- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akellla
tag
válasz
Somatom #90220 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél a hozzászólásaiddal,azt gondolom meg fogom rendelni ezt a gépet,ha megadná magát az akku gondolom ki tudják cserélni.Én sokáig szeretem használni a műszaki cikkeket,nem feltétlenül azért mert sokba kerülnek,hanem mert összeszokom vele és számomra ez ad biztonságot,komfortérzetet,nem vágyok mindig a legújabbra,így szerintem nem lesz csalódás.Laptopom tabom még nem volt soha csak asztali gépem,ezért kérdezősködtem ilyen sokat,és vagyok még mindig kicsit bizonytalan,de Te is és az itt lévő tagok is sokat segítettek.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest