, tegnap vettem egy másikat. De, nem akar működni. Próbáltam úgy is, hogy bedugok egy pen -t és utána a kártyát. Feldobálja az USB tárolót, de aztán eltűnik. Az értesítés a beállítások menübe visz, ahol választható, hogy mire akarom használni az eszközt. Minden opció szürke.
Próbáltam egy külön kártyaolvasóval, azzal is ugyanez. A telóm mindkét eszközt kezeli, tehát nem valószínű, hogy a perifériákban lenne a hiba. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#42308056 #89719 üzenetére
Honnan, hova, hogyan küldöd?
Én valamikor régen használtam ezt az appot, most már emlékszem, volt amikor jó volt, két telefon közt közvetlenül megosztva, tehát egyik nyitott egy hotspot-ot a másik meg rá csatlakozott.
Amit észrevettem hogy volt olyan készülék amire mondjuk 7-800kbit/sec-el tudott másolni, míg másikra meg már megvolt mondjuk a 40-50mbit/sec is.
Viszont ez 2.4ghz-es wifi kapcsolat volt.
Ezeknek egy nagy előnyük van hogy nem állandó kapcsolat esetén könnyebb megosztani tartalmat, tehát pl havernak, stb.
De ha te mondjuk két általad használt eszköz közt szeretnél megosztani úgy már inkább nehéz. -
Somatom
veterán
válasz
#42308056 #89706 üzenetére
A GSM arena szerint a Tab S7+ 3.2 -es. Nekem nem az elméleti sebessége számít, hanem az, hogy mennyi idő alatt másol át egy filmet. Tudom, hogy ebbe a külső tár vezérlőjének és portjának átviteli képességétől, a memóriakezelés szálainak számán át, a microSD slot buszsebességéig sokminden beleszólhat. A lényeg az, amire cidalain is utalt. Pár percért nem érdemes laborkörülményekre költeni (lehet, hogy fölöslegesen).
-
-
ksanc
őstag
válasz
#42308056 #89474 üzenetére
Így van. Ezen kívül én tudom ajánlani a
muszakizalog.hu oldalt is.
Bár most eléggé ki vannak fosztva, ahogy nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Linux kezdőknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest