-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Igen, azt tudom,használtam is régen, de nem tudom melyik frissítés után már a kis felhasználó ikon nem látható az értesítési sávban, igy felhasználó valtasnal folyamatosan a beállítások menüben kell molyolni, annyira nem kényelmes így :/
Pedig szerettem a felhasználó váltást. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Van olyan ingyenes alkalmazás, amivel rejteni lehet appokat?
Csak mert többen használjuk a tabletet,viszont pl a facebookot csak én, de azért azt nem szeretném ha más is belepislogna :) -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Van egy galaxy s8 ultra tabletem, sehogy se tudom rajta működésre bírni a külső merevlemezt...
Próbáltam exfat-ra, ntfs-re formázni, ahogy ajánlották, de nem működik.
Kell valamit a beállításoknál mókolni, engedelyezni, vagy mi lehet a gond?
Köszi előre is -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Samsung galaxy tab s2-vel hogy tudom osszehozni a kulso vinyot? Nyaralasra csak tabletet vinnek, meg a kulso vinyot, arra raknam a videokat, kepeket. Előre is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest